Vlastníci AVEO ze Severní Moravy?
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
- Scorpion.11
Re: Vlastníci AVEO ze Severní Moravy?
Žádné hloupé otázky nemáš a od toho tady všichni jsme ,abychom poradili,takže pokud seš přihlášený tak ti přijde kartička https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=42&t=14491 na adresu kterou jsi určitě uvedl a pokud máš zájem i o nálepky https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.p ... 7&start=30 tak si to tady přečti a rozhodni se sám zda je chceš nebo ne.
To je tak si vše a teť už jen stačí do sekce "Fotky našich miláčků " vyfotit své autíčko a ukázat nám pár fotek a jsi už náš.
Potom už jen pročítat sekce ,které tě zajímají a psát a psát buď tvé názory a popřípadě když budeš potřebovat pomoc a JINAK TĚ TU VÍTÁM ZA JIŽNÍ MORAVU
To je tak si vše a teť už jen stačí do sekce "Fotky našich miláčků " vyfotit své autíčko a ukázat nám pár fotek a jsi už náš.
Potom už jen pročítat sekce ,které tě zajímají a psát a psát buď tvé názory a popřípadě když budeš potřebovat pomoc a JINAK TĚ TU VÍTÁM ZA JIŽNÍ MORAVU
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
- Reklama
Moc děkuju za informaci!! Díííík!Feva13 píše:Vitaj v klube, následné kroky budú :
1, po prihlásení cca 10 nových členov sa vytlačia klubové karty a rozpošlú novým členom
2, po zaslaní dobrovoľného príspevku Ti budú zaslané nálepky s logom klubu podľa toho koľko ks si objednáš
Ostatné výhody sa zatiaľ len vybavujú nakoľko je klub ešte v plienkach
hogofogo
Škoda 120 - moje škola, Škoda Favorit - první koupě, Daewoo Matiz - combi, z O na 100 nikdy:-) a konečně Chevrolet Aveo 1,2 16 V, r.v.2009, stříbrná metal.
člen AVEO fanclubu
Škoda 120 - moje škola, Škoda Favorit - první koupě, Daewoo Matiz - combi, z O na 100 nikdy:-) a konečně Chevrolet Aveo 1,2 16 V, r.v.2009, stříbrná metal.
člen AVEO fanclubu
Ahoj JIŽNÍ MORAVO ! Taky Olomouc:-)! Moc dík za odpověď! Já zatím svého Chevio fotil na "našem" parkovišti a lidi na mě hleděli, jako kdybych se zbláznil:-))! Ovšem to je jejich věc. Tož jak budu mít pořádné foto, určitě ho pošlu. Rád tu budu psát a dělit o zkušenosti. Je fajn, že něco takového existuje. Zatím ahoj!!Scorpion.11 píše:Žádné hloupé otázky nemáš a od toho tady všichni jsme ,abychom poradili,takže pokud seš přihlášený tak ti přijde kartička https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=42&t=14491 na adresu kterou jsi určitě uvedl a pokud máš zájem i o nálepky https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.p ... 7&start=30 tak si to tady přečti a rozhodni se sám zda je chceš nebo ne.
hogofogo
člen AVEO fanclubu
člen AVEO fanclubu
- Scorpion.11
NE,ale co by kamenem dohodil Brno a Jedovnice a jsem zvědav na tvé fotečky
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
O příštím víkendu jedu někam dopřírody, tak vzniknou fotky:-)))! Přeci jen fotit auto i s panelákem....to prostě není ono:-))!Scorpion.11 píše:NE,ale co by kamenem dohodil Brno a Jedovnice a jsem zvědav na tvé fotečky
hogofogo
člen AVEO fanclubu
člen AVEO fanclubu
homofogo tak tě tu pěkně vítám jako zástupce Brna scorpion 11 je už o příspěvek výš!!!
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Moc děkuju!! Já se tu teprve rozkoukávám, ale jsme nadšený, že takový fanclub existuje! Díííík!ladinek píše: homofogo tak tě tu pěkně vítám jako zástupce Brna scorpion 11 je už o příspěvek výš!!!
hogofogo
člen AVEO fanclubu
člen AVEO fanclubu
tak že aj Ja ta tu výtam v mene všetkých a dufam budeš rád medzi namihogofogo píše:Moc děkuju!! Já se tu teprve rozkoukávám, ale jsme nadšený, že takový fanclub existuje! Díííík!ladinek píše: homofogo tak tě tu pěkně vítám jako zástupce Brna scorpion 11 je už o příspěvek výš!!!
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
Taky moc děkuju!!lomngi píše:tak že aj Ja ta tu výtam v mene všetkých a dufam budeš rád medzi namihogofogo píše:Moc děkuju!! Já se tu teprve rozkoukávám, ale jsme nadšený, že takový fanclub existuje! Díííík!ladinek píše: homofogo tak tě tu pěkně vítám jako zástupce Brna scorpion 11 je už o příspěvek výš!!!
hogofogo
člen AVEO fanclubu
člen AVEO fanclubu