POLITIKA

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
aumirek

Re: POLITIKA

Příspěvek od aumirek »

neodsuzuji nikoho kdo k vuli dětem nebo zaměstnáni vlezl do KSČ i když mé děti nesměli ani do pionýra.Ale dělal mi závozníka člověk co měl 8 doktorátu /klaus to ale nebyl/Bylo to v 68 a předtím přednášel ve světě tehdá za 50 západních marek na hodinu.Ale jelikož odsoudil vstup rusáku a odmítl pak říct že se pomýlil a odvolat to tak dělal mi toho závozníka.Měl jsem také v příbuzenstvu člověka co dělal 2 dustojníka na zaoceánské lodi.Samozřejmě tvrdil že v KSČ je jen pro to aby to mohl dělat.Po revoluci házeli prukazy veřejně do oceánu.Na otázku cítí li se jako hrdina když háže symbol na mrtvolu strany kterou propagoval mi neodpověděl
Reklama

Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

Hmmm že to nešlo... Dšda byl "vlastizrádce" odsouzenej za soudruha Klementa na nějakejch 20+ let :twisted: Máti šla ze základky rovnou do kravína a nikdy nemohla dělat víc než pomocnou sílu. Táta byl politickej páč se vožralej rval s policajtama... A přez to mu nabízeli na šachtě vstup do strany a k tomu byt. Pochopitelně nevstoupil a radši si postavili domek.... moh absolvovat i nějaký školení a dělat parťáka či co muklum.
Naopak sestřenka vstoupila (pochopitelně "jenom" kvůli vychcanosti) ale když jí táta chtěl dát na prdel, hned vyhrožovala jak ho udá a strana s nim zatočí.... Myslim že po kouskách dovedli zpracovat i vychcánky. Doteď na tom nevidim nic dobrýho.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Ono nějaký veřejný vyhazování nebo pálení rudých knížek je podle mého šaškárna. Když už někdo ve straně byl, tak jí měl a najednou převlékat kabáty????
To je jak kdybych pálil potvrzení o členství v ODS....zkrátka jednou jsem tam byl, tak co?
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
aumirek

Příspěvek od aumirek »

Ivoš píše:Ono nějaký veřejný vyhazování nebo pálení rudých knížek je podle mého šaškárna. Když už někdo ve straně byl, tak jí měl a najednou převlékat kabáty????
To je jak kdybych pálil potvrzení o členství v ODS....zkrátka jednou jsem tam byl, tak co?
tak to souhlasím spíše to vidím jako svinárnu když jsem léta těžil z toho členství a najadnou jak to nenese tak to vyhodím tak to spíše napovídá o charakteru člověka ne o tom že by dostal rozum
cobyll

Příspěvek od cobyll »

aumirek píše:
Ivoš píše:Ono nějaký veřejný vyhazování nebo pálení rudých knížek je podle mého šaškárna. Když už někdo ve straně byl, tak jí měl a najednou převlékat kabáty????
tak to souhlasím spíše to vidím jako svinárnu když jsem léta těžil z toho členství a najadnou jak to nenese tak to vyhodím tak to spíše napovídá o charakteru člověka ne o tom že by dostal rozum
Ale vždyť před rokem 1989 byla v KSČ většina národa. Ale taky drtivá většina z nich byli jenom řadoví straníci, kterí z toho žádný profit neměli, jen šli s davem, protože jim pohlaváři vymývali mozky... (mimochodem, teď mě tak napadlo - od čeho je odvozeno slovo pohlavář ??? :lol: )
EX"PLAVÁČEK" Daevoo Nubira I wagon 2,0 16V CDX 1997 - utopeno při povodni,
pak Renault Scenic 2,0 - zemřel mrazem,
teď návrat Chevrolet Nubira SX wagon 1,6/16V "Černoušek"
Cobyll (čti jednoduše "Kobyl") Valmez ID 2933
rudla

Příspěvek od rudla »

Pohlavář - šéf, náčelník
Tacuma 1.8 + LPG - 72 kW
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

pohlavář odvozeno od pohlaví, stručně - kokot :lol:
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Vojta

Příspěvek od Vojta »

cobyll píše: Ale vždyť před rokem 1989 byla v KSČ většina národa.......
Tak nevím, jestli 1/10 je většina :lol: :lol:
aumirek

Příspěvek od aumirek »

komunistické počty 1/10 je naprostá většina a 100 procentní učast ve volbách a jednomyslné zvolení kandidátu je svobodná vule národa když jsem odmítl jednou volit se slovy že volby je od slova volba tudíž musej bejt alespon 2 měl jsem problém
cobyll

Příspěvek od cobyll »

Krtek píše:pohlavář odvozeno od pohlaví, stručně - kokot :lol:
myslel jsem si to ... :lol: :lol: :lol:
cobyll

Příspěvek od cobyll »

Vojta píše:
cobyll píše: Ale vždyť před rokem 1989 byla v KSČ většina národa.......
Tak nevím, jestli 1/10 je většina :lol: :lol:
...no já to bral podle svého okolí... tehdy jsem ještě bydlel v budovatelském městě Havířově, a v baráku byli ve straně snad všichni. Scházeli se jednou za měsíc v sušárně prádla v našem baráku na schůzích ObV KSČ a my jsme si (jako děcka) v tu chvíli mohli dělat, co jsme chtěli, protože nás neměl kdo hlídat. Dokonce i soudruh PS VB byl na schůzi...

Jo a taky u nás ve třídě byl jen jeden jediný žák ze 32, který nebyl pionýr. Ale já to nebyl...
Vojta

Příspěvek od Vojta »

cobyll píše: Jo a taky u nás ve třídě byl jen jeden jediný žák ze 32, který nebyl pionýr. Ale já to nebyl...
Nemáš se za co stydět. V té době to bylo úplně normální a kdo nechtěl mít problémy, tak děcko do Pionýra dal. Nebýt Pionýrem - byl problém dostat se na školu nebo na vybraný učební obor. A ono to zas tak hrozný nebylo - až na ty rudý šátky. Stejně jsme tam dělali bordel :lol: :lol: . Kdo nebyl úplný magor, měl to na háku. Tehdy nám kázali rudý bludy, dnes ve Skautu a Junáku se modlí.
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Je to tak...byla prostě taková doba. Já jsem byl tehdy Jiskra. A musím říct, že mě to bavilo, protože jsme tam hráli jen hry. Nepamatuju si, že by se tam tehdy řešila politika. Hráli jsme stopovanou, na slepou bábu, malovali jsme si. Prostě pohoda.
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Já byl sice ionýr,ale za rudej šátek jsem se docela styděl.Měl jsem ale jednu obrovskou výhodu,my jsme totiž byli jen na oko pionýři,jinak jsmne spíš byli skauti a za to velký dík našemu vedoucímu! I když byl jednou nohou v kriminále,nikdy toho nenechal a vedl nás,tak jako by jsme byli skauti!
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
Hynek

Příspěvek od Hynek »

No a jsme u toho! Právě ten moment, " je tam většina, tak proč bych tam nešel taky" umožnila komoušům, tak dlouho "fungovat."
Když jsem se bavil s paní, která přežila 19 let v komoušským lágru, tak ta tvrdila, že prvních pět let všichni političtí vězni věřili tomu, že lid si nenechá vnucovat politiku KSČ a čekali každým dnem převrat a vyhnání komoušů z vlády. Nestalo se nic tenkrát a nestalo se nic ani v 89. Obyvatelé našeho státu tvrdě razí systém, mě se to netýká, tak co bych si pálil prsty. A to je ten nejhorší postoj , jaký může existovat. A Grebeníček, jehož otec mlátil a zabíjel politické vězně má tu drzost v parlamentu vyzývat národ ke slušnosti. Šlak by mě trefil! :( :( :(
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
Odpovědět

Zpět na „POKEC“