Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
------------------------Honza Beneš píše:Chlapi, vaše rady jsou nad zlato. Mám rád Fernet i slivovicu, tak ňák intuitivně.. ale ne vždy lze tyto léky po(u)žít.
A koukám, další se hlásí na sraz, bezva. A termín jste si domluvili tichou poštou? Já že ho nikde nevidím, hlavní organizátor sem už nějaký čas nenapsal. Jak to je? Pravda, jsem teď stranou dění, ale snad ne až tak, abych nenašel termín, pokud by byl v tomto tématu napsaný. Pokud ano, hoďte prosím příspěvek s termínem do citace, a já si následně zajdu pro nové brejle.. teda, že to bude letos, jsem pochopil z názvu tématu, mám na mysli poněkud přesnější určení času
Honza Beneš píše:Díky Jájuš za podpultovou informaci! Už takhle brzo? Hmmm..
Toto datum bylo tak nejak domluvene, ale zda bude oficialni to nevimJajuska95 píše:Tak nevím, jestli se mi doneslo správné datum, ale kolega Latrele mi řekl 17.4.2010..
My s Bohdankou se také přihlašujeme - 2 lůžkový pokoj /pátek - sobota / závazně!!Vazoun píše:Zdravím všechny na foru a přeji hezký dentak pokud mohu , tak se přihlašuji na 2 lůžkový / pátek a sobota / pro sebe a babí Aničku - závazně
napečíno jako vždy, něco bude a mooooc se těšíme - ahoj " Vazoun "
![]()
-----------------
Člen Matiz clubu reg.čís.20![]()
Matiz SE/II.08 r.v.07/2002 - sv.zel.metlina U38 -- STK+Emise do 07/2010
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |