Nic to nedela me casto cakne LPG na lak nebot mam tankovani standartne jako u benzinu po vickem a zaden problem...
Hold profi prace ze zapadu tady ti lenosi delaj diry do narazniku at si ulehci praci ale vysledek hruza vzhled a hruza se ohybat pri tankovani ze Pehacku...
Zajimavá oprava promačklin na aute
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, lomngi
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Póčkaj až Ti začne hrdzavieť a tiecť do kufra--ppp čko Ti o tom môže rozprávať on to už zažil a to nebol jediný no teda vlastne na Esperku je problém dať tankovanie na nárazník lebo to sa musí poškodiť vnútorný blatník Jinak já som proti tomu robiť diery do plechu lebo sa to nedá aj tak dostatočne ošetriť já radši do plastu tam to nevadí a teraz som našiel na Legyne miestečko a velmi ma mrzí že som nebol pri montáži mojej ono sa tam dá perfektne dať do nárazníka zo spodu a nič nevidno A tankovacia služba je za to platená že sa zohne
- Hanzy
Nebavim sa o fuserskej robote,pokud se to udela dobre tak neni a nemuze byt problem a co se tyce tankovani tankuju sam a jsem rad nebot kolikrat to jsou na tech plynovkach lopaty az to boli...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
-
- Kontaktovat uživatele:
Našťastie tady u nás máme slušný a solídný obsluhovatelou a v rámci bezpečnosti je tady u nás zakázaná samoobsluha LPG čerpačiek aj keď sa to nie všade dodržuje no a pred týždnom sme na Slovnafte zasahovali práve pri tom keď TAXIkár sám tankoval a postriekal si ruku takže už má plastiku a čerpadlári dole majú prúser Jinak aj mne sa to na začiatku podarilo bo tankovanie mal fešák dole v motorovom priestore no a ako som to zapájal tak mi to strieklo na ruky bo som samo nemal rukavice(od tej doby je nosím)no jazvy som mal parádné tak bacha lebo ako sa vraví s LPGčkom je všetko len raz
- Hanzy
Jj vim pozor se davat musi musi u nas to udelal jen Shell a proskolil nas ale ja stejne to peru bez rukavic ale v pohode diky tomu ze to mam nahore ale samo s respektem a ve strehu...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
-
Tady je další video o tom..
Ale nejlepší je Pops a Dent
A nebo DentOUT
Kód: Vybrat vše
http://www.youtube.com/watch?v=yrUV_7kefCY&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=pIw3s9WTRXY
http://www.youtube.com/watch?v=SdVpvL_FpoQ&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=a9qr61C54uY&feature=related
Mne tieklo do kufru vdaka poskodenemu tesneniu na kufre. S tesnenim z favorita je to ok.
Ja mam praveze hrdlo v plastovom narazniku ale tak blbo, ze az. Keby ho posunuli o 3cm nizsie, nemuseli sa plechu ani dotknut. Takto vysekali (asi sekerou) dieru do vnutorneho blatniku a vykaslali sa na to. Takze cely kufor pod kobercom bol plny jemneho prachu. Ale zase aspon odtekala voda ked natieklo cez tesnenie .
Je fakt ze lpg dokonca ani aceton 10rocnemu laku viditelne neuskodi. Ale cerstvo (rok, dva) lakovanym veciam moze.
A este na skodovke som si vyklepaval zadne celo potom co mi ho svetlom zatlacila jedna sierra asi o 10cm dovnutra. Prilozil som kus dreveneho hranolu obaleneho latkou a mlatil po hranole najvacsim kladivom ake som nasiel . Vysledok super Ale neviem ci je to mozne pouzit aj na male jamky.
Ja mam praveze hrdlo v plastovom narazniku ale tak blbo, ze az. Keby ho posunuli o 3cm nizsie, nemuseli sa plechu ani dotknut. Takto vysekali (asi sekerou) dieru do vnutorneho blatniku a vykaslali sa na to. Takze cely kufor pod kobercom bol plny jemneho prachu. Ale zase aspon odtekala voda ked natieklo cez tesnenie .
Je fakt ze lpg dokonca ani aceton 10rocnemu laku viditelne neuskodi. Ale cerstvo (rok, dva) lakovanym veciam moze.
A este na skodovke som si vyklepaval zadne celo potom co mi ho svetlom zatlacila jedna sierra asi o 10cm dovnutra. Prilozil som kus dreveneho hranolu obaleneho latkou a mlatil po hranole najvacsim kladivom ake som nasiel . Vysledok super Ale neviem ci je to mozne pouzit aj na male jamky.