Ahoj všem
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
To Milosh: Moc díky, hned jsem si jí objednala, jako správný ženský mi to dalo zabrat, ale zvládla jsem to
To ferino28: Máme asi 3 hospody a jeden bar, ten mam nejraději, protože dříve se tam prodávalo Daewoo a moje Tico jed právě z této bývalé prodejny a nynějšího baru
No a pro sraz v Jižních Čechách bych byla, alespoň bych to neměla tak daleko a poznala bych co znamená Daewooclub na živo
To ferino28: Máme asi 3 hospody a jeden bar, ten mam nejraději, protože dříve se tam prodávalo Daewoo a moje Tico jed právě z této bývalé prodejny a nynějšího baru
No a pro sraz v Jižních Čechách bych byla, alespoň bych to neměla tak daleko a poznala bych co znamená Daewooclub na živo
- Reklama
Mimo témy:
Ked už ste začali s tou ruštinou. Nepoznáte niekto nejakého prisťahovaného Rusa?? Potrebovala by som asi pomôcť s odbornými slovami (okolo aut). Tie sa v normálnom slovníku nedajú nájsť.
Najlepšie by bolo, aby vedel slovensky (česky). A bol zdatný v maily, lebo inak mi nemá ako pomôcť. Ak niekoho takého poznáte, skúste sa spýtať, či by bol ochotný pomôcť. Možno nepôjde o veľa slovíčok. Ešte som ten text, o ktorý mi ide, nezačala prekladať.
Ked už ste začali s tou ruštinou. Nepoznáte niekto nejakého prisťahovaného Rusa?? Potrebovala by som asi pomôcť s odbornými slovami (okolo aut). Tie sa v normálnom slovníku nedajú nájsť.
Najlepšie by bolo, aby vedel slovensky (česky). A bol zdatný v maily, lebo inak mi nemá ako pomôcť. Ak niekoho takého poznáte, skúste sa spýtať, či by bol ochotný pomôcť. Možno nepôjde o veľa slovíčok. Ešte som ten text, o ktorý mi ide, nezačala prekladať.
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
Lifelike: Slavek by urco pomohl
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
Ten text mám v časopise. Musím ho najprv začať prekladať a len prípade slovíčok, ktoré nenájdem v slovníku budem potrebovať pomoc. Takže ak k tomu príde, tak sa isto ozvem. Myslím, že to bude čoskoro, lebo mám síce dosť času, ale nerada si nechávam všetko na poslednú chvíľu.
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Možno by som vedel pomôcť.Nie som síce Rus,ani nepoznám nikoho takého,ale cca 10 rokov som odoberal a čítaval ruský časopis Za Ruľom, a ešte som nestihol všetko zabudnúť
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- Hanzy
To jo to mas pravdu data v romingu jsou narez ale jinak mam v notasu vysokorychlostni CDMA od O2 a kdyz je dobry vitr tak to jede i 1MB mam to od kamosu co poskytuji net a za luxusni cenu mi to dali bez jahehokoli zavazku ale hajzli mi dali aspon 3 mesice vypovedni lhutu ale mam to za 520kc vcetne DPH mesicne coz je krasa na kterou se normal zakaznik nedostane a bez koruny ivestice...Reinkarnace Docenta píše:Tak to jó . Já jenom když vidím ty ceny za data v růmingu, tak se snažím nepřipojit ani omylem .Hanzy píše:Jsem 0SVC takze za sve a Pehacek taky za sve...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
no ja sice nejsem RUS ale zil sem tam 18 let pochybuju ze sem neco zapomel
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
A máš z koho vybírat
No vidíš milá kolegyně " LIFELIKE " a máš z koho vybírat na obou stranách,stačilo se jen zmínit - držíme palce Ahoj " Vazoun "
Mě to šlape i bez větru na 4MB za 570 měsíčně a jistejch!!! Ne žádnejch 256KB jako u O2.Hanzy píše:To jo to mas pravdu data v romingu jsou narez ale jinak mam v notasu vysokorychlostni CDMA od O2 a kdyz je dobry vitr tak to jede i 1MB mam to od kamosu co poskytuji net a za luxusni cenu mi to dali bez jahehokoli zavazku ale hajzli mi dali aspon 3 mesice vypovedni lhutu ale mam to za 520kc vcetne DPH mesicne coz je krasa na kterou se normal zakaznik nedostane a bez koruny ivestice...Reinkarnace Docenta píše:Tak to jó . Já jenom když vidím ty ceny za data v růmingu, tak se snažím nepřipojit ani omylem .Hanzy píše:Jsem 0SVC takze za sve a Pehacek taky za sve...
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz