No to je prave to, ze tankujes v Tescu a nemas ako pocitit rozdiel-palck- píše:Tankujem na benzinke TESCO L.Mikulas. Auto ide. Ziadny rozdiel som nepocitil.
Skus mu dat ten Shell Vpower a mozno pocitis
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
No to je prave to, ze tankujes v Tescu a nemas ako pocitit rozdiel-palck- píše:Tankujem na benzinke TESCO L.Mikulas. Auto ide. Ziadny rozdiel som nepocitil.
hogofogo píše:Já šel přímo ke zdroji a ptal se rovnou v Chevroletu. Bylo mi techniky i prodejci řečeno, že Chevrolet je velmi citlivý na kvalitu benzinu. Dále mi bylo řečeno, že "devadesátosmičkou" vůbec nic nepokazím, prý přesně naopak. Bude menší spotřeba, lepší výkon a je to šetrnější k motoru. Asi nepůjde o obrovský rozdíl, ale bát se toho netřeba:-))))!!
to auto je omnoho živšie a spotreba ? na to že je ten benzín o 2 centy drahší čert to zober žere to menejhogofogo píše:Já šel přímo ke zdroji a ptal se rovnou v Chevroletu. Bylo mi techniky i prodejci řečeno, že Chevrolet je velmi citlivý na kvalitu benzinu. Dále mi bylo řečeno, že "devadesátosmičkou" vůbec nic nepokazím, prý přesně naopak. Bude menší spotřeba, lepší výkon a je to šetrnější k motoru. Asi nepůjde o obrovský rozdíl, ale bát se toho netřeba:-))))!!
určite menej ako dosiaľhogofogo píše:Teď jsem natankoval V-Power na Shell. Tož uvidím, kolik si to teď vezme.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |