Moderátor: Blue Lanos
až na tu o prodeji OPElu ... vypadá to že nakonec z toho nic nebude.palikx píše:prosim te chevymane jen tak me zajima jak to vis?teda tyhle info jsou zda se realne.
ale jedna vec od kdy se prodavaji daewa uz jen jako chevrolet?nova epica -mozna to neni dobry priklad jelikoz cruze jsem jeste nevidel otevreneho-ma na stitku v motoru GM DAEWOO.
takze treba cruze uz tam ma jen chvrolet?a to ze v americe prodavaj aveo vedle camara bych se nedivil nejsou normalni.
vim ze nedavno kdyz znamy -prodejce daewa-chevroletu-chtel nejakz americky model do sve prodejny tak mu to z ameriky zakazali ze se do jeho prodejny americke modely nesmi dovazet.
tak uz je to jinak?
suzuki taky delaji ve 2 nebo i vice zemich ale maji postavenou vlastni tovarnu.
pokud budou cruze delat ve stejne fabrice co delali treba leganzu je to porad daewoo.
kazdopadne se mi to moc nelibi a stale jsem se s tim nesmiril.
ano je to o lidech ale ja tomu pokecu moc nedam a spis me zajimaji ty problemy s auty.
na nove modely moc nekoukam jelikoz je vubec neznam a nemam k tomu co rict
Nooo, já doufám, že tohle se ti jen tak nesplní...palikx píše:ok
neresim to a je mi to vlastne jedno.
casem daewa dojezdi a budu mit klid.
Pavle, čtu tvoje příspěvky a jsem rád, že poradíš...ostatně proto tady to forum je....ale jestli tě to obtěžuje a koneckonců poslední dobou píšeš, že nemáš čas a stěžuješ si na nevděk. Jestli je to opravdu tak, tak to nedělej. Nebo za to vybírej peníze.palikx píše:a je mi to vlastne jedno.
casem daewa dojezdi a .a budu mit klid.
palikx píše:ok
asi mas pravdu ale fox je porad vw teda aspon si myslim ze to neni treba dacie.
neresim to
a je mi to vlastne jedno.
casem daewa dojezdi a na aveo a dalsi uz stejne moje diag nestaci tak budu ztracenej.a budu mit klid.
bjes_des píše:OK. Fakt je. že já to zase beru z vlastní zkušenosti - někdo naprosto cizí a neznámý se mu ozve, on za ním dojede domů a zkusí zjistit závadu a potom ten vlastně vrak po (nejen) motorické stránce uvede do stavu, kdy by bylo možné z fleku jet na STK. A všechno prakticky na koleně. Mohl by tohle udělat někdo, koho by to obtěžovalo nebo nebavilo? Myslím, že asi sotva. Ale už toho radši nechám. Hezký večer!
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |