Čína útočí
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
P.S.
ešte,čo sa týka tých Rumunov,vraj tie prvé Dacie,čo boli zmontované z origoš franc.dielov boli celkom dobré,viem o pár kúskoch z 1972-3,čo dodnes slúžia majiteľom,pohroma nastala keď po r.1980 Renault opustil tú spoločnosť a keď Rumuni začali nahradzovať pôvodne diely svojimi,ktoré síce vyzerali rovnako.Vraj obrovský rozdiel bol karburátor Solex a Carfil,ktoré vyzerali naprosto rovnako..
Ale kvalita u nich čiste len montovaných áut asi takaá desivá nebude,o tom by vedel Rado rozprávať,jeho Matiz je zmontovaný práve v Rumunsku.
ešte,čo sa týka tých Rumunov,vraj tie prvé Dacie,čo boli zmontované z origoš franc.dielov boli celkom dobré,viem o pár kúskoch z 1972-3,čo dodnes slúžia majiteľom,pohroma nastala keď po r.1980 Renault opustil tú spoločnosť a keď Rumuni začali nahradzovať pôvodne diely svojimi,ktoré síce vyzerali rovnako.Vraj obrovský rozdiel bol karburátor Solex a Carfil,ktoré vyzerali naprosto rovnako..
Ale kvalita u nich čiste len montovaných áut asi takaá desivá nebude,o tom by vedel Rado rozprávať,jeho Matiz je zmontovaný práve v Rumunsku.
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- Reklama
-
S tým dôchodcom som sa nechcel nikoho odtialto dotknúť,ale musíte uznať ,že vekom človek stráca reflex a nereaguje už tak rýchlo.
Ja to vidím na pár známych s ktorými som sa niekedy vozil,ale teraz by som sa k nim do auta sadnúť bál a taktiež posledné dve moje "skoro" nehody zavinili dôchodcovia (BMW mx-5 a FABIA) ktorý mi nedali prednosť!
Ja nie som neomylný a viem,že aj kopec mladých ludí jazdí ako blázni,lenže to je hlúposťou a nie vekom.
Nechcem tým povedať že ak máte 65 tak nemáte šoférovať,ale vodičák sa tiež pre nič,za nič nedáva od 18 rokov.
Ja to vidím na pár známych s ktorými som sa niekedy vozil,ale teraz by som sa k nim do auta sadnúť bál a taktiež posledné dve moje "skoro" nehody zavinili dôchodcovia (BMW mx-5 a FABIA) ktorý mi nedali prednosť!
Ja nie som neomylný a viem,že aj kopec mladých ludí jazdí ako blázni,lenže to je hlúposťou a nie vekom.
Nechcem tým povedať že ak máte 65 tak nemáte šoférovať,ale vodičák sa tiež pre nič,za nič nedáva od 18 rokov.
Daewoo Tico , r.v. 1996
Jo pánové a dámy,pan Charouz chce Čínská auta dovážet i k nám,ale co jsem koukal,tak to nebudou žádné kopie. Měli by se sem vozit vozy značky Brilance. Tato fabrika montuje v Číně vozy BMW.
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
pokec
....to Ericco 111 - jen tak mimochodem mluvíme o reflexech a kondici - tak něco ze života ( jak říká Topol ) můj známý Tomáš Foukal alias " foukačka " v 50letech před několika roky mistr republiky v SBP ( motocykly se slušným výkonovým potenciálem ) " po slavném ukončení činnosti " začal jezdit side s Pertlíčkem v sajdkáře v seriálu MS s umístěním okolo 9 místa...zůstalo bez povšimnutí v tisku, letos už nevyjel " finanční náročnost "....jo a v Hranicích na Moravě, tam jsem byl s Hatanem a Kvasničkou asi v roce 91 ( takovej pouťák ) no a tam přijel čechokanadaň Mrázek ( 58 let ) a opět SBP vytáhl Ducati a projel se... no a druhý den to namazal mnohem mladším ročníkům včetně Hatana ( lehnul... )...prostě věk je, ale duše je mladá a ruce a nohy umí a hlavička pálí...a hlavně voni ti o něco starší už něco odkroutili....a to nejde nahradit, nakonec i ty zestárneš....
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
Pro Erricco111:
zde jsi se nikoho nedotknul - jsme tu samí mladí kluci - hlavně duší.
Samozřejmě že ti starý nemají takové reflexy, špatně odhadují rychlost, nejsou tak pohotoví - určitě to o sobě ví - tak buďme k nim ohleduplní, také jednou zestárneme a bude to stát za .............................
Jinak ty čínská auto vypadají zajímavě, určitě bude u nich i příznivá cena okolo 200000 Kč, záleží jaký budou mít servisní zázemí. Ono u Daewoo-Chevrolet také žádná sláva.
zde jsi se nikoho nedotknul - jsme tu samí mladí kluci - hlavně duší.
Samozřejmě že ti starý nemají takové reflexy, špatně odhadují rychlost, nejsou tak pohotoví - určitě to o sobě ví - tak buďme k nim ohleduplní, také jednou zestárneme a bude to stát za .............................
Jinak ty čínská auto vypadají zajímavě, určitě bude u nich i příznivá cena okolo 200000 Kč, záleží jaký budou mít servisní zázemí. Ono u Daewoo-Chevrolet také žádná sláva.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Nechci Ti kazit radost, ale napr. pocitac, na kterem jsi tohle napsal, je z 99% cely z Ciny a blizkeho okoli. Takze jestli se Ti nelibi kvalita plastove kacenky, co pouzivas v koupelne , tak co ta vetsina predmetu, co denne pouzivas a je taky z Ciny?MiSedl píše:A propó, už si někdo z Vás koupil plastový výrobek pocházející z China továrny?Hračky a další krámy?Já ano a všechno stojí za h.v..
Proste kdyz ma Cina na trhu xxx-nasobne vice vyrobku nez jakakoliv jina zeme, je logicke, ze vadnych bude taky vic, nez ostatnich...
BTW jak dlouho se vyrabi opravdova auta v Cine? A jak dlouho se vyrabeji treba u nas? Takova S120L vznikla defacto po 70-lete praxi ceskych rukou a mozku a podle me to zdaleka zadny vykvet dokonalosti nebyl, takze te Cine nelze uprit minimalne snahu a nasazeni. Za tech 70 let se lidi budou prat, aby mohli mit auto z Ciny!
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
-
Podla mna je velky rozdiel medzi vecami "skladanými" v Cíne a vecami "vyrábanými" Cinou.
Ak mám raz na niečo normy a predpisy,dodám materiál a výstupný produkt musí prejsť mnou danou kontrolou,tak by som sa vecí skladaných v Cíne velmi nebál,ale ak niečo nafotím na veľtrhu,niekde medzi rýžovými poliami to začnem skladať z babusových výhonkov a kontolu ,alebo newjaku normu,predpis atd. nepovazujem za dôležité ....to je Made in China a to sa páni nezmení ani za 100 rokov
Ak mám raz na niečo normy a predpisy,dodám materiál a výstupný produkt musí prejsť mnou danou kontrolou,tak by som sa vecí skladaných v Cíne velmi nebál,ale ak niečo nafotím na veľtrhu,niekde medzi rýžovými poliami to začnem skladať z babusových výhonkov a kontolu ,alebo newjaku normu,predpis atd. nepovazujem za dôležité ....to je Made in China a to sa páni nezmení ani za 100 rokov
Daewoo Tico , r.v. 1996
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Také to poznáme ?
[img]Když jsme u těch výrobků " Made in China " pořídili jsme si s mými vnuky,
dálkové zamykání našeho Matíze, s názvem - Remote Control Central Door
Lock / AMERICAN TECHNOLOGY / ale výrobce je ? Made in China hlavně
aby to bylo funkční. Už jsem domluvený se servisem ve Všebořicích,až tam
přijedu na zimní prohlídku, tak mi to do Matízka namontují navnadil mne
náš partafíra " Matiz clubu " VOJTA - kterého tímto zdravím a funkčnost sem
vložím do fora. Zdravím všechny na foru " Vazoun " [img]file:///A:/145.gif[/img]
dálkové zamykání našeho Matíze, s názvem - Remote Control Central Door
Lock / AMERICAN TECHNOLOGY / ale výrobce je ? Made in China hlavně
aby to bylo funkční. Už jsem domluvený se servisem ve Všebořicích,až tam
přijedu na zimní prohlídku, tak mi to do Matízka namontují navnadil mne
náš partafíra " Matiz clubu " VOJTA - kterého tímto zdravím a funkčnost sem
vložím do fora. Zdravím všechny na foru " Vazoun " [img]file:///A:/145.gif[/img]
- Hanzy
Amerikanskye Ruskye je to jedno stejne je to vsechno China neznate hlasku z jednoho filmu?
Vse je china nebo z dilu od nich a napriklat Adidas a vsechny znackove obleceni delaji origo ale Adidas umi i lip s vice pruhy cim vic pruhu tim vic adidas!!!
Vse je china nebo z dilu od nich a napriklat Adidas a vsechny znackove obleceni delaji origo ale Adidas umi i lip s vice pruhy cim vic pruhu tim vic adidas!!!
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
-
Známy jazdil kamionom do Talianska , pre jedneho čínana.Z lode vykladali tovar a napr. rifle kupoval ten čínan z lode po 7sk.
V Cine nalozia lod polotovarom,po ceste to v podpalubí zošívajú a v prístave už vykladajú komplet ping - pong sortiment.Nečudujte sa preto ked máte jeden rukáv kratší,pri takej búrke na mori ....
V Cine nalozia lod polotovarom,po ceste to v podpalubí zošívajú a v prístave už vykladajú komplet ping - pong sortiment.Nečudujte sa preto ked máte jeden rukáv kratší,pri takej búrke na mori ....
Daewoo Tico , r.v. 1996
pokec
.....ericco 111 nechci se přít ale, v číně je levná pracovní síla ( proto se tam stěhuje výroba renomovaných fy. ) a potencionálně velký rozvíjející trh - dosud nenasycený a voni už to nepytlíkujou na lodi - marka je marka viz Adidas - mám Pumy ( Made in China, koupené ve značkové kamenné prodejně ) za 2 999 Kč a drží třetí rok a nosím je hodně...( žena dostala poukaz na odběr na 5litrů, já bych si je za tu cenu nekoupil...)...prostě se tam dodá technologie a ohlídá se kvalita....čína nás ještě hodně překvapí...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
pokec
.....ericco 111 nechci se přít ale, v číně je levná pracovní síla ( proto se tam stěhuje výroba renomovaných fy. ) a potencionálně velký rozvíjející trh - dosud nenasycený a voni už to nepytlíkujou na lodi - marka je marka viz Adidas - mám Pumy ( Made in China, koupené ve značkové kamenné prodejně ) za 2 999 Kč a drží třetí rok a nosím je hodně...( žena dostala poukaz na odběr na 5litrů, já bych si je za tu cenu nekoupil...)...prostě se tam dodá technologie a ohlídá se kvalita....čína nás ještě hodně překvapí...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
serpico
serpico
To je zčásti odpověď pro SlamaErricco111 píše:Podla mna je velky rozdiel medzi vecami "skladanými" v Cíne a vecami "vyrábanými" Cinou.
Viděl jsem nějaký pořad kde paní v USA začala NEPOUŽÍVAT výrobky z Číny a to po dobu půl roku a tuším,že to bylo obrovsky složité.
Myslím,že za 70 let mě to bude jedno jestli doženou cokoliv.
Já říkám auta z ČÍNY opravdu ne.
Jo a ta kačenka jo to jsi tedy úplně vedle máme doma hrošíka (teda pro děti) a je made in Dutch (NL) tak jako pozor jo
Daewoo Leganza 2,0 CDX full,kůže,Sencor SCD 5455 MR, rv.98 + Ford KA 1,3 , rv.98,červený mazlík pro manželku.
http://s8.gladiatus.cz/game/c.php?uid=35270
Klikni a uvidíš kdo jsem
http://s8.gladiatus.cz/game/c.php?uid=35270
Klikni a uvidíš kdo jsem
-