DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Na zesilovače, udělal jsem podložku na míru, potáhl takovou gumou spešl od šváry, pojistkový pouzdra a distribuční blok chytl na pevno a porovnal. Ještě přijde jedno pojistkový pouzdro a omotání celýho kabelu od baterie až do kufru textilní izolační páskou pro jistotu, je tam i husí krk. Ať to vypadá trochu profi
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
Pneumatiky dnes došli,už aj prezuté,takže trošku neplánovana obnova plášťov. Ale maximálna spokojnosť s cenou aj dodacou lehotou cez server http://www.pneueu.sk/
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Včera jsem na počest vyřešení 2- a 7-letého problému mého autíčka poprvé otestoval vysokotlakou myčku HECHT 316, houbu, autošámpón a leštěnku s voskem. Práci jsem dokončil kolem 8. večerní, takže fotky jsou už za soumraku:
Dneska jsme uklidili,dodělali nějaké věcičky a zítra po práci ještě doleštit a dovysát
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg