Aveo a spotřeba

Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi

Odpovědět
Feva13

Re: Aveo a spotřeba

Příspěvek od Feva13 »

Spotreba trochu klesne po zábehu, len teraz ranné aj celodenné studené štarty a doba zahriatia motoru v zime si svoje spapká. Podľa mňa je spotreba v zime vyššia ako v lete
Červené Chevrolet Aveo 1,2 Hatchback 5 dv 62,6 kW, 16 ventil,
Komfort, rok výroby 2009
Doplnky - Šálka s nálepkou Aveofanclubu
člen AVEO Fanclubu
Reklama

Lucaso1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucaso1 »

hogofogo píše:
Lucaso1 píše:no nechcem sa chváliť ale ja dokážem kombinovanú pod 6 litrov
Doufám, že se s mojim Avejkem taky dopracuju:-)!! Já totiž taky jezdím na spotřebu. KDyž to jen trochu jde, nechat to ke křižovatce "doťapat". NIc prudkého.... Proto se mi Těch 8 litrů zdá moc. No motor ještě smrdí novotou, tak uvidím po pár tisících kilometrů...
po 5000 už uvidíš rozdiel ako som videl ja neboj všetkoide lenna to treba čas
Chevrolet Aveo HB 1.2 8V 53kw 72PS 71HP (gray dragon my heart)
Doplnky:elektróny RC14 14˝ obudé na pneu Cleber, deflektory Delfín,
Úpravy: zaslepený eger ventil, červené brzdy, Fólie 0,5 zn. Skyfol, DRL, Sony, Sal, K&N, Total

Člen Aveo fanclubu
hogofogo

Re: Nové aveo a spotřeba?

Příspěvek od hogofogo »

oki píše:Ahojte.Volám sa Tibor.Od 12.6.09 máme novučičký Chevrolet Aveo 1,2 16V,edícia komfort,červenej farby.A v ten deň som sa rozlúčil s daewom nexia.česť jej pamiatke.Ešte ho mám krátko ale zatiaľ som spokojný.Mám pocit,že veľa žerie,aj u vás to tak na začiatku bolo?(7-8l/100km). :D
Ahoj Oki...jak jsem slíbil, tak činím....Tož já mám najeto 500 km. 80% po dálnici tzv. na pohodu. Nehonil jsem to. I tak, bohužel, spotřeba 8 litrů:-((! Tož stejně jako Ty i já doufám, že se motor po zajetí umoudří a dostanu se "normální" spotřebu....
hogofogo
Škoda 120 - moje škola, Škoda Favorit - první koupě, Daewoo Matiz - combi, z O na 100 nikdy:-) a konečně Chevrolet Aveo 1,2 16 V, r.v.2009, stříbrná metal.

člen AVEO fanclubu
hogofogo

Příspěvek od hogofogo »

Díky Lucaso 1....Taky tomu věřím. Já dám hodně na klidnou jízdu. Nejsem žádný divoch. Rád nechám auto ke křižovatce jen tak došourat....pochopitelně, když vidím, že je tam stejně červená:-))! Prostě není důvod, proč bych měl mít doma "tank" :-))! Měl jsem MAtyze...v pohodě okolo 5 litrů. I Favorit si vzal lehce nad 6 litrů.... Takže si nemyslím, že bych neuměl řídit tak, abych něco pošetřil:-)!
Je ovšem fakt, že jsem v životě neměl "funglovku", tak proto nemám žádné zkušenosti a proto se teď té spotřebě trošku divím...:-))!
hogofogo
Škoda 120 - moje škola, Škoda Favorit - první koupě, Daewoo Matiz - combi, z O na 100 nikdy:-) a konečně Chevrolet Aveo 1,2 16 V, r.v.2009, stříbrná metal.

člen AVEO fanclubu
mato8876

Příspěvek od mato8876 »

Neboj ona sa tá spotreba ustáli,ja mám niečo cez 4000km a je to poznať. -i
Len pozor nato ako počítaš tú spotrebu lebo už tu bolo zopár omylov. :!: :!:
Aveo sedan 1.4 16V 74kw 100k
Čierna metalíza
Lucaso1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucaso1 »

Chalaani čas vyrieši všetko len treba byť trpezlivý
Úpravy: zaslepený eger ventil, červené brzdy, Fólie 0,5 zn. Skyfol, DRL, Sony, Sal, K&N, Total

Člen Aveo fanclubu
hogofogo

Příspěvek od hogofogo »

Lucaso1 píše:Chalaani čas vyrieši všetko len treba byť trpezlivý
"Čas otupí i ostrý břit!":-))):-))! Jojo taky tomu věřím:-)))!
hogofogo

člen AVEO fanclubu
Lucaso1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucaso1 »

hogofogo píše:Díky Lucaso 1....Taky tomu věřím. Já dám hodně na klidnou jízdu. Nejsem žádný divoch. Rád nechám auto ke křižovatce jen tak došourat....pochopitelně, když vidím, že je tam stejně červená:-))! Prostě není důvod, proč bych měl mít doma "tank" :-))! Měl jsem MAtyze...v pohodě okolo 5 litrů. I Favorit si vzal lehce nad 6 litrů.... Takže si nemyslím, že bych neuměl řídit tak, abych něco pošetřil:-)!
Je ovšem fakt, že jsem v životě neměl "funglovku", tak proto nemám žádné zkušenosti a proto se teď té spotřebě trošku divím...:-))!
u nás je to tak že funglovky sa vždy kupujú no ale to tak že pokial sa to nerozpadne ták nič nové :-) a hej človek sa učí a všetko nové je k niečomu dobré :-) tak veľa šťastne najazdených kilometrov

Člen Aveo fanclubu
Lucaso1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucaso1 »

mato8876 píše:Neboj ona sa tá spotreba ustáli,ja mám niečo cez 4000km a je to poznať. -i
hej to počítanie spotreby býva občas mýlnikom

Člen Aveo fanclubu
hogofogo

Příspěvek od hogofogo »

Lucaso1 píše:
mato8876 píše:Neboj ona sa tá spotreba ustáli,ja mám niečo cez 4000km a je to poznať. -i
JOjo já vím:-))! Já tak dříve hlídal, jestli je motor pořád v pohodě. Teď, když čtu, jakou inzerují u Avea spotřebu, tak bych se ji rád přiblížil. 8 litrů téměř mimo město mi prostě přijde hodně, ale se tu už psalo....jezdit jezdit a ono si to sedne:-)!
hogofogo

člen AVEO fanclubu
Lucaso1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucaso1 »

hogofogo píše:
Lucaso1 píše:
JOjo já vím:-))! Já tak dříve hlídal, jestli je motor pořád v pohodě. Teď, když čtu, jakou inzerují u Avea spotřebu, tak bych se ji rád přiblížil. 8 litrů téměř mimo město mi prostě přijde hodně, ale se tu už psalo....jezdit jezdit a ono si to sedne:-)!
presne ták ako vravíš

Člen Aveo fanclubu
Maveo

Příspěvek od Maveo »

no ten čas je niak proti mne menej to žralo keď to bolo v zábehu ako teraz to už je vyše roka a 15 000 km za nami je to raz pod 7 a raz aj 8 teraz to testujem že stým jazdím len ja a uvidím ale kým nevyriešuim tie kolísajúce otáčky tak to bude zlé aj keď blbli od novoty, myslím že chyba bude inde ale neviem kde.
Chevrolet Aveo 1.2 8V Komfort sedan 2008, bordová metalíza

Ex naše: Škoda 120 GLS, Lada 2105 1500cm3, Ford Probe 2.2 GT Turbo, Opel Corsa B ECO 1,2 8V, Opel Corsa C 1.0 12V.

Služobné: Octavia 1.6 SR 20V, Toyota Rav 4 2.0 VVTi, Fabia 1.4 16V, Peugeot Partner 1.9 D a 1.6 ben., Boxer 2.5D a 2.2 HDI
Lucas

Příspěvek od Lucas »

Byl jsem teď v sobotu na okružní jízdě po bazarech z bratránkem (Havířov, Brno, Malacky, Prievidza), 70% dálnice (150 - 160 Km/h) a na 40 litrů jsem najel 620km což je nějakých 6,5l. Jinak jak jezdím do práce 8km tam 8 spátky tak najedu na plnou tak kolem 550km (7,3l) takže jsem docela spokojený.
Přílohy
DSC00824b.JPG
jinak palubní počítač ukazoval toto
(204.42 KiB) Staženo 112 x
Aveo 5dv. 1,4 LT
Ex:Daewoo Lanos
člen AVEO fanklubu
xwing

Příspěvek od xwing »

Jarik píše:Hogofogo spotreba ti klesne no nečakaj 2l. To sa ustáli tak o 0,5-1l menej, ale zabehnutý motor je aj tak až pri 15-20tis km, takže jazdi :D :PP:
Jarik, ja mam uz malinko cez 13000km, a priemer mam 6.73l/100km, ako som pisal vysiie.
Zeby sa to k tym 20000km este mohlo zlepsit ? No potesil by som sa ;)
:PP:
Chevrolet AVEO Hatchback (5dv.) 1,4 16V 74 kW/100k, Eco-Tec, r.v.2008
xwing

Příspěvek od xwing »

Lucas píše:Byl jsem teď v sobotu na okružní jízdě po bazarech z bratránkem (Havířov, Brno, Malacky, Prievidza), 70% dálnice (150 - 160 Km/h) a na 40 litrů jsem najel 620km což je nějakých 6,5l. Jinak jak jezdím do práce 8km tam 8 spátky tak najedu na plnou tak kolem 550km (7,3l) takže jsem docela spokojený.
To mi chces nakukat, ze pri rychlosti 150-160km/h mas spotrebu 6.5l ? :shock: :shock: :shock:
Chevrolet AVEO Hatchback (5dv.) 1,4 16V 74 kW/100k, Eco-Tec, r.v.2008
Odpovědět

Zpět na „Aveo - Motory“