A este nieco.....standardne dostupny Service Manual v Anglictine je "okresana verzia", platny je pre Matiz I aj II. Na rumunskom fore som ale vcera objavil RO manual, ktory je vyslovene pre Matiza I a je tam kopec novych obrazkov, ktore som v ziadnom z EN manualov nevidel (su tam nakresy IAC, TPS, PCV, EGR, automaticka prevodovka... a kopec dalsich veci). Jediny problem je, ze je to v Rumunstine. Ak este natrafim na to forum, hodim sem link, ale tazko to najst, lebo to bol iba jeden link v nejakom clanku v ramci fora....to by som musel vsetko pozriet znovu.... To rumrnske PDF ma 34.5 MB. Presiel som aj polsky autokacik cely, aj talianske forum (kvoli nafotenym obrazkom z oprav), ostatne manualy su zhodne s EN verziou. Len ti Rumuni su nejaki "ini"

Inak na tych forach je pekne vidno "mentalitu" ludi - polske forum je plne tuningu napriklad, Taliani sa zase zaujimaju iba o vseobecny pokec typu "komu kolko zerie" a "max rychlost" a nemaju ziadne pokecy technickeho charakteru (o nejakych fotkach z opravy al. uzitocnych linkoch ani nehovorim...). Ti taliani ozaj asi ani olej nemenia.... A ti Poliaci maju zrejme dostatok nahradnych dielov, a zrejme aj tuningovych zalezitosti na trhu.... Vyzera to tak pani, ze nase CZ-SK forum je proste NAJ !