Česko - Slovenská súťaž o NAJ servis roka 2011
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, lomngi
- Dimco Nubira 97
Re: Česko - Slovenská súťaž o NAJ servis roka 2011
Ja by som s tým súhlasil a dokonca by som povedal že tento prístup je veľmi pozitívny. Pokiaľ by išlo o mňa súhlasil by som aj s priamym uverejnením na fóre ako reakciu na hodnotenie aby to bol názor oboch strán a každý užívateľ a zákazník si už vytvorí obraz sám. Myslím si že to nie je nič čo by bolo brané negatívne
Daewoo Nubira 1.6 SX 106hp :)
Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI
Seat LEON 1.4 TSI
- Reklama
- Scorpion.11
Je to soutěž, takže nevidím důvod proč i servis nemohl k tomuto dát své vyjádření. Proto se jasně psalo, že k hodnocení se má dodat i kopie účtu pro důvěryhodnost, že jsem doopravdy v tomto servisu byl
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
To píše avinko. Nakoľko ma poprosil o pomoc. Nevedel sem dať svoj spispevok. Citujem: velmi ma zaujalo a vazim si, ze aj
nejaky servis pozera na toto
forum a che aj prispievat, aby
sme si mohli precitat obe strany
ci zakaznika a aj servis, len by
som ten servis chcel poprosit,
aby napisal o aky ide , aby sa
vedelo dakujem
nejaky servis pozera na toto
forum a che aj prispievat, aby
sme si mohli precitat obe strany
ci zakaznika a aj servis, len by
som ten servis chcel poprosit,
aby napisal o aky ide , aby sa
vedelo dakujem
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
exterier podsvietený
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
Podla mna taketo forum moze len prinosom pre cely nas aj vas chevrolet a samozrejme tym padom prinos aj pre zakaznika. Vdaka tomuto foru mozu byt potreby zakaznika uspokojovane ovela rychlejsie, efektivnejsie a jednoduchsie. Ale musi byt dodrzana objektivita oboch stran...
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Přestal jsem být naivně bláhový a věřit že by se zde na foru mohlo něco zpravit. V tom mě vyškolily autorizované servisy GM to znamená OPEL a CHEVROLET.
Pamatujte že v první řadě jsou peníze a potom teprve peníze a až pak zase peníze.
Každý prodejce vozů jakéhokoliv výrobce má určité smlouvy s výrobcem a ty musí hájit a pokud je prodejce nebude hájit tak jde od byznysu. To znamená že tento dealer zajistí i opravy a tak je vše řízeno smluvně výrobcem.
Pokud vstoupíte do tohoto kruhu tím že si zakoupíte vůz , dostanete se i do servisu kde probíhají autorizované prohlídky. Nebuďte bláhoví , že vám servis oznámí chyby na motoru které zjistí .
Vy dostanete doruky jen papír na kterém je napsáno že je vše OK, a vyměněny náplně.
Ale to , že váš motor má například chybu na 3 válci , to vám žádný autoritzovaný servis dobrovolně neoznámí. Prosím aby se někdo takový ozval pokud by to tak bylo. Nevěřím , jelikož v zájmu výrobce je mít co nejméně opravovaných vozidel v záruční době , jelikož takovéto hodnoty jsou sledovány asociacemy a vydávány v ročenkách poruchovosti vozidel.
Ano můžeme psát o tom jak jsme spokojeni, spokojenost je o tom jak umíme navázat osobní vztahy.
Pro mně toto není problém. Ale jakmile dojde na lámání chleba, pak zjistíte že majiteli dealerovi nejde o nějaké vztahy a bláhové přátelení. Nastoupí tvrdá realita a majitel vás sprostě s úsměvem na rtech odešle do patřičných mezí hloupého zákazníka který na ně nemá , protože nemá za sebou kupu právníků.
To platí pro všechny automobilky bez výjimky.
A to že mám velice špatné zkušenosti právě s automobilkou CHEVROLET i OPEL je právě jen díky shora jmenovaným skušenostem. Není to jen u Chevroleta ale i u Opela.
Je zde na foru jeden člověk který ví o co jde a který servis my doporučil. Nechci jej jmenovat protože v tu ránu by měl on po vztazích které si vybudoval právě v doporučovaném servise.
Nebudu obviňovat nikoho ze servisních techniků, ani jmenovat hochy z dílen, tito my to vlastně objasnili , mám s nimi dobré vztahy a oni živí rodiny. Možná by to byl konec jejich zaměstnání v servise. Proto ani nevystavím dokumenty tady na foru , protože vím že věc je zakletá jinde.
K celé kauze mohu říct jen jedno. Doufám že toto , pokud to teda čtou odpovědní pracovníci , bude zjištěním proč vlastně odbyt vozidel GM v česku není takový jak by si jej představovali zástupci fy. Generals Motors.
Díky autorizovaným servisům GM a dealerům si v životě nekoupím jako další vůz Chevroleta nebo Opela.
Na toto by existovala jediná náprava.
Omluva a nabídka, přesně tak to chodí v civilizovaném světě.
Ještě malý dovětek. Podívejte se na to co udělal humbuk v USA s automobilkou TOYOTA. Stažená vozidla z trhu.
No coment.
Pamatujte že v první řadě jsou peníze a potom teprve peníze a až pak zase peníze.
Každý prodejce vozů jakéhokoliv výrobce má určité smlouvy s výrobcem a ty musí hájit a pokud je prodejce nebude hájit tak jde od byznysu. To znamená že tento dealer zajistí i opravy a tak je vše řízeno smluvně výrobcem.
Pokud vstoupíte do tohoto kruhu tím že si zakoupíte vůz , dostanete se i do servisu kde probíhají autorizované prohlídky. Nebuďte bláhoví , že vám servis oznámí chyby na motoru které zjistí .
Vy dostanete doruky jen papír na kterém je napsáno že je vše OK, a vyměněny náplně.
Ale to , že váš motor má například chybu na 3 válci , to vám žádný autoritzovaný servis dobrovolně neoznámí. Prosím aby se někdo takový ozval pokud by to tak bylo. Nevěřím , jelikož v zájmu výrobce je mít co nejméně opravovaných vozidel v záruční době , jelikož takovéto hodnoty jsou sledovány asociacemy a vydávány v ročenkách poruchovosti vozidel.
Ano můžeme psát o tom jak jsme spokojeni, spokojenost je o tom jak umíme navázat osobní vztahy.
Pro mně toto není problém. Ale jakmile dojde na lámání chleba, pak zjistíte že majiteli dealerovi nejde o nějaké vztahy a bláhové přátelení. Nastoupí tvrdá realita a majitel vás sprostě s úsměvem na rtech odešle do patřičných mezí hloupého zákazníka který na ně nemá , protože nemá za sebou kupu právníků.
To platí pro všechny automobilky bez výjimky.
A to že mám velice špatné zkušenosti právě s automobilkou CHEVROLET i OPEL je právě jen díky shora jmenovaným skušenostem. Není to jen u Chevroleta ale i u Opela.
Je zde na foru jeden člověk který ví o co jde a který servis my doporučil. Nechci jej jmenovat protože v tu ránu by měl on po vztazích které si vybudoval právě v doporučovaném servise.
Nebudu obviňovat nikoho ze servisních techniků, ani jmenovat hochy z dílen, tito my to vlastně objasnili , mám s nimi dobré vztahy a oni živí rodiny. Možná by to byl konec jejich zaměstnání v servise. Proto ani nevystavím dokumenty tady na foru , protože vím že věc je zakletá jinde.
K celé kauze mohu říct jen jedno. Doufám že toto , pokud to teda čtou odpovědní pracovníci , bude zjištěním proč vlastně odbyt vozidel GM v česku není takový jak by si jej představovali zástupci fy. Generals Motors.
Díky autorizovaným servisům GM a dealerům si v životě nekoupím jako další vůz Chevroleta nebo Opela.
Na toto by existovala jediná náprava.
Omluva a nabídka, přesně tak to chodí v civilizovaném světě.
Ještě malý dovětek. Podívejte se na to co udělal humbuk v USA s automobilkou TOYOTA. Stažená vozidla z trhu.
No coment.
no se servisama máš pravdu ,ale bylo by dobrý aspoň napsat název servisu kde jsi k těm názorům přišel,ať tam nejedem
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
ladinku ne , už ne , já bych byl radši kdyby se místo tebe ozval třeba osobně menežer GM z Prahy , a ten by snad mohl nápravu sjednat. Snad. I on má nad sebou zase jen GM.
Ale jednu radu bych měl. Nekupuj dalšího daewroleta .
No jo není servis jako servis ale myslím si že člověk má taky nějakou tu hrdost a musí se k tomu postavit a ne že vidím že je to spatně opravené tak jim za to nezaplatím a basta ne.dizl píše:ladinku ne , už ne , já bych byl radši kdyby se místo tebe ozval třeba osobně menežer GM z Prahy , a ten by snad mohl nápravu sjednat. Snad. I on má nad sebou zase jen GM.
1.2 DOHC 16V 62kw Komfort 5dv sport blue +Metalicky lak
honzine jak profrčim přez frydek uvidiš čoudivou čarku
a viš že sem nic neplatil ?? prostě my dali papiry a jel sem .
Jen jsem neměl za co poděkovat .
Tak jsem jel jinam
Jak říkám nebudu jmenovat.
Mysliš že v Chlebovicach su lepši?? toš příště to oskůšám tam snad to konečně vyjde
Tak jsem jel jinam
Mysliš že v Chlebovicach su lepši?? toš příště to oskůšám tam snad to konečně vyjde
[quote="dizl"] honzine jak profrčim přez frydek uvidiš čoudivou čarku
Tak jsem jel jinam
Mysliš že v Chlebovicach su lepši?? toš to oskůšám [/quot Tak se nezlob ne myslel jsem to zle
Tak jsem jel jinam
Mysliš že v Chlebovicach su lepši?? toš to oskůšám [/quot Tak se nezlob ne myslel jsem to zle
Honzo šak já se taky nezlobím
Já jen že nechci jmenovat, protože vím že někteří by to potom odnesli, přesně tak jak jsem popsal, bud by dostal kopanec nějaký technik, nebo mechanik a nebo by se pokazily vztahy mezi zákazníkem a šefem servisu.
A to bych nerad, prostě svět půjde dál a proto ukazování prstem a nebo dokaldů tady nic nevyřeší, dokud to neveme do ruk výrobce a to je GM.
Je honzo ostuda abych to musel řešit na foru a ptát se kde je nejlepší nechat vůz opravit. Je to systém Ukrajina a snad jsme civilizovaný lidi a mnělo by vše fungovat jako v civilizovaném světě.
Bohužel .
Ale jsou výjimky kde to funguje, bohužel GM to v česku neni.
Já jen že nechci jmenovat, protože vím že někteří by to potom odnesli, přesně tak jak jsem popsal, bud by dostal kopanec nějaký technik, nebo mechanik a nebo by se pokazily vztahy mezi zákazníkem a šefem servisu.
A to bych nerad, prostě svět půjde dál a proto ukazování prstem a nebo dokaldů tady nic nevyřeší, dokud to neveme do ruk výrobce a to je GM.
Je honzo ostuda abych to musel řešit na foru a ptát se kde je nejlepší nechat vůz opravit. Je to systém Ukrajina a snad jsme civilizovaný lidi a mnělo by vše fungovat jako v civilizovaném světě.
Bohužel .
Ok dobře jinak jsem rad že jsem tě poznaldizl píše:Honzo šak já se taky nezlobím
Bohužel .
- Dimco Nubira 97
Takže vystrihnuté a presunuté môžeme zmazať a ospravedlňujem sa nechal som sa uniesť
Naposledy upravil(a) Dimco Nubira 97 dne stř dub 20, 2011 13:50, celkem upraveno 1 x.
Daewoo Nubira 1.6 SX 106hp :)
Seat LEON 1.4 TSI
Seat LEON 1.4 TSI
- Scorpion.11
Slova na správném místě, pod toto se klidně podepíši i já Co na srci to na jazyku
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Vaše príspevky su zaujímavé a poučné a maju spoločné niečo so servisom to je fakt. Ale toto táma je na hodnotenie servisov a nie na Vaše výmeny názorov tak preto Vás prosím v mene všetkých aby ste Važe názori a pripomienky o servisoch písali prosím sem.
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=24&t=17479
nech v tom máme jasno pri vyhodnocovaní
Všetkým Vám vopred dakujem.
sem píšte len Váše hodnotenie určitého servisu!!!!!!!!
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=24&t=17479
nech v tom máme jasno pri vyhodnocovaní
Všetkým Vám vopred dakujem.
sem píšte len Váše hodnotenie určitého servisu!!!!!!!!
Aveo sedan 1.2 16 V
exterier podsvietený
exterier podsvietený
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas