Václav Brousek píše:martin píše:tak pojede na letnich
jasně, také řešení.Jenom stále nechápu proč tam cpe rozměr,který tam evidentně nepatří.Velký techničák hovoří jasně.Dva druhy 145/70 nebo 155/65 .Případně 175/65 ale jiná převodka řízení.
takhle, abych se vyjimecne zastal boba, tak velky technicak je vec, ktera neni konecna zalezitost a s predepsanymi nalezitostmi lze i dopisovat, to prvne. Za dalsi se mi zda, ze tam rada z nas ma neco jineho - ja tam napriklad nemam (a myslim, ze ani u staryho nebylo) o jine prevodce ani slovo
pokud pak napriklad AEZ (Alcar tady v CR) ma v katalogu kola 14 i 15" na Matize!, tak pochybuju, ze v celoevropskem (nevim, jak expanduji dal) meritku si zadelavaji na takovyto pruser - odpovim sam - nedezadelavaji, maji na to tüv, coz ja povazuju za mirne verohodnejsi, nez nase technicke kontroly
ja jsem napriklad prosel pred rokem se starym matezem a sirokyma kolama - i presto, ze v technicaku nebyly - _zadny_ (_zadny_) uplatek se nekonal, cili to by bob musel narazit na vylozenou svini, aby mu u technicky kvuli takhle (mirne) jinemu rozmeru nekdo prudil
bob to tam imho rve proto, protoze hleda kompromis mezi nutnosti koupit kvalitni zimni a financne pritom nevykrvacet, osobne jsem tudiz rad, ze to dotahl tak daleko, ze ty zimni koupil