...................kesko píše:Pri cene rozvodov na Matizka sa to oplatí vymeniť. Rozvodovy remeň, kladka,klinovy remeň a popripade vodna pumpa.
Presne tak,

Moderátor: Blue Lanos
...................kesko píše:Pri cene rozvodov na Matizka sa to oplatí vymeniť. Rozvodovy remeň, kladka,klinovy remeň a popripade vodna pumpa.
Práva moderátora. I na nádraží bývá nějaká uklízečka, která dělá pořádek.Serpico píše:to Docente jak jsi se dostal do Horala, to se přeci nedělá
Docente II, o pořádku nemůže být řeč. Já jsem četl, že se snažíš druhého poučit, že nepíše správně česky. Položme si otázku, jestli je to zde na fóru tak důležité ? Já si osobně myslím, že NE. Ten tazatel chtěl poradit, proto si myslím, že tvé "nabourání" do příspěvku není férové.Docent II. píše:Práva moderátora. I na nádraží bývá nějaká uklízečka, která dělá pořádek.Serpico píše:to Docente jak jsi se dostal do Horala, to se přeci nedělá
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |