Nehorazna spotreba
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Re: Nehorazna spotreba
...no Darku závada je nejspíš na vstřikování = vstřiky a regulační ventil ( 16 ventil má větší regulační tlak oproti 8V, upřesnit to může palikx, přes něj nejede vlak...) dávají tam nejspíš prostě moc paliva, není správný poměr vzduchu a paliva docela by mi zajímali " emise ", tam by to mělo být napsané...jinak barva svíčky je prostě indikátor v tvém případě o něčem špatném na cestě palivo + zapalování
mějte se fajn
mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
- Reklama
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
ked to dost cvaka..je vysoky tlak..
vyber von ten regulator..
a prevukni niekde na kompresore..mozno to pomoze..
hadicka donho je v akom stave ..??
zistu si mal vybrat uz davno.. a pozerat sa ako striekaju vstreky...
to by ti mal niekto skusat startovat..
ci tie vstreky neprepustaju stale...
vyber von ten regulator..
a prevukni niekde na kompresore..mozno to pomoze..
hadicka donho je v akom stave ..??
zistu si mal vybrat uz davno.. a pozerat sa ako striekaju vstreky...
to by ti mal niekto skusat startovat..
ci tie vstreky neprepustaju stale...
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Opravy vašich plechových miláčikov
Skusim to JRDa rozobrat prefuknut ako si pisal, uvidime ci to pomoze.. Hadicka je na tom regulatore tlaku paliva v poriadku.
.
Mam 16V, pred rokom uz som raz chcel dat dole listu aj so vstrekmi, vycistit ich a prekontrolovat. Mal som to komplet povolene a net tej sance aby som listu som vstrekmi dokazal vybrat, tak som to dotiahol naspät...Potom v zime som menil tesnenie veka ventilov, ked som mal to veko dole tak hned ma napadlo aky je super pristup ku vstrekom ze to teraz rozoberem..Lenze bola riadna zima tak som to nerozoberal....
A teraz zistujem ze to bola chyba. Mam na veku nove srobky aj tesnenie a demontovanim to nechcem porusat..
Takze zatial to vyzera asi na ten regulator tlaku.. Zatial dakujem..
.
Mam 16V, pred rokom uz som raz chcel dat dole listu aj so vstrekmi, vycistit ich a prekontrolovat. Mal som to komplet povolene a net tej sance aby som listu som vstrekmi dokazal vybrat, tak som to dotiahol naspät...Potom v zime som menil tesnenie veka ventilov, ked som mal to veko dole tak hned ma napadlo aky je super pristup ku vstrekom ze to teraz rozoberem..Lenze bola riadna zima tak som to nerozoberal....
A teraz zistujem ze to bola chyba. Mam na veku nove srobky aj tesnenie a demontovanim to nechcem porusat..
Takze zatial to vyzera asi na ten regulator tlaku.. Zatial dakujem..
Daewoo Nexia 1.5 16V, 66 kW, GLX Sedan, Tmavozelena metaliza..
Dnes som rozobral regulator tlaku paliva. Na tej strane kde ide do neho hadicka, som prilozil usta a skusal fukat do neho a aj tahat.. Fukal som fukal a aj tahal a nic, akoby bol uplne upchaty.. Nepodarilo sa mi ani kusok vzduchu prefuknut cez neho...
to JRDa: ak fukam do neho, tak mal by lahko prechadzat vzduch cez neho?? alebo je tak nastaveny od vyroby?? alebo je upchaty....
Tu je po demontazi...
A za novy chceli odo mna 40 eur! Nema niekto pouzity?
to JRDa: ak fukam do neho, tak mal by lahko prechadzat vzduch cez neho?? alebo je tak nastaveny od vyroby?? alebo je upchaty....
Tu je po demontazi...
A za novy chceli odo mna 40 eur! Nema niekto pouzity?
...to Darku ty nafoukáš 2,9 - 3,2 atm. ...no to jseš hodně dobrej to si můžeš rovnou foukat gumy, ...promiń já taky všechno nevím...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
Myslel som si ze to bude tym Nemal som po ruke kompresor, tak som to skusal prefuknut dostupnymi prostriedkamy
Skusim to este prefunknut kompresorom..
A kupim pouzity regulator, nema niekto??
Skusim to este prefunknut kompresorom..
A kupim pouzity regulator, nema niekto??
...ten regulátor nemůže být až tak drahý, radil bych po vyzkoušení koupit nový...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
serpico
serpico
No 40 eur je pre mna dost za take male cudo.... Bol som v Deawoo predajni v KE a tam mi vraveli cenu 40Eur... V obycajnych predajnach na ND mi to nikde nevedeli zohnat....
...zkus ještě www.czdrafel.cz, uvidíš...
serpico
serpico