Ako odpojiť gong na Aveu...
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Re: GONG ODPOJENÝ / FOTKY /
Caute.
Tak som sa vcera nasral a rozhodol sa vymontovat gong. Liezlo mi to na nervy pri nezapnutom pase. To som vyriesil prerusenim kablika ktory isiel do zapinania pasu. Ale pri otv. dverach mi gong stale bimbal. Navod na demontaz je pomerne jednoduchy. Gong sa skrýva v poistkovej skrinke. Postup je nasledovny. Najprv odpojte minus kontakt na baterke - pre istotu
Potom odpojte dva biele konektory, idu tazsie ale idu. Dalej velky konektor, ktory je prichyteny maticou, treba ju vykrutit a pekne to vyjde von. Odpojte si relé ktore je hore na krabici nasunute. Ja som vybral aj vsetky poistky ale potom som zistil ze je to zbytocne. Krabica je prichytena jednym srobom o kasnu. Ta sroba je vzadu. Vyberte ju a potom ostava cela krabica len nasunuta na štiftoch.Trošku sa pipáči malym šŕobovakom a skrinka pekne zlezie z držiaka, a ostane vam v ruke.
Skrinku neotvoríte - skušal som. Jedna strana ide dole ale na druhej / kde je ten velky konektor prichyteny maticou / sa krabica neda otvorit koli zanitovanemu zavitu v ktorej bola zakrutena ta sroba. Cize zabudnite. Jedine riesenie, ktore napadllo mne bolo vyrezat otvor zo strany plosneho spoja. Ide to pomerne lahko orezavacom, plast je tenky. Viackrat prejdete po tej istej ryhe a pojde to. Otvorite to, zoberte letovacku a odsajte cín. alebo treba tlacit na kontakty pajkovackou dovtedy kym kontakty nevytlacite z plosneho spoja. Potom treba vyrezat este jeden otvor na OPACNEJ strane skrinky, aby GONG vypadol zo skrinky. A jE TO !!!
Zalozenie je uz jednoduche. Nahodte vsetky konektory nazad.Nasunte relé, potom skrinku na plechy a zasrobujte ju.
Prikladam fotky.
Vela stastia.
Tak som sa vcera nasral a rozhodol sa vymontovat gong. Liezlo mi to na nervy pri nezapnutom pase. To som vyriesil prerusenim kablika ktory isiel do zapinania pasu. Ale pri otv. dverach mi gong stale bimbal. Navod na demontaz je pomerne jednoduchy. Gong sa skrýva v poistkovej skrinke. Postup je nasledovny. Najprv odpojte minus kontakt na baterke - pre istotu
Potom odpojte dva biele konektory, idu tazsie ale idu. Dalej velky konektor, ktory je prichyteny maticou, treba ju vykrutit a pekne to vyjde von. Odpojte si relé ktore je hore na krabici nasunute. Ja som vybral aj vsetky poistky ale potom som zistil ze je to zbytocne. Krabica je prichytena jednym srobom o kasnu. Ta sroba je vzadu. Vyberte ju a potom ostava cela krabica len nasunuta na štiftoch.Trošku sa pipáči malym šŕobovakom a skrinka pekne zlezie z držiaka, a ostane vam v ruke.
Skrinku neotvoríte - skušal som. Jedna strana ide dole ale na druhej / kde je ten velky konektor prichyteny maticou / sa krabica neda otvorit koli zanitovanemu zavitu v ktorej bola zakrutena ta sroba. Cize zabudnite. Jedine riesenie, ktore napadllo mne bolo vyrezat otvor zo strany plosneho spoja. Ide to pomerne lahko orezavacom, plast je tenky. Viackrat prejdete po tej istej ryhe a pojde to. Otvorite to, zoberte letovacku a odsajte cín. alebo treba tlacit na kontakty pajkovackou dovtedy kym kontakty nevytlacite z plosneho spoja. Potom treba vyrezat este jeden otvor na OPACNEJ strane skrinky, aby GONG vypadol zo skrinky. A jE TO !!!
Zalozenie je uz jednoduche. Nahodte vsetky konektory nazad.Nasunte relé, potom skrinku na plechy a zasrobujte ju.
Prikladam fotky.
Vela stastia.
- Přílohy
-
- 002.jpg (120.26 KiB) Zobrazeno 2484 x
-
- 003.jpg (126.79 KiB) Zobrazeno 2484 x
-
- 004.jpg (116.04 KiB) Zobrazeno 2484 x
Chevrolet Aveo 1.2 8V
- Reklama
Re: GONG ODPOJENÝ / FOTKY / POKRACOVANIE FOTIEK
ministry píše:Caute.
Prikladam fotky.
Vela stastia.
- Přílohy
-
- 005.jpg (110.1 KiB) Zobrazeno 2484 x
-
- 006.jpg (116.63 KiB) Zobrazeno 2484 x
-
- 007.jpg (119.92 KiB) Zobrazeno 2484 x
Chevrolet Aveo 1.2 8V
Re: Ako odpojiť gong na Aveu...
Fíha, tak to je super, ale asi počkám- záruka...
Farba modrá impresion
Chevrolet Aveo sedan komfort
1,2 16v, 62 kW/84 k, rv. 2009
člen Aveo Fanclubu
Chevrolet Aveo sedan komfort
1,2 16v, 62 kW/84 k, rv. 2009
člen Aveo Fanclubu
Mě ten gong nepípá, nemám potřebu jej odpojit. Přesto oceňuji Tvou práci podělit se o zkušenost s ostatními.
AVEO sedan 1,2 16V / 72856 km
Spotřeba: 4,7 až 5,9 l/km
Spotřeba: 4,7 až 5,9 l/km
a jak jsi vyndal tu část kde se šteluje naklánění světel?
můžeš dát popis?
můžeš dát popis?
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
Ladinek: Netreba to davat prec. Daas dole len spodny kryt pod volantom a mas pekny pristup ku tej poistkovej skrinke.ladinek píše:a jak jsi vyndal tu část kde se šteluje naklánění světel?
můžeš dát popis?
Chevrolet Aveo 1.2 8V
jj ale já bych chtěl olakovat nastříbrno ty lišty jak jsou stříbrné v té vyšší výbavě ,tak jsem se schválně díval jak to máš dole
Edmund Burke
Edmund Burke
je to dobré rieštenie čo si spravil ale ja som to riešil takto.
Pipač funguje ako má ale len ked nemáš zapnuté bezpečnostné Pási
- Přílohy
-
- s6b16e01.png (23.3 KiB) Zobrazeno 2475 x
-
- 76780593.jpg (64.61 KiB) Zobrazeno 2475 x
-
- 76780587.jpg (56.42 KiB) Zobrazeno 2475 x
-
- 76780581.jpg (72.92 KiB) Zobrazeno 2475 x
-
- 76780581.jpg (72.92 KiB) Zobrazeno 2475 x
-
- 76780578.jpg (53.52 KiB) Zobrazeno 2475 x
-
- 76780576.jpg (71.42 KiB) Zobrazeno 2475 x
-
- 76780574.jpg (83.23 KiB) Zobrazeno 2475 x
-
- 76780570.jpg (81.84 KiB) Zobrazeno 2475 x
-
- 76780567.jpg (133.06 KiB) Zobrazeno 2475 x
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
ja som prerusil kablik co ide do zapinania pasu, cize toto mam odstavene, ale bimbalo mi to stale ked som mal kluc v zapalovani a otvorene dvere.lomngi píše:je to dobré rieštenie čo si spravil ale ja som to riešil takto.
Chevrolet Aveo 1.2 8V
možná na ty dveře stačí průhlednou páskou přelepit ten spínač,já kdybych se vrtal v elektrice tak už neodjedu jste ,ale šikulové
Edmund Burke
Edmund Burke
hehehehe, Ladinek nie je to ziadna veda. Da sa to spravit s kludom za hodinku maximalne.ladinek píše: možná na ty dveře stačí průhlednou páskou přelepit ten spínač,já kdybych se vrtal v elektrice tak už neodjedu jste ,ale šikulové
To prelepenie paskou na dverach nie je zly napad, ale zase by mi nesvietilo svetlo v interieri
Chevrolet Aveo 1.2 8V
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Tak ten bazmek bol pekne skryty.
By som sa necudoval ani keby ho zaliali betonom do plechu niekde
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
ano aj mna to prekvapilo . riadne ho schovali somari. mohli to dat osobitne do nejakej skatulky na jeden konektor. ale oni nie. ved naco by to spravili jednoduchsie.FoXo píše:Tak ten bazmek bol pekne skryty.
Chevrolet Aveo 1.2 8V
Ministry – ano jseš dobrej. Ale položil jsi si otázku proč to bombání tam je?
Pro pásy ? Aby tě to upozornilo abys se zapnul !!! Pokud se nezapneš - porušuješ vyhlášku. Nebo tě to bude obtěžovat tím zvukem a po minutě jen červenou kontrolkou.
Otevření dveří ? Když nedovřeš dveře a k autu příjdeš za 4 dny tak pravděpodobně již nenastartuješ. Bude vybytá baterie. A netvrď mne že se ti to ještě nestalo že se ti nepodařilo odejít od auta v garáži kdy ti dveře zůstaly na první zarážce a vnitřní osvětlení zůstalo svítit.
Pro ostatní ANO upřímně řečeno taky mne to sere ale škoda vynaložené energie a ať mne to radši upozorní.
Pro pásy ? Aby tě to upozornilo abys se zapnul !!! Pokud se nezapneš - porušuješ vyhlášku. Nebo tě to bude obtěžovat tím zvukem a po minutě jen červenou kontrolkou.
Otevření dveří ? Když nedovřeš dveře a k autu příjdeš za 4 dny tak pravděpodobně již nenastartuješ. Bude vybytá baterie. A netvrď mne že se ti to ještě nestalo že se ti nepodařilo odejít od auta v garáži kdy ti dveře zůstaly na první zarážce a vnitřní osvětlení zůstalo svítit.
Pro ostatní ANO upřímně řečeno taky mne to sere ale škoda vynaložené energie a ať mne to radši upozorní.
člen AVEO Fanclubu č.4
Od 27.5. 2014 již jenom člen.
saamm +1
Chevrolet AVEO Hatchback (5dv.) 1,4 16V 74 kW/100k, Eco-Tec, r.v.2008