Chladič klimatizácie
Moderátor: Blue Lanos
Re: Chladič klimatizácie
tak nejlevnejsi kterej sem nasel ja me vyjde na 1553kc a levnejsi sem uz nenasel ani v vse pro auto tam je o kilo drasi tady je adresa http://www.automedik.cz/autodily.html?p ... duct=30015
- Reklama
Lidicky,taky Vam tak casto odchazi chladic klimatizace? Pred 2,5 rokem jsem daval uplne novej a dnes muzu zas.Spodni 2 radky na chladici mam zezrany oxidaci a jsou jak reseto-dirka vedle dirky
Daewoo Nexia 1.5, 16V, 66 kW, 5dveří HB, GTX--- R.I.P.
Daewoo Nubira 1.6 16V (A16DMS) sedan + LPG AGC 01.05-67R-01 Rv: 2001
-
- Kontaktovat uživatele:
No jo ono sa oplatí totiž dať tam dolu tahokov lebo ten ochrání chladič na 100%
Stačí takhle a Já to mám dvojité takže za týmto je ješte klasický tahokov no a ver ťe ten bol po dvoch rokoch dosť prohýbaný od kamienkou ale klimochladič ochránil
Stačí takhle a Já to mám dvojité takže za týmto je ješte klasický tahokov no a ver ťe ten bol po dvoch rokoch dosť prohýbaný od kamienkou ale klimochladič ochránil
- Přílohy
-
- DSC08054.jpg (75.97 KiB) Zobrazeno 2726 x
Noooo tak to je krasny . Copak kaminky,to neni problem, ale to ze to cely spodek je prozrany oxidaci
Daewoo Nexia 1.5, 16V, 66 kW, 5dveří HB, GTX--- R.I.P.
-
- Kontaktovat uživatele:
No tak to musel byť dobrý šmejd lebo Já mám originál 10 ročný a videl som aj staršie ale oxidáciu nie len prierazy
ako sa da zistit tesnost chladica? pred rokom som dal naplnit klimu a nevedeli zistit skadial unika medium moze to byt chladic tak preto ta otazka.
Skoda 105l (Uz nebohá*)
Daewoo Espero 1.5I GLX rv 1997,Elektrony, Klima,Servo.El.okna,el.zrkadla.Zelená metaliza. Radio pioneer 4*45w zošrotované
Ford Scorpio ll Klaun combik, 2,5TD.92kw 123koni
polokoža,Tempomat,šiber,klima,central, 17´225x45 kolesá
Daewoo Espero 1.5I GLX rv 1997,Elektrony, Klima,Servo.El.okna,el.zrkadla.Zelená metaliza. Radio pioneer 4*45w zošrotované
Ford Scorpio ll Klaun combik, 2,5TD.92kw 123koni
polokoža,Tempomat,šiber,klima,central, 17´225x45 kolesá
Ak to ide chladicom a dali do naplne aj farbivo tak by to malo byt vidno. Ak to ide vyparnikom tak ten je samozrejme ukryty a ak hadicami tak netusim ci nieco bude vidno. Mozno nieco bude vediet JRDcko, ten mal deravu hadicu.
Mne sa minuly rok dva tyzdne po naplneni objavil flak na chladici a po zime je klima prazdna, ani nefukla pri povoleni spojov. Takze moje espero ma teraz uz minimalne svrty chladic (prvy buracka povodny majitel, druhy buracka ja, treti deravy), proste parada . Najlacnejsie chladice na slovensku su z autocentrummu, na espero vyjdu cca rovnako ako z najlacnejsieho ceskeho eshopu akurat ze tieto su korejske a nie talianske ako tie z ciech a na nubiru su dokonca o nieco lacnejsie.
Aby som nezabudol, tak ten flak vidno len v ultrafialovom svetle. Na odhalenie staci tajna fixka z UV ledkou za neceleho 1.5 dolara z cinskeho eshopu (navyse ma podstatne silnejsiu ledku ako tie co sa u nas predavaju v hrackarstve).
Mne sa minuly rok dva tyzdne po naplneni objavil flak na chladici a po zime je klima prazdna, ani nefukla pri povoleni spojov. Takze moje espero ma teraz uz minimalne svrty chladic (prvy buracka povodny majitel, druhy buracka ja, treti deravy), proste parada . Najlacnejsie chladice na slovensku su z autocentrummu, na espero vyjdu cca rovnako ako z najlacnejsieho ceskeho eshopu akurat ze tieto su korejske a nie talianske ako tie z ciech a na nubiru su dokonca o nieco lacnejsie.
Aby som nezabudol, tak ten flak vidno len v ultrafialovom svetle. Na odhalenie staci tajna fixka z UV ledkou za neceleho 1.5 dolara z cinskeho eshopu (navyse ma podstatne silnejsiu ledku ako tie co sa u nas predavaju v hrackarstve).
Hura uz opat chladim.
Lepidlo uz ciastocne zatuhlo, ma uz zuvackovitu konzistenciu, takze som sa odvazil dat naplnit klimu, 30minut aj s cakanim. Sice nemali farbivo ale hadam v klime este ostalo dost po vymene chladica a vysusaca.
Lepidlo uz ciastocne zatuhlo, ma uz zuvackovitu konzistenciu, takze som sa odvazil dat naplnit klimu, 30minut aj s cakanim. Sice nemali farbivo ale hadam v klime este ostalo dost po vymene chladica a vysusaca.
-peha- píše:No jo ono sa oplatí totiž dať tam dolu tahokov lebo ten ochrání chladič na 100%
Co je to ten tahokov?
-
- Kontaktovat uživatele:
To je sranda alebo to myslíš vážne
No keby vážne tak GOOGLE
Alebó
Ťahokov je sieťovina vyrábaná tak, že sa tabuľa alebo zvitok plechu nastrihne a následne natiahne v závislosti od požadovaného druhu a technických parametrov oka. Tento proces sa opakuje do konečnej podoby výrobku tabule alebo zvitku ťahokovu. Pretože sa pri ťahaní materiál plechu mierne pootočí, je ho nutné vyrovnať. Táto výroba je bezodpadová, preto je obvykle cena ťahokovu v porovnaní s podobnými materiálmi priaznivejšia.
Alebó
http://www.perfora.sk/priemyselne-firmy ... ache=1#c98
No keby vážne tak GOOGLE
Alebó
Ťahokov je sieťovina vyrábaná tak, že sa tabuľa alebo zvitok plechu nastrihne a následne natiahne v závislosti od požadovaného druhu a technických parametrov oka. Tento proces sa opakuje do konečnej podoby výrobku tabule alebo zvitku ťahokovu. Pretože sa pri ťahaní materiál plechu mierne pootočí, je ho nutné vyrovnať. Táto výroba je bezodpadová, preto je obvykle cena ťahokovu v porovnaní s podobnými materiálmi priaznivejšia.
Alebó
http://www.perfora.sk/priemyselne-firmy ... ache=1#c98
- Přílohy
-
- tahokov strieborny nahlad.jpg (27.26 KiB) Zobrazeno 2678 x
Chcem sa spýtať, či niekto kupoval tento chladic. Ma dobru cenu. Tak by ma zaujimalo, ci rozmerovo sedi? Ci nebol nejaky problem pri montazi. A aka je povrchova uprava.bobal píše:tak nejlevnejsi kterej sem nasel ja me vyjde na 1553kc a levnejsi sem uz nenasel ani v vse pro auto tam je o kilo drasi tady je adresa http://www.automedik.cz/autodily.html?p ... duct=30015
Ja som kupoval z autocentrumm za 75eur plus postovne 5eur, cize monzo o kusok drahsi mozno ani nie, netusim ake je postovne z ciech ci chladic povazuju za nadrozmerny, ale tusim este nie, aspon z ineho eshopu z ciech boli ochotni poslat, pretoze im to prepravna spolocnost este vzala. Ten z autocentrumm je korejsky, spodne nozicky sedia presne na otvory v chladicovom nosniku na rozdiel od talianskeho GERI chladica, ktore boli o 1cm dalej od seba, takze pri talianovi bolo treba pilovat. Korejsky mal povrchovku cierny lak, ale len cisto ako pomocka na odovzdavanie tepla, pretoze chranit ho to nemohlo, ta farba isla z hliniku dole na oter v suplatach ked uz bola niekde prasknuta. Talian bol bez povrchovej upravy. Co predavaju v automediku netusim, jedine sa ich spytat ale ak nebudu vediet vyrobne cislo (napriklad taliansky geri sa zacina na GE) tak pochybujem ze budu vediet vyrobcu, ale ktovie, za opytanie nic nedas.ceysy píše:Chcem sa spýtať, či niekto kupoval tento chladic. Ma dobru cenu. Tak by ma zaujimalo, ci rozmerovo sedi? Ci nebol nejaky problem pri montazi. A aka je povrchova uprava.bobal píše:tak nejlevnejsi kterej sem nasel ja me vyjde na 1553kc a levnejsi sem uz nenasel ani v vse pro auto tam je o kilo drasi tady je adresa http://www.automedik.cz/autodily.html?p ... duct=30015