Už zase tlacháte do přihlašování? To už máš Vojtíku fuk lebo pozerám že letos to bude skoro minisrazík ale to neva no a aj tak už nám o chvýlu končí prihlasovanie takže to to je paséé a hurá do Manínka
Milý přátelé a Daewroleťáci - bohužel se letos Manína nezúčastníme - každoročně jedeme na Manín a pak Beskydy - jenže někdo posunul termín (na Olšovci se mluvilo o 3tím týdnu v září) najednou koukám je to týden druhý!!
Nechápu jak to že jsem si nevšiml!!při přihlašování.Takhle bychom museli tenhle týden na Manín a další týden do Beskyd - což je vcelku časově i finančně nezajímavé.
Jak tak koukám tohle snad bude Manín kde Matýzci nevyhrají v účasti!!
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
takze pridavam sa aj ja ku skupine ludkov co sa nezucastnia....bohuzial mi v praci prehodili smenu nakolko je kolega odcestovany takze musim zanho tahat cely tyzden az do nedele....
DAEWOO KALOS 1.2 8V..5dr-80PS -195/50 R15 BF Goodrich, podvozok Weitec -35mm, priame sanie v hmlovke, hole zvody od katalizatora, koncovy tlmic ULter Sport, 2x cipnuty + vymena riad.jednotky
CHEVROLET KALOS 1.4 16V..3dr-95PS - to iste okrem cipu
CHEVROLET KALOS 1.2 8V..3dr-72PS - na rodine ucely
mne naopak, priaznivo vychádzaju pracovné okolnosti,takže pricestujem s najväčšoou pravdepodobnosťou už v piatok
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Petr S. píše:Petr+Lucka,2x noc. Dorazíme v pátek v noci,tak nám snad někdo vezme klíče.(Naposledy s Nesíí. )
Editet:Prosím jen 1xnoc,ze soboty na neděli,jak totiž koukám tak odpadávají další a další a to by nám nikdo klíče nevzal.
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
nás zas zajtra predsalen vyhnali zajra do práce,mali sme byť pôvodne doma,ale najako sa vynasnažím,aby som to stihol všetko po šuichte a dorazil ešte zajtra a
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Páni veľmi ma to mrzí, ale musím zrušiť účasť na tomto zrazíku. Mám doma maróda. Crípka a tak sa musím trochu starať. Ak by bol niekto z BA tak dobrý a prevzal mi pohár od Jomata, budem vďačný a potom by sme sa dohodli cez SZ ako si ho prevziať. Ďakujem. A prajem pekný čas a dobrú zábavu.Majte sa pekne.