Kvalita náhradích dílů karosérie
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Re: Kvalita náhradích dílů karosérie
Je ale zaujímavé, že fetákovi poškodzovanie cudzej veci nenašili, takže keby chceli jednat so zákonom tak na to páky mali ale, ale
AVEO SEDAN 1,4 16V, 69kw, červená mica
- Reklama
Re: Kvalita náhradích dílů karosérie
Vím, jak to myslíš.... Ovšem jestli jsem Tě dobře pochopil, tak ten feťák mu na auto "chcal". Je to sice hnus, ale nic tím nepoškodil. Maximálně - maximálně přestupek. I když naprosto chápu, že dostal do tlamy....taky bych se neudržel, tak holt zákon mluví jasně. Taky se mi to nelíbí, taky si myslím, že když mi někdo šáhne na majetek, musí počítat s tím, že "šáhnu" já na něj, ale holt se to musí udělat tak, aby to nikdy neviděl a aby jsi nikoho nezranil. Ono bolet to může i tak docela hodně !Jarik píše:Je ale zaujímavé, že fetákovi poškodzovanie cudzej veci nenašili, takže keby chceli jednat so zákonom tak na to páky mali ale, ale
hogofogo
Škoda 120 - moje škola, Škoda Favorit - první koupě, Daewoo Matiz - combi, z O na 100 nikdy:-) a konečně Chevrolet Aveo 1,2 16 V, r.v.2009, stříbrná metal.
člen AVEO fanclubu
Škoda 120 - moje škola, Škoda Favorit - první koupě, Daewoo Matiz - combi, z O na 100 nikdy:-) a konečně Chevrolet Aveo 1,2 16 V, r.v.2009, stříbrná metal.
člen AVEO fanclubu