NEW SPARK je v ČR
Moderátor: Blue Lanos
Re: NEW SPARK je v ČR
Chtěl jsem to trochu odlehčit, ale vážně, je to povedený auto. Nejvíc mě fascinují ta obrovská světla s palubkou.Moc se mi líbí. Ale na moji Nesinku nemá!!!
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
- Reklama
hodim neboj.. jen vcil sem nejak zaneprazdnen mam tu nake pc na spraveni
Tico,Nexia,Kalos
Chevrolet Cruze 2.0 VCDi 110 kW/150HP-134,5kW/183,5HP,K&N Filter,Chip
chevrolet-cruze.wz.cz Webovka věnovaná mému vozu ve výstavbě!
Prodám: A.E. svět. Kalos 400Kč
lam. zad. nárazník Cruze s difusorem 1000Kč
KN vložku vzduchového filtru vč čistíci sady. dle dohody ;)
Chevrolet Cruze 2.0 VCDi 110 kW/150HP-134,5kW/183,5HP,K&N Filter,Chip
chevrolet-cruze.wz.cz Webovka věnovaná mému vozu ve výstavbě!
Prodám: A.E. svět. Kalos 400Kč
lam. zad. nárazník Cruze s difusorem 1000Kč
KN vložku vzduchového filtru vč čistíci sady. dle dohody ;)
Az na ty zadni svetla je peknej, rozhodne skok z predchozi verze ktera tedy nebyla nic moc proti libivemu matizkovi.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
-----------------------milosh píše:Az na ty zadni svetla je peknej, rozhodne skok z predchozi verze ktera tedy nebyla nic moc proti libivemu matizkovi.
Zdravim všechny na foru a přeji hezký den jestli vyhraju ve Sportce nebo jiné Loterii tak si ještě toho novýho Sparka 1.2/1206cm/ od těch 195.000.-Kč určitě pořídim a zase v té světle zelené barvě kterou nabízejí čau " Vazoun "
Vazounku, tak kdybych vyhrála ve Sportce, tak sobě taky koupím Sparka, ale nejlépe v modré a Ivčovi bych pořídila Cruze
Vazoun píše:-----------------------milosh píše:Az na ty zadni svetla je peknej, rozhodne skok z predchozi verze ktera tedy nebyla nic moc proti libivemu matizkovi.
Zdravim všechny na foru a přeji hezký den jestli vyhraju ve Sportce nebo jiné Loterii tak si ještě toho novýho Sparka 1.2/1206cm/ od těch 195.000.-Kč určitě pořídim a zase v té světle zelené barvě kterou nabízejí čau " Vazoun "
Volkswagen Polo Classic, tmavě zelená metla, 1.6 benzín
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Pěkný článek...najednou nás všichni chválí...takže jen tak dál http://auto.idnes.cz/kapesni-buldozer-z ... _testy_fdv
Jinak Jájuško, Sparka si klidně kup, ale já bych asi šel spíš do BMW X6
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
No tak to musí být velká sportka.. jinak když už jsme u BMW, tak ta řada 6 je moc pěkná..
Ivoš píše:Pěkný článek...najednou nás všichni chválí...takže jen tak dál http://auto.idnes.cz/kapesni-buldozer-z ... _testy_fdv
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Když tak sleduji váš hovor....jdu si podat sportku....a jinak souhlas s Ivošem,že pak to bude X6 a asi červená metla....snad se z toho probudím než mi vypne autopilot
současnost: Chevrolet Cruze LT 2.0 VCDi
minulost: Hyundai SantaFe 2.4 AWD
Taky uvažuji o tom, že si podáme Sportku.. tohle BMW je móóc pěkné.. http://www.bmw.cz/cz/cs/newvehicles/5se ... ction.html
xsoftx píše:Když tak sleduji váš hovor....jdu si podat sportku....a jinak souhlas s Ivošem,že pak to bude X6 a asi červená metla....snad se z toho probudím než mi vypne autopilot
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Tak toto nedávno stálo vedle mě na křižovatce v Praze 6 a já na to koukám z Cruzíka a říkám si:Jajuska95 píše:.... tohle BMW je móóc pěkné..
"Je to X6 není to X6, je to trochu nízko a zdá se to uhlazenější" A bylo to toto móóc pěkné BMW
ve verzi GT...
Jinak zpět k Chevrolet / Daewoo ať si to náhodní návštěvníci nezamění s diskusí o jiné třídě vozů
Já tohle BMW viděla, když jsem byla v Praze na školení.. je to hodně podobné X6, ale je to nová řada 5 a moc se jim povedla.. A máš pravdu, raději zpět k tématu..
xsoftx píše:Tak toto nedávno stálo vedle mě na křižovatce v Praze 6 a já na to koukám z Cruzíka a říkám si:Jajuska95 píše:.... tohle BMW je móóc pěkné..
"Je to X6 není to X6, je to trochu nízko a zdá se to uhlazenější" A bylo to toto móóc pěkné BMW
ve verzi GT...
Jinak zpět k Chevrolet / Daewoo ať si to náhodní návštěvníci nezamění s diskusí o jiné třídě vozů
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Fúúúúúúúúúúúúúúúúj zradcovia že vraj BMW,ja bavorské jedine pivo ,keby som vyhral na športke tak si ppřídim ten CRUZE
na dlhšie cesty a dovolenky a na bežné jazdenie jasné že ten nový SPARK,niežeby sa mi na vzhľad bavoráky nepáčili,
ale kúpiť by som si to nekúpil pre seba,keby som rovno mal naň. To som už spomínal,že môj brat poškuľuje po SUV-čku aj sa mu páči BMW-X5,dokonca by aj bol scopný si ho kúpiť,ale uprednostní skôr Captivu ,resp,jej Oplácke dvojča,podrobnejšie som to písal v téme off-topicDACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Tak jsem ji dal na dnešek a jdu se podívat na konfigurátor BMWxsoftx píše:....jdu si podat sportku....
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Ja som dnes posledný deň v tejto práci,tam mne tam už všetci môžu akurát tak BMW
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
----------------------alvin píše:Ja som dnes posledný deň v tejto práci,tam mne tam už všetci môžu akurát tak BMW
Všem sázejícím držíme ahoj " Vazoun "