hladolef píše:michalek...88 píše:promin, nemel jsem tu psat pravdu, pravda boli, ja vim, jeste jednou sry
a jen tak na okraj, kdyz sis rypnul... evanda je uvrzanej korejcak, co jezdi po meste za 15l a ja jsem nesmirne rad, ze jsem se ji zbavil a navic jizda s DSG je uplne jina liga nez ten 4st. automat-ten byl spise za trest

.. a obecne ta spotreba je neprimoumerna vykonu auta, zere to stejne jak tatkuv 5.7 V8 HEMI s 360 konema. Evandu jsem mel rad, ale muj uchrochtany trakturek je opravdu jine kategorie, ale to nema cenu resit, obzvlast na Daewoo foru, coz...
Ty si ale chytrej,to nam tady chces predvadet jaky ses frajer,a co vsechno ma tatinek.Tak to si hledej forum,sobe rovnymu.Protoze ty muzes byt rad, zeto vubec nekdo koupil,v jakem to bylo stavu.Tady by to auto slo do srotu,a jeste bys 500€doplatil.
Jo a co na ni bylo teda tak zraleho do srotu? To trosku prehanis, kdyby nebylo tak drahych airbagu a pasu, tak ta oprava by nevysla ani moc draho. Nikdo tu nemluvi co ma tatinek, jen rikam, ze Evanda je extremne zizniva, na svuj vykon. A na vase forum vam kaslu, prisel jsem se jenom podivat, jestli je neco noveho ohledne Evandy.
A urazky od hanzyho, ze jsem na auto nesahl.. to mi nezbyva nic jineho nez to ignorovat, ptz on sam moc dobre vi, ze to neni pravda...
ja ti nevim, ale pises jakoby jsi mi zavidel, ze jsem dostal auto a jeste k tomu lepsi nez je Evanda

. Bohuzel jsem na oktavce udelal snad vic nez ty na evande, ale to je jedno. A nepis tu, ze si neumim nic udelat, kdyz nic nevis. Na aute si delam veskere upravy sam.