lomngi píše:všetkých prosím už ne riešte kto kde kedy.
Bude Olšovec Bude Frenštát a na tom sa nič nemení. Tešte sa s toho že budú 2 zrazi a každý môže na obe. Aspoň na Olšovci je každý vítaný.
A Hanzi CARMAX s tým absolútne nič nemá spoločne.... A nech je už kľud.
Jaké aspoň že v Olšovci je každý vítaný?Proč by ve Frenštátě pod Radhoštěm nebyl co je to zase za něčí přiblblý blábol?
VŠICHNI JSOU VÍTÁNÍ!!!
A lomgi ja jsem s tvrdým ne s měkým!!! HanzY!!! Že máš měké ty to je už tvá věc...
Ještě mám chlapi obavy ať příští rok to není sponzoz výrobce dámských vložek a není to AlWAYS MEGAPARTY a místo globální pozvánky neni mezplanetární
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
lomngi píše:všetkých prosím už ne riešte kto kde kedy.
Bude Olšovec Bude Frenštát a na tom sa nič nemení. Tešte sa s toho že budú 2 zrazi a každý môže na obe. Aspoň na Olšovci je každý vítaný.
A Hanzi CARMAX s tým absolútne nič nemá spoločne.... A nech je už kľud.
Jaké aspoň že v Olšovci je každý vítaný?Proč by ve Frenštátě pod Radhoštěm nebyl co je to zase za něčí přiblblý blábol?
VŠICHNI JSOU VÍTÁNÍ!!!
A lomgi ja jsem s tvrdým ne s měkým!!! HanzY!!! Že máš měké ty to je už tvá věc...
Ještě mám chlapi obavy ať příští rok to není sponzoz výrobce dámských vložek a není to AlWAYS MEGAPARTY a místo globální pozvánky neni mezplanetární
HanzY s tvrdým či z mäkkým ... to je jedno . Keby som Ťa nepoznal tak by som reagoval ináč.
A nápad sponzor zrazu AlWAYS -možno viac nežného pohlavia by bolo na zraze čo by určite potešilo veľa ludí a nikomu by nevadilo či ho máš mäkký alebo tvrdý.Musím povedať máš úžasné nápady. Ešte pár ich sem daj.
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
Veruli2 - Krásný mourek
lomngi měkký a tvrdý je velký rozdíl a když nevíš tak se doma zeptej ženy ta ti to vysvětlí...
Jo a sponzor by dal dámam výbavu na 12 měsíců zdarma
Chlapi srazů ať si dělá každý kolik chce s jakýmkoli světoborným názvem ale je tady nějaká tradice hlavních srazů a ta by se měla ctít a nemůžete se divit že nám co máme už nějaké roky srazu tady za sebou že to necháme pošlapat.
Jinak vše v dobrém rád vás všechny uvidím ve Frenštátě pod Radhoštěm
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
slaza píše:Tak jsem trnul, co se ráno dočtu a ono je to . Tak aspoň poraďte. Mám doma od vánoc bečku ležáka Bernarda 30l a nevím, jak dlouho vydrží. Kdyby vydržela do května, tak ji beru. Ve flašce jsem už pil pivo půl roku starý, ale v bečce nee.
Jo a z toho Lídlu to bylo za 160,- což se dalo - pivo za 16Kč. Vono to sice není nic extra, ale pít se to dá a už jen to čepování je zajímavější jak pít z flašky.
Tak pro Bernarda mám velikou slabost
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ www.chevroletorlando.webnode.cz
U nás zasa rozbehol výrobu malý pivovar SANDORF. http://www.sandorf.sk/index.php?stranka=pivovar
Výborné pivo. Kdo bude mať cestu okolo, tak to tu určite musí navštíviť.
Pre odvážnych majú aj pivo CANNABIS špeciál a pre baby čučoriedkové, capuccinové a iné sračky. V máji 2012 bola odštartovaná tradícia Záhoráckeho pivného festivalu, tu sa dajú ochutnať okrem Sandorfu aj pivá z mnohých iných malých pivovarov. Takže poznačiť do kalendára - máj 2013 !
SERGEJ_3 píše:to same bylo u nas kdyz sme prijeli s Alexem , "stari" daewaci si nas ani nevsimli ikdyz sme je prisli slusne pozdravit, nikoho jsme neznali a lomngi jako jeden z mala (samozrejme casem sme se seznamili) prisel a zacal se s nami bavit, a ted to reknu narovinu, chovani "sluzebne starsich" clenu bylo pekne nahovno, tecka a dal uz nic psat nebudu
Tak ted by me zajimalo co jsi pil,protoze pokud vim,kecali jsme tam s vami vsichni! Takze Sergeji nepřehánej.
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
Scorpion.11 píše:Tome no co k tomu dodat co jsi napsal, když dobře víš jak to je, ale jen, že není to I.EU a srazy na Olšovci byli již 4x
Takže se do toho zase vložím já jako hlavní osoba tohoto letošního srazu a psal jsem to už několikrát, takže se budu opakovat. Na druhém fóru o nás a bez nás se rozhodovalo, že udělají sraz ve Frenštátě. Tu se vůbec nic neřešilo, protože o tom málo kdo věděl. Vždy se říkalo, že sraz mám být dostupný pro každého i vzdálenost srazu přístupná pro okolí atd. Pak se řešilo taktéž jarní sraz na Maníně v termínu Olšovce a další debaty na druhém fóru atd., nebudu to samé zas rozepisovat, protože to stejně nemá cenu a zas někteří to sem napíšou
Mohl jsem klidně udělat zas VIII Česko-Slovenský Chevrolet-Daewoo sraz Olšovec 2013, ale to bych se zachoval stejně jak na druhém fóru a to jsem nechtěl a taktéž by zas stejně stalo to, že by stejně z druhého fóra jeli a udělali místo Olšovce Manín. Proto jsem podotýkám já osobně rozhodl zachovat sraz na Olšovci, ale abych neukradl někomu rodinný srazík s VIII tak proto jsem musel použít jiný název. Proto jsem se též obrátil s pomocí na lomngiho a další zástupce oslovili o pomoc s organizováním srazu pro všechny bez vyjimky značky auta či státní příslušnosti. Jen sraz všech nadšenců bez vyjímky, pro ty co se rádi sejdou, poklábosí, poznávat nové tváře, zapojovat i rodiny s dětmi a taktéž lidi co nepohrdnou třeba nějakou soutěží či pozorností od některých sponzorů pokud se najdou atd....., taktéž večerním grilováním a zábavou až do nočních hodin.
Já nikomu nezakazuji či nepřemlouvám ať jde na ten či támhleten sraz. Taktéž nikomu nemažu příspěvky či pozvání na sraz atd. Každý ať se rozhodne dle sebe zdali na sraz bez vyjímek či jen rodinný srazík s kamarády. Taktéž kdo má možnost může se zúčastnit obou srazů atd.
Já to vidím osobně tak, že daewoo.oforum.sk si o nás a bez nás rozhodl udělat sraz Frenštát a já zachoval Olšovec, ale v nové podobě Česko-Slovenská Chevrolet-Daewoo párty Olšovec 2013 a třeba příští rok .....
Tak se zas můžete do mě pustit a už to tu zas vidím tu reakci od některých známých
Jirko vy už fakt nevíte jak člověka na..at. Co to tady zase plácáš? Pokud mě je znamoi,tak na Olšovci byli srazy 3,a hlavně pokud jste chtěli s Lomgim dělat sraz,proč jste to od začátku nenazvali VIII Česko Slovenský Deawoo & Chevrolet sraz Olšovec 2013??? Protože Lomgi vymyslel nejakou pí..vinu se sponzorama apak mu najednou začali diktovat co tam má být atd? Už konečně někdo z vás řekněte skutečnost a pravdu!!!! Zatím to tady jen okecáváte a vymýšlíte si jak hodit špínu na jiné lidi!
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
SERGEJ_3 píše:to same bylo u nas kdyz sme prijeli s Alexem , "stari" daewaci si nas ani nevsimli ikdyz sme je prisli slusne pozdravit, nikoho jsme neznali a lomngi jako jeden z mala (samozrejme casem sme se seznamili) prisel a zacal se s nami bavit, a ted to reknu narovinu, chovani "sluzebne starsich" clenu bylo pekne nahovno, tecka a dal uz nic psat nebudu
Tak ted by me zajimalo co jsi pil,protoze pokud vim,kecali jsme tam s vami vsichni! Takze Sergeji nepřehánej.
vsak sem do zavorky napsal ze sme se casem seznamili ale "vsichni" je trosku moc nemyslis? tebe zrovna nepocitam do tech kteri se na nas vysrali, ale jsou tu jini ktere nebudu jmenovat, jen chci rict ze pristup nekterych je proste jasne dany, a to ten, ze se bavi jen s tema se kteryma byli na 8 a vice srazech, novi proste nejsou vitani, a to ze jsem nemel od narozeni daewoo me teda fakt netrapi
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.