Ohledne dovozu:
Po vlastni ose se dalo jet i pred tim jak sme vstoupili do sengenu.
Ted jen je mensi rozdil v tom ze si muzes udelat znacky na kteri muzes privizt nekolik aut, pokud ti nevyprsi dana lguta. Driv se znacky vztahovaly vyhradne k autu ted auta ke znackam. Aby clovek mohl jet po vlastnich je treba navstivit tamni urad, u nas inspektorat, mit u sebe kupni smlouvu z bazaru a technicak, pozadat o prevozni znacky, pak zaplatit pojistku a jedete. Snadny a bez problemu. Kdyz se rozhodnete pro prevozky tak pozadejde toho majitele bazaru aby vam to pomoh zaridit jinak tam stravite o neco vic casu, s moji nemcinou je to horor, kdo neumi dobre nemecky tak bude jen na tu pani nechapave cumet co ponem vlastne chce
ja uz tam bez nemce nelezu. Pojisteni si muzete udelat i na par dni cim je delsi tim je to drazsi, kdyz sme nebyli jeste v sengenu tak to pojisteni muselo byt na mesic kvuli nasim zakonum, celnici pak strasne remtali kdyz bylo na min, ted staci i 14 dni
Jo nezapomente na technickou a zda to ma europskou homologaci,
a hlavne mit u sebe jeste jednu povinnou vybavu navic nikdy nevite jestli v tom aute je nebo ne, a pokuty za vybavu v nemecku sou opravdu ale opravdu tucny, vim co rikam, na to bacha
Vzdycky se radej pred koupi zeptejte jestli nebude problem s tim jet po svych u toho majitele bazaru a zda vam pomuze s doklady. Prihlaseni u nas stoji na urade 2000, evidence 800, vstupni prohlidka 2500. Tot vse co je ohledne dovozu
Ted ohledne ty corsy:
myslym ze za ty penize opravdu corsu se da sehnat
http://www.sauto.cz/search.php?f_k=1&f_ ... pwt=&f_ft=
at je to u nas nebo v nemecku chce to jen hledat, neni to sice zadny zazrak ale porad to neni skodovka a hlavne jina spotreba