Moderátoři: Blue Lanos, Admins
jaaaaaj ivoooškuuuu najednou ti to taky klepalo.kam viiiitr tam kabaaaat.Ivoš píše:Teď mě tak napadá...taky nám to u Sedana klepalo....podle místa, kde to klepalo tu kolegové radili hlavně hydroštely....a ejhle nakonec to bylo těsnění pod svody u bloku motoru.Byl tam po předchozím majiteli ukroucenej šroub a podcházelo to.Ničemu to nevadilo....ale po výměně (po náročném zkoušení, co za těsnění by tam mohlo jít, když ne na Nubiru) to přestalo a je vše v pořádku.
toto je riešenie podla mojho gusta.načo riešit somariny hned ako sa mi niečo nezda ked oprava teraz by ma stala teraz ako oprava potom ked už to bude akutne.samozrejme to neplati všade iba u veci ktore ked sa doseru nemaju vpliv na dalsie veci.ppp píše:Mne to veselo cvaka uz rok a pol co je asi 26tkm a stale jazdim. Nic si z toho nerobim, v interieri to pri jazde vobec nepocut a pocas statia len ledva badatelne. Len ked obcas otvorim na krizovakte okno divim sa co za dizla je to nablizkuaz potom zistim ze ten "dizel" som ja
Ach jo....ty jsi teda "kolega"......prostě jsem si na to vzpomněl a snažím se poradit....no nic.talat píše:jaaaaaj ivoooškuuuu najednou ti to taky klepalo.kam viiiitr tam kabaaaat.Ivoš píše:Teď mě tak napadá...taky nám to u Sedana klepalo....podle místa, kde to klepalo tu kolegové radili hlavně hydroštely....a ejhle nakonec to bylo těsnění pod svody u bloku motoru.Byl tam po předchozím majiteli ukroucenej šroub a podcházelo to.Ničemu to nevadilo....ale po výměně (po náročném zkoušení, co za těsnění by tam mohlo jít, když ne na Nubiru) to přestalo a je vše v pořádku.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |