Krtek píše:no tak sedan je hezkej, to jo ale to je tak všechno... HB se mi ani moc nelíbí (leda zadní světla ale předek je typickej korejskej výtlem)
Ve skutečnosti tak maximálně italský "výtlem" (hatchback Giorgetto Giugiaro a sedan s kombíkem Pininfarina) a IMHO násobně hezčí, než konkurenční "renomovaná" auta z téže doby. Vtipné na tom všem je, že typicky korejské nebylo v minulosti Daewoo NIKDY (vždy to byla evropská práce nebo ještě dříve japonská - posledním japoncem bylo Tico), o opravdu korejském designu u Daewa lze mluvit až teprve od Epicy a Captivy...
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
na svk bezi srotovne
mna by zaujimalo preco ak opdratam cenu srotovneho resp ak porovnavam stupne vybav je taka dacia/renault talia omnoho lacnejsia ako aveo
hm?
pride mi pomaly drahsie ako taky citroen a pod
ak cistop porovnavam co mam v renaulte dacii a aveu je to zhruba narovnako ale aveo je stejne drahsie
Nevim jak u vás ale tady Daewroolet taky nezlevňoval tolik jako ostatní. Takovou Epicu nebo Captivu by měli shodit tak o 200-300 tisíc a oni to nechaj za půl mega... pak ať se nedivěj. Koukam i nejlevnější Lacetti s klimatizacéí a el. oknama stojí s 1.4kou těsně nad 300 tis... Výbavu holobyt za 260 radši ani nepočítam.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Pokud teď s odstupem času se kouknu na ceny aut po dvou letech co mám aveo,pořád mě vychází výbavou /edice komfort/ nejlíp ze všech prodávaných aut v této třídě takže asi dobrá kupa
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
já mám aveo 3,5 roku,,a upřímně žádná sláva,ale vlastníme i zmiňovanou fábu 1.2 htp,,a já bych šla do té fábky,,aveo je prostornější,,ale v tom vidím taky jediné + oproti fábii,nejsem sice perfektní řidič,a pro mnohé žádný řidič protože jsem ženská,ale s fábou jezdím za 5,5 litrů což u avea se mi nepodařilo,ale celkově je fábie živější a lépe reaguje,je tam lepší převodovka je přesnější,menší háčko,atd. ale je fakt že na aveu jsou mnohem lepší brzdy.
ladinek píše:nevím já nebrzdím skoro vůbec brzdím motorem a zničeho nic jsou křivý,je to asi materiálem co používají.
V tomto případě jak uvádíš - K čemu jsou ti brzdy, když brzdíš jen motorem. Kdybys je používals normálně tak by se ti možná neskroutili . Šetříš aby ti déle vydrželi, nebrzdíš a potom to tak dopadá.
člen AVEO Fanclubu č.4
Od 27.5. 2014 již jenom člen.