solda píše:Největší sranda pro mě je ta, že jsem k nim nejezdil na servisy a tak mi řekli, že prodloužená záruka je podmíněná jejich servisy a že zákonná 2 roky je pryč.
a nemáš náhodou 3 roky + 2 roky navíc
pokaždé to tak snad bývá a je uplně jedno kde to servisuješ
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
Iacobus píše:Presne tak. Predáva sa to ako kompletný káblový zväzok spolu s osvetlením ŠPZ. Ale je možné že už sa nasrali aj oni a nechcú tam montovať stále dokola ten šmejd a nahradili to niečím iným, lepším.
Ale za cenu kompletu pak jsou to zloději
Renocar, to mluví samo za sebe
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
solda píše:Největší sranda pro mě je ta, že jsem k nim nejezdil na servisy a tak mi řekli, že prodloužená záruka je podmíněná jejich servisy a že zákonná 2 roky je pryč.
a nemáš náhodou 3 roky + 2 roky navíc
pokaždé to tak snad bývá a je uplně jedno kde to servisuješ
To si musím ověřit. Ten hlavní přijímací technik mi tvrdil, že ten třetí rok je při podmínce jezdit k nim na servisy... Tak nevím. Váš názor, zkušenost???
Chevrolet Orlando 1,8 LTZ, zakoupen v Renocar Brno
Tak ten technik jen kecá
Ty nemáš žádnou povinnost jezdit jen k němu,ty si můžeš vybrat kterýkoliv autorizovaný servis po celé ČR
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
18lukin18 píše:Tak ten technik jen kecá
Ty nemáš žádnou povinnost jezdit jen k němu,ty si můžeš vybrat kterýkoliv autorizovaný servis po celé ČR
ale netýká se to pouze v rámci 2 leté zákonné záruky? Když je ta prodloužená - mě se to stalo 10 dní po ní můžou to mít podmíněné těmi servisy? Prodloužená je už jejich plus pro zákazníka a u té si můžou myslím pravidla určit... Fakt nevím
Naposledy upravil(a) solda dne pát led 24, 2014 23:42, celkem upraveno 1 x.
Chevrolet dává 3 roky + 2 roky na motor a převodovku
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
18lukin18 píše:Chevrolet dává 3 roky + 2 roky na motor a převodovku
A ty 3 roky - což je rok navíc není nijak podmíněn v jejich záručních podmínkách? Já je pročítám a nic jsem tam neobjevil... Nechci jim cpát peníze, když jsem v právu. Proto hledám i tu podporu, pomoc. Abych tam na ně zpětně vlítnul...
ne není,to je dobrá vůle chevroletu že prodloužila o rok záruku
kam jezdíš do servisu
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
jj tak jsme řešily problém se záruko tvrdily že je na 3+2 a když jsme přišly za 2.5 tak nějak to neuznali a servis jako takovej je na 2 věci, byly jsem objednaní na garančku a když jsme tam dorazili tak neměli díly ještě je objednávali a museli jsem za týden znovu
Aktuálně: Škoda Superb Combi II 2.0 TDI Šedá Platin
Prosím tě zajeď si do BSka
Do Renocaru opravdu už nejezdi,tam to je ztracené
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Rudolf Š. píše:jj tak jsme řešily problém se záruko tvrdily že je na 3+2 a když jsme přišly za 2.5 tak nějak to neuznali a servis jako takovej je na 2 věci, byly jsem objednaní na garančku a když jsme tam dorazili tak neměli díly ještě je objednávali a museli jsem za týden znovu
a jak jste dopadli? Vše zaplatili, co? A co neuznali? Jzdili jste k nim na garančky? Protože na to se oni ohrazují...