Zase mi neco zvoni v aute :(
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Teď jsi mi promluvil z duše...Radmont píše:obcas sa zamyslam ci to ma vobec vsetko zmysel - do stareho auta natlacit tolko penazi, ale potom si do neho sadnem a jednoznacne odpoviem: ma
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Blue Lanos
Tak tak Nijake afto nie je stare len zalezi od toho ako sa k nemu spravas a staras sa on!! Moj lanos vyzera po 6 rokoch ako keby ho vcera vyrobili A tak si vzdy poviem, ze mam nove auto a tak sa to oplati Pesimistickymi myslienkami sa ani nezaoberam Imi bude mat urcite diametralne rozdielny nazor ale je to jeho nazor a jeho rozhodnutieRadmont píše:obcas sa zamyslam ci to ma vobec vsetko zmysel - do stareho auta natlacit tolko penazi, ale potom si do neho sadnem a jednoznacne odpoviem: ma
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Tak sem to nestihl odpovědět Milošovi na jeho problém porvé když sem se s tím setkal přijela paní že jí něco strašně rachotí v motoru já zvednul auto a v předních ramenech zašprajcovaný spousty stěrku řikám opraveno a jede se na skušebku a najednou se ozval zvuk jako když máš v motoru kýbl šroubů no a bylo na švětě že nejen zadní pružiny ale i přední praskaj Miloši zase se ti zadarmo automaticky postupně snižuje
Haha, to je PRDELpetrm píše: Miloši zase se ti zadarmo automaticky postupně snižuje
ty se tomu smejes, ale me to mohlo zabit
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Přesně tak!!!Ivan píše:Teď jsi mi promluvil z duše...Radmont píše:obcas sa zamyslam ci to ma vobec vsetko zmysel - do stareho auta natlacit tolko penazi, ale potom si do neho sadnem a jednoznacne odpoviem: ma
PECA
Daewoo Nubira II Kombi r.v. 2001 CDX 2,0 16V troška tuningu a hudby
Fiat Punto 1,7TD 3dver. r.v. 1994 žádný tuning a hóóóódně hudby
Honda VFR 800 r.v.1999 miláček, troska tuningu, výfuk pod sedlem atd...
Daewoo Nubira II Kombi r.v. 2001 CDX 2,0 16V troška tuningu a hudby
Fiat Punto 1,7TD 3dver. r.v. 1994 žádný tuning a hóóóódně hudby
Honda VFR 800 r.v.1999 miláček, troska tuningu, výfuk pod sedlem atd...