palikx píše:hm vzdycky se nekdo najde kdo bude neco zavidet.takovi lidi proste jsou.skoda ze ale nikdo nezavidi nemoci ,chudobu a vsecky problemy co kazdy ma.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
palikx píše:hm vzdycky se nekdo najde kdo bude neco zavidet.takovi lidi proste jsou.skoda ze ale nikdo nezavidi nemoci ,chudobu a vsecky problemy co kazdy ma.
hladolef píše:Taky jsem mnel slibenou cepici pro vnuka.Domluvili jsme se na 10.hod rano.Jenomze prisel zamestnanec,kempu ze musime opustit chatku do 9.hod.Takove jednani jsem v zivote nezazil.Jinak,to bylo dobry,ale..minule a predminule,bylo lepsi.Za to se muzeme podekovat-Odpadlikovi,alias Rebel.
Hanzy píše:Ze to bylo letos takove jake bylo tak jen diky Rebelovi Odpadlikovi Ive a buch vi jeste pod cim se zaregistroval a psal misto nej,diky jeho extenpore muzeme byt radi ze bylo aspon tohle a nekdo mel naladu a cas se tomu aspon trochu venovat.
Ze mel jeste odvahu prijet jsme se taky divili
Vymenuj mi tych ludi a dovod preco?sandruš píše:Hanzy píše:Ze to bylo letos takove jake bylo tak jen diky Rebelovi Odpadlikovi Ive a buch vi jeste pod cim se zaregistroval a psal misto nej,diky jeho extenpore muzeme byt radi ze bylo aspon tohle a nekdo mel naladu a cas se tomu aspon trochu venovat.
Ze mel jeste odvahu prijet jsme se taky divili
Njn s tím ale nic nenaděláš![]()
Jsou i jiní lidé kteří bysi neměli mezi náma raději ukazovat a ukozujou
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |