conpet píše:Sandruš moc hezký fáro , tak ještě tu rodinku do něho a jsi kompletníPředpokládám že na Olšovci budeš spát v autě
![]()
![]()
Podle situace..Ale spacák beru.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Jajuska95
conpet píše:Sandruš moc hezký fáro , tak ještě tu rodinku do něho a jsi kompletníPředpokládám že na Olšovci budeš spát v autě
![]()
![]()
FoXo píše:Toto si niekde ulozim ak by to nahodou niekto vymazal a ukazem ti to o par mesiacov ze co si napisala
alvin píše:Inak Tacuma je v slovenčine dosť blbý názov pre auto na ktorom jazdí žena![]()
![]()
![]()
![]()
Ten REZZO by bol lepší![]()
![]()
![]()
jedu v tom s vami domu nepojede beru flasku a musime se napit:lol:conpet píše:FoXo , tak se domluvíme a nepustíme ji domů
------------------Ozorák Mikuláš píše:Sandruš, veľmi pekné. Páči sa mi. Ja chcem tieeeeeež také auto. Už som pobehal tu v okolí čo sa dalo, ale zatiaľ nič. Možno sa mi pošťastí.
Ozorák Mikuláš píše:Sandruš, veľmi pekné. Páči sa mi. Ja chcem tieeeeeež také auto. Už som pobehal tu v okolí čo sa dalo, ale zatiaľ nič. Možno sa mi pošťastí.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |