Pomoc při montáži alarmu
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Ahoj Seky.
Podle toho co píšeš by to mělo sedět,protože mám taky Nubira II,r.v.2000 ale combi,no ale to je jedno.Mě by to fungovalo,akorát co s tím,že se mi to po 30 sek. samo zamče a to i když vlezu do auta.A to už jsem špekuloval kam dát ten modrej,jestli to není tím,ale už jsem asi vyzkoušel všechno.(a nebo se točím dokola s jednou a tou samou chybou chybou)Neměl bys nějakej typ,jak to vyřešit?Moc prosím!!!
Podle toho co píšeš by to mělo sedět,protože mám taky Nubira II,r.v.2000 ale combi,no ale to je jedno.Mě by to fungovalo,akorát co s tím,že se mi to po 30 sek. samo zamče a to i když vlezu do auta.A to už jsem špekuloval kam dát ten modrej,jestli to není tím,ale už jsem asi vyzkoušel všechno.(a nebo se točím dokola s jednou a tou samou chybou chybou)Neměl bys nějakej typ,jak to vyřešit?Moc prosím!!!
Daewoo Nubira II combi 09/2000 - 1,6DOHC 16V,78kW - radio CD,ABS,2xAirbag,klima,el.okna+zrcátka,Alu Platin,červená 70U
Momentálně bez vozidla
Momentálně bez vozidla
- Reklama
- seky
- Kontaktovat uživatele:
Jedine čo mi z toho vychadza tak ručne programovanie nastav takto :JP2-ON a JP3-OFF. JP2-je negativne spuštanie alarmu dvernym kontaktomčiže kostrou a JP3 je pozitivne spuštanie čiže +12V.No a daewa maju negativne dverove kontakty čiže kostrou.
TACUMA 1.6/16V LPG Magic3 , strieborna 92U , JVC KD-R801
Nejprve jsem ho zkoušel na dveřní kontakt,to se neosvědčilo.Pak jsem ho postupně zkoušel na všechny vývody z řídící jednotky a přitom jsem zavíral dveře a zkoušel centrál a nic.Ale přišel jsem na to,že když po odemčení ho na asi dvě vteřiny spojím s kostrou,tak už se mi auto zpětně nezamče.
Daewoo Nubira II combi 09/2000 - 1,6DOHC 16V,78kW - radio CD,ABS,2xAirbag,klima,el.okna+zrcátka,Alu Platin,červená 70U
Momentálně bez vozidla
Momentálně bez vozidla
- seky
- Kontaktovat uživatele:
A ako maš zapojený alarm?Myslím kablovačku od RJ alarmu.Pre skušku zapoj iba tieto vodiče:-červeny-privod +12V
-černy - kostra
-hnedy 2x- parkovačky alebo smerovky
-modry- dverny spinač
-ružovy- sirena
-bíly - ACC klíč zapnut
-červeny - elektr.vstup pro parkovačky
Potom aktivuj alarm,otvor dvere či sa aktivuje poplach musia blikať parkovačky(smerovky) a hukať sirena. Takto to musi fungovať
-černy - kostra
-hnedy 2x- parkovačky alebo smerovky
-modry- dverny spinač
-ružovy- sirena
-bíly - ACC klíč zapnut
-červeny - elektr.vstup pro parkovačky
Potom aktivuj alarm,otvor dvere či sa aktivuje poplach musia blikať parkovačky(smerovky) a hukať sirena. Takto to musi fungovať
TACUMA 1.6/16V LPG Magic3 , strieborna 92U , JVC KD-R801
Zase díky tobě pokrok!!!!
Zapojil jsem červený na+,černý na kostru,růžový na sirenu a modrý na dveřní spínač a nic víc a funguje to.Při aktivaci alarmu pustím dv.spínač a spustí se alarm a když deaktivuji alarm a pustim dv.spinač,tak to přesně 15x zacvaká a je klid a už se to nezamkne.
Zapojil jsem červený na+,černý na kostru,růžový na sirenu a modrý na dveřní spínač a nic víc a funguje to.Při aktivaci alarmu pustím dv.spínač a spustí se alarm a když deaktivuji alarm a pustim dv.spinač,tak to přesně 15x zacvaká a je klid a už se to nezamkne.
Momentálně bez vozidla
Momentálně bez vozidla