No ja by som v tom prípade v takom počasí zapol hmlovkyRichard píše:Ještě bych přidal jízdu po dálnici vysokou rychlostí (tedy tou předepsanou ) za deště. To auto bez zaplých zadních mlhovek není v oblaku té vodní tříště vůbec vidětPEZ píše:Já jezdím hodně v noci a přední mlhovky (pokud jsou spravně seřízené) u protijedoucích mi nevadí ale zadní to je opravdu hodně nepříjemné a hlavně když prší to nevidíš vůbec nic. Zadní by se skutečně měli používat jen při mlze nebo sněžení.
pokuta za hmlovky
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
-
Zdar. Ja mam zasa takuto dilemu - mam rozbitu pravu prednu hmlovku, tj. ani nefunguje a niekde som pocul, ze zato mozem dostat pokutu.. vraj ked uz mam hmlovky, musia byt obidve funkcne..osobne sa mi to velmi nepozdava.. nemate nejaky poznatok? Vdaka
Naposledy upravil(a) Google [Bot] dne sob čer 28, 2008 11:59, celkem upraveno 1 x.
leganza
...to Richard vyhláška kdysi dávno... ( nové jsou o překot a jejich moc a jedna se odvolává na druhou, dle spotřeby becherovky v poslanecké sněmovně... ) a tedy kdysi dávno bylo v jedné tuším 100 stanoveno při snížené viditelnosti, mlze atd., jinak s Tebou souhlasím auto bez koncové mlhovky není na dálnici v tříšti vody vůbec vidět...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
jooo, dalkovy a jeste je prizdvihnu, aby mu to do tech zpetnejch zrcatek joo praziloromishowski píše:Už se mi to taky párkrát stalo....Použiju dálkové světla a většinou dotyčný po 10 sekundách ví,která bije.
UPDATE - Škoda Octavia TOUR 1.9 TDi-PD
Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
Jezdím s TomTom GO730 a Prestigio MultiPhone 4500T DUO.
Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
Jezdím s TomTom GO730 a Prestigio MultiPhone 4500T DUO.
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
To ale není legrace
To ale není legrace,kolego " n3oklane " tomu se říká jak ? škodolibost ? ty kluku, jenom kdybys nebyl takový kus chlapa,on by tě za to někdo hezky srovnal nazdar zdraví všechny " Vazoun "
--------------------------
Člen Matiz clubu reg.čís.20
Matiz SE - r.v. 07/2002 sv.zel.metlina - STK+Emise do 07/2008
--------------------------
Člen Matiz clubu reg.čís.20
Matiz SE - r.v. 07/2002 sv.zel.metlina - STK+Emise do 07/2008