P.S. Splnění snu v podobě některýho z těch aut, který máš napsaný dole, není nic nereálnýho.

Moderátor: Blue Lanos
to aby jste se nenudili...Scorpion.11 píše:To jsou změny![]()
- no doufám, že se k nějakému taky doberu (ale ještě to potrvá, ale kdo si počká, ten se dočká, ne?)KiaraStanley píše:No tak to sis hodně polepšila, gratuluju.![]()
P.S. Splnění snu v podobě některýho z těch aut, který máš napsaný dole, není nic nereálnýho.![]()
Já bych se tak neradoval. Ta spotřeba na papíru je hezká,ale reálně budeš tak o 2 l víc. A palubnímu p.c. nevěř.Vladka píše:Tak Opel už je minulostí.....teď jezdím v novém autíčku....konečně mám městské auto s nízkou spotřebou)
Petr S. píše:Já bych se tak neradoval. Ta spotřeba na papíru je hezká,ale reálně budeš tak o 2 l víc. A palubnímu p.c. nevěř.Vladka píše:Tak Opel už je minulostí.....teď jezdím v novém autíčku....konečně mám městské auto s nízkou spotřebou)
KiaraStanley píše:Petr S. píše:Já bych se tak neradoval. Ta spotřeba na papíru je hezká,ale reálně budeš tak o 2 l víc. A palubnímu p.c. nevěř.Vladka píše:Tak Opel už je minulostí.....teď jezdím v novém autíčku....konečně mám městské auto s nízkou spotřebou)
S tou spotrebou, to je otazka, ale co se tyce kvality zpracovani, pouzitych materialu nebo jizdnich vlastnosti, tak tam se korejsky Chevy nemuze rovnat. V tomhle smeru je to urcite lepsi volba.
KiaraStanley píše:Já si myslím, že budeš spokojená. Sám koncern VW nemám rád a vlastně jsou VW a Škoda moje hodně neoblíbený značky, ale přiznejme si, že jim korejský Chevy nesahá ani po matice kol. Podle mně je to dobrá volba.
Ted nevim,proc,ses k nam navaril!!!Kdyz mas takove mineni,o korejske praci.Jak dlouho jsi v tech autech jezdil.Jaky je rozdil,kde se to auto vyrobilo????KiaraStanley píše:Já si myslím, že budeš spokojená. Sám koncern VW nemám rád a vlastně jsou VW a Škoda moje hodně neoblíbený značky, ale přiznejme si, že jim korejský Chevy nesahá ani po matice kol. Podle mně je to dobrá volba.
Taky mam Chevrolet a dokonce dva a oba je mam rad, ale to jeste neznamena, ze jsem kvuli tomu prisel o pulku mozku nebo ztratil veskerou soudnost a budu si ted myslet, ze je to ta nejlepsi znacka na zemekouli. Ne neni Hladolefe. Spousta jinych znacek je mnohem kvalitnejsich, lepe zpracovanych, s lepsimi jizdnimi vlastnostmi a VW nebo Skoda patri mezi ne. Ono nejde o to, kde se to auto vyrobilo, ale spis o to, kdo ho vyrobil, jake pritom pouzil technologie, vyrobni procesy, jak jsou nastaveny vyrobni standardy, vystupni kontrola, atd. Ale to ty evidentne nechapes.hladolef píše:Ted nevim,proc,ses k nam navaril!!!Kdyz mas takove mineni,o korejske praci.Jak dlouho jsi v tech autech jezdil.Jaky je rozdil,kde se to auto vyrobilo????KiaraStanley píše:Já si myslím, že budeš spokojená. Sám koncern VW nemám rád a vlastně jsou VW a Škoda moje hodně neoblíbený značky, ale přiznejme si, že jim korejský Chevy nesahá ani po matice kol. Podle mně je to dobrá volba.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |