Noví majitelia AVEA

Na co vše si dát pozor, rady při koupi ze zahraničí a další

Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi

Odpovědět
Jarik

Re: Noví majitelia AVEA

Příspěvek od Jarik »

Lakťovú opieku som kúpil nahttp://www.agauto.sk/
:lol: ale doplky zoženieš skoro na každej tuningovej stránke.
Čo sa tíka karosárskych doplnkov tie mi robí jeden tuner na mieru. Bude tam predný,zadný podnár. prahy,maska, prwedlženie kapoty , predlženie strechy a krídlo, mračítka horné aj spodné, však uvidíš. Malo by to byť hotové asi 5.7. potom ho nafotím a pochválim sa. :lol: :lol: :lol: :o)
AVEO SEDAN 1,4 16V, 69kw, červená mica
Reklama

Feva13

Příspěvek od Feva13 »

Jarik píše:Lakťovú opieku som kúpil nahttp://www.agauto.sk/
:lol: ale doplky zoženieš skoro na každej tuningovej stránke.
Čo sa tíka karosárskych doplnkov tie mi robí jeden tuner na mieru. Bude tam predný,zadný podnár. prahy,maska, prwedlženie kapoty , predlženie strechy a krídlo, mračítka horné aj spodné, však uvidíš. Malo by to byť hotové asi 5.7. potom ho nafotím a pochválim sa. :lol: :lol: :lol: :o)
Nerozmaznávaš ho veľmi ? :D
Červené Chevrolet Aveo 1,2 Hatchback 5 dv 62,6 kW, 16 ventil,
Komfort, rok výroby 2009
Doplnky - Šálka s nálepkou Aveofanclubu
člen AVEO Fanclubu
Jarik

Příspěvek od Jarik »

:PP: Neviem ti povedať či to je moc, no ja som nikdy najazdil na aute ako má ďalších X ludí. Ja som si zatial upravil každý tragač ktorý som mal. Investícia je to síce nenávratná no ja tomu vravím životný štýl. :D :o) :D
Scorpion.11

Příspěvek od Scorpion.11 »

Autíčko je potřeba trošku ošperkovat -i ,ale jen kdyby ty věcičky i úpravy nebyly tak drahé :?
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)

člen AVEO Fanclubu
Jarik

Příspěvek od Jarik »

Scorpion.11 píše:Autíčko je potřeba trošku ošperkovat -i ,ale jen kdyby ty věcičky i úpravy nebyly tak drahé :?
:PP: Pozerám ale že tebe cena tiež neni prvoradá, chceš sa líšit. Stým chromom to je super.
Scorpion.11

Příspěvek od Scorpion.11 »

Jarik píše:
Scorpion.11 píše:Autíčko je potřeba trošku ošperkovat -i ,ale jen kdyby ty věcičky i úpravy nebyly tak drahé :?
:PP: Pozerám ale že tebe cena tiež neni prvoradá, chceš sa líšit. Stým chromom to je super.
Když jsem šel do prodejny pro autíčko tak prodejce mi ukázal pár fotek kde dělali někomu též toto šperkování a hned se mi to zalíbilo :lol: Jenže kvůli záruce jsem to nechal udělat přímo u prodejce Chevroletu,takže i ta cena byla trošku vyšší -i
Jinak s tým chromem je to už krásnej bourák :lol: Ještě bych chtěl časem přidat aspoň křídlo :D
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)

člen AVEO Fanclubu
smolko

Příspěvek od smolko »

ja by som chcel dat folie a mracitka vrchne a laktovu opierku. to zatial planujem. musim este najst nejaky servis ktory to spravy.
Chevrolet Aveo, Tmavo červená metaliza, Verzia komfort,
Člen AveoFanklubu
Jarik

Příspěvek od Jarik »

smolko píše:ja by som chcel dat folie a mracitka vrchne a laktovu opierku. to zatial planujem. musim este najst nejaky servis ktory to spravy.
S hladaním servisu by nemal byť problém, určite tito ochotne urobý aj tvoj predajca n poriadne to preplatíš. Ja som to robilmimo servis aza folie som dal 73€, v chevro za210€ , laktovka je o 15€ drahšia tieš. Čo sa mračítok týka možeš na origoš zabudnúť.
xwing

Příspěvek od xwing »

Ahojte.
Mam Aveo 1.4 16V 100k Base 5 dverovy, kupeny este 11/2008, farba cervena, taka ta obycajna.
Dnes (26.6.2009) na jednej bratislavskej benzinovej pumpe ma oslovil jeden pan, ze ako som spokojny s AVEOM, ze aj on take ma a ze ci som v aveo klube.
Odpovedal som mu, ze som zatial spokojny az na prevodovku a riadiacu paku, ktora sa pri zaberoch trase ako na traktore.
Dalej sa mi nepaci taka drobnost, ze ked prepnem na ofukovanie okien, tak za zapina automaticky klima a neviem ju proste vypnut.
Je to normalne ? Da sa to nejako deaktivovat, aby pri ofukovani okien nesla klima ?
No a diky tomu panovy som sa dnes registroval tu, takze neviem ci myslel prave toto forum, ale dakujem mu :)
V autach sa vobec nevyznam a kupoval som iba podla ceny a podmienka bola autoradio a klimatizacia v zakladnej vybave a cena do 300 000 Skk, co mi toto auticko splna.
Zial v novembri 2008 ziadne srotovne nebolo a stalo ma nejako 310 000 aj s montazou Defenderu na riadiaciu paku.
Tesim sa na dalsi pokec a pomoc, kedze naozaj som do aut antitalent, som proste len sofer :)
Feva13

Příspěvek od Feva13 »

Ahoj a vital xwing, bolo to toto fórum a budem kľudne spať lebo som získal nového člena. Ten pán som bol ja. Veľa šťastných kilometrov a keď si nevieš rady tak sa kľudne pýtaj, je nás dosť na rady a Tebe ostane len si vybrať a vyskúšať niektorú z rád od nás .
:PP:
Komfort, rok výroby 2009
člen AVEO Fanclubu
Feva13

Příspěvek od Feva13 »

Jarik píše::PP: Neviem ti povedať či to je moc, no ja som nikdy najazdil na aute ako má ďalších X ludí. Ja som si zatial upravil každý tragač ktorý som mal. Investícia je to síce nenávratná no ja tomu vravím životný štýl. :D :o) :D
Aj ja som zvykol upraviť auto - prehnutý a oškretý nárazník, rozbité predné sklo niekedy aj kapota ale na takú úpravu si asi nemyslel . O mojich následných investíciách po týchto úpravách radšej pomlčím
:D
Komfort, rok výroby 2009
člen AVEO Fanclubu
smolko

Příspěvek od smolko »

Je to super ze ku nam opat pribudol novy clen vdaka Fevovi. Xwing pokial ide o tie fukare tak by sa ti nemala zapnut automaticky klima. skusal si to tam postlacat?
Chevrolet Aveo, Tmavo červená metaliza, Verzia komfort,
Člen AveoFanklubu
mato8876

Příspěvek od mato8876 »

Vitaj xwing. Tie ofuky čelného skla máš v poriadku,mne to funguje tak isto.V predajni som sa na to informoval a odpoveď bola,že nové modely to tak majú nadstavené pre rýchlejšie odrosenie skla. A je to pravda,ja som to vyskúšal.Ináč tá klíma sa zapne automaticky keď ofukuješ aj v zime pri zapnutom kúrení.
Aveo sedan 1.4 16V 74kw 100k
Čierna metalíza
Feva13

Příspěvek od Feva13 »

Mne tiež zapína klíma pri ofukovaní okien, tiež ju neviem vypnúť.
Preto požívam ofukovanie okien len keď sú zahmlené.Keď zabudnem náhodou vypnúť ofukovanie tak mám za chvíľu oči červené ako angorák.
Komfort, rok výroby 2009
člen AVEO Fanclubu
mato8876

Příspěvek od mato8876 »

Presne tak Feva,signalizásia ofukovania skiel ako hrom :lol: . Myslím že to nadstavili len na to odhmlenie a nie na dlhšie používanie.
Aveo sedan 1.4 16V 74kw 100k
Čierna metalíza
Odpovědět

Zpět na „Kupujeme Aveo“