Poradte - Novy Cruze 2,0 VCDI alebo ine auto...

Na co vše si dát pozor, rady při koupi ze zahraničí a další

Moderátor: Blue Lanos

snr
Kontaktovat uživatele:

Re: Poradte - Novy Cruze 2,0 VCDI alebo ine auto...

Příspěvek od snr »

Dimco Nubira 97 píše:Ja by som povedal že hlavne ten 5.st manuál a terajší 6.st manuál je najpodstatnejší rozdiel :)
souhlasím
Chevrolet Cruze - pěknější auto jsem v životě neviděl.
Reklama

Corpus2009

Příspěvek od Corpus2009 »

S novým 6stupňovým manuálom dá Cruze 2.0 teraz z 0 na 100 za 8,5 (predtým 8,7) a max 205 km/hod (210). Každopádne to vyzerá, že popracovali aj na tom 6st. automate. Ten dá stovku za 9,4 a to je o pol sekundy skôr ako v starom Cruze. Tiež sa zvýšila maximálka z 200 na 209 km/hod a to všetko pri ešte nižšej spotrebe ako doteraz. Len tak ďalej...
Dimco Nubira 97

Příspěvek od Dimco Nubira 97 »

Tak tak :) Len dúfam že tá dvojhmota nebude taká poruchová ako ppri Škodovkách :(
Daewoo Nubira 1.6 SX 106hp :)
Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI
martuska2

Příspěvek od martuska2 »

takze dneska som si to trosku obehla:
1, moje havarovane Lacetti minimalne 2 mesiace mat nebudem, mozno dlhsie, kym sa nevyriesi havarijka...ale k tomu inokedy....
2, na sklade vo febr. Cruze 1,8 LT biela +navigacny +potah tehlovocerveny s vyhrievanim + sada sport za 16 790e-

3, ak si objednam:1,8 LT +siva koza s vyhrievanim tak ma to vyjde na 15327e, len treba cca 2-3 mesiace cakat :(
4, 2,0 VCDi LT +sive akoza s vyhrievanim tak ma to vyjde na 17 156e.ma to ale konecne 6st. prevodovku,cakacia doba skoro pol roka
oplati s aten rozdiel medzi benzinom, ktory sa moze dat na LPG a medzi dieslom..Len bohvie ci sa knim dostanem skor...
5, alebo ist do Octavie RS 2,0TDI 125kW, 6 stupn manual cena do 24 tis.e
Lacetti 1,4l, 2005 LPG
martuska2

Příspěvek od martuska2 »

a co je to ta dvojhmota? a ten cennik asi uz mam, ale mohol by si to please poslat na: martuska2@pobox.sk
Lacetti 1,4l, 2005 LPG
snr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od snr »

Já jsem přesvědčený jít do 2.0 vcdi 120kW. Myslím, že těch 5kW u RS navíc nemůže udělat tolik, zato o třetinu dražší než Cruze, porovnej si co má ta Octavia navíc a jestli to za to stojí... Zas tak často nezávodíš, ne ? Nebo ano ?
martuska2

Příspěvek od martuska2 »

tak rozdiel som nasla len tie xenony a 18ky kola, mozno este nieco je ale to zistim zajtra...a ja nezavodim :) Po nehode uz duplom nie!
problem je, ze potrebujem auto cim skor a to je bud ta octavia, ze vraj sa najviac kradne alebo biely cruz s tou tehlocervenou kozou..ani ten este nie je v salone.

Podla mna sa ten rozdiel medzi 1,8 a 2,0l neoplati...a hlavne ze na diesel sa caka pol roka...a ja bez laceti budem 2 mesiace..nechce sa mi tolko chodit busom do roboty...
Lacetti 1,4l, 2005 LPG
snr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od snr »

Tak to mě při výběru auta taky napadlo, že cruze se asi moc nekrade.... sakra ale to nechci zakřiknout. To opravdu nepřeju nikomu. (zatím :-D)
honzik

Příspěvek od honzik »

to martuska2 :
dnes jsem měl chvilku čas a tak se stavil v autosalonu Škoda podívat se na octavii - je opravdu pěkná zvenku, zevnitř, je to fakt paráda, ať už je to nová nebo teď to co dělají před faceliftem (TOUR) a s klidem jsem odcházel - cruze je jednoznačně hezčí zvenku i zevnitř, má prostě jiskru, oktávka je udělaná super, ale je studená...
šel jsem domů s dobrým pocitem, že jsem vybral dobře ( alespoň co se designu a výbavy týče, jízdní vlastnosti teprve vyzkouším) a na Cruze se moc těším.
A u nás už je přeoktávkováno...
Chevrolet Trax 1.4T LT Rock Orange
ChevroletCruze 1.8 16V LT 141 HP Moroccan Blue ex
Fiat Grande Punto 1.4 16V Starjet Dynamic
snr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od snr »

Silnice jsou přeplněné stejnými typy aut. Je čas pro změnu. A tou je Cruze.
Kjub

Příspěvek od Kjub »

martuska2 píše:tak rozdiel som nasla len tie xenony a 18ky kola, mozno este nieco je ale to zistim zajtra...a ja nezavodim :) Po nehode uz duplom nie!
problem je, ze potrebujem auto cim skor a to je bud ta octavia, ze vraj sa najviac kradne alebo biely cruz s tou tehlocervenou kozou..ani ten este nie je v salone.

Podla mna sa ten rozdiel medzi 1,8 a 2,0l neoplati...a hlavne ze na diesel sa caka pol roka...a ja bez laceti budem 2 mesiace..nechce sa mi tolko chodit busom do roboty...
A ta RS Octavka ma plnu vybavu ako Cruze? Tempomat, elektrika vsade, vyhrievane sedadla, bezpecnostne prvky...?
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
martuska2

Příspěvek od martuska2 »

joj to neviem, zajtra zistim, ale myslim ze ano..RS by to malo mat vo vybave..
http://skoda.moris.sk/sk/car-offer/car/id/338
ale mne sa viacej paci Cruze aj tak...uz len co bude skor...
Ked mate niekto diely na lacetti piste! (dvere predne zadne, naraznik,....)
Lacetti 1,4l, 2005 LPG
Kjub

Příspěvek od Kjub »

Corpus2009 píše:S novým 6stupňovým manuálom dá Cruze 2.0 teraz z 0 na 100 za 8,5 (predtým 8,7) a max 205 km/hod (210). Každopádne to vyzerá, že popracovali aj na tom 6st. automate. Ten dá stovku za 9,4 a to je o pol sekundy skôr ako v starom Cruze. Tiež sa zvýšila maximálka z 200 na 209 km/hod a to všetko pri ešte nižšej spotrebe ako doteraz. Len tak ďalej...
To hovoris o tom novom diesely (163K)? Ak ano, tak som mal pravdu ze v tom vobec neni rozdiel. Asi pojde iba o spotrebu.
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Corpus2009

Příspěvek od Corpus2009 »

Kjub píše:
Corpus2009 píše:S novým 6stupňovým manuálom dá Cruze 2.0 teraz z 0 na 100 za 8,5 (predtým 8,7) a max 205 km/hod (210). Každopádne to vyzerá, že popracovali aj na tom 6st. automate. Ten dá stovku za 9,4 a to je o pol sekundy skôr ako v starom Cruze. Tiež sa zvýšila maximálka z 200 na 209 km/hod a to všetko pri ešte nižšej spotrebe ako doteraz. Len tak ďalej...
To hovoris o tom novom diesely (163K)? Ak ano, tak som mal pravdu ze v tom vobec neni rozdiel. Asi pojde iba o spotrebu.
Áno, to hovorím o tom novom diesely. Veď píšem Cruze 2.0. A rozdiel tam síce je ale naozaj veľmi malý. No mňa najviac potešilo že automat má podstatne lepšie zrýchlenie ako predtým. O maximálku sa nestarám. S tou by som bol spokojný aj keby bola 150 km/hod.
Scorpion.11

Příspěvek od Scorpion.11 »

snr píše:Silnice jsou přeplněné stejnými typy aut. Je čas pro změnu. A tou je Cruze.
S tou změnou souhlasím a dodám i AVEO -i :lol:
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)

člen AVEO Fanclubu
Odpovědět

Zpět na „Kupujeme Cruze“