Závady

Pokud se váš dotaz nehodí do žádné sekce pište jej sem

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Daff.Cz

Re: Závady

Příspěvek od Daff.Cz »

Sak ja jsem taky necekal kvalitu BMW, plasty mi vubec nevadi ze nejsou mekceny, ale vadi mi ze jsem si cca za 400 000 koupil pojizdnej varic na nohy, ze se nekdo neobtezoval to ani zakryt a kdyz s tim prijedu do servisu, tak na me ziraji, jako co tam vubec chcu a proc je s tim obtezuju, my nic nevime, nic nas nezajima, zkusime vam to opravit ale musite si pockat a samozrejme si vsecko zacvakat, zadna zaruka nas nezajima. Dyt jste tady utratil jenom 400 000. :( -P
Toho času bez auta, za to ale s bytem 3+1 OV po rekonstrukci. :)
Reklama

Kjub

Příspěvek od Kjub »

Podla mna to netreba tak prezivat. To ze nelicuju nejake plasty dokonale, ktore neni ani poriadne vidno mi moze byt jedno. Na kazdom aute si clovek nieco moze najst. Uz sme raz taky, nikdy spokojni...
Ked som Cruzika kupoval, tak som sa oboznamil so vsetkym a kukol som vsade, aby som nebol potom prekvapeny. Na Golfe su napriklad plasty OK, su aj makcene a aj tak su doskrabane. Ale ked ich raz da clovek dole, z nejakeho dovodu, uz ich nema sancu nasadit presne tak aby to licovalo ako z tovarne. Kamos mechanik to prirovnal k jogurtovemu viecku... Takze podobny pripad.

Na Cruzovi su plasty sice lahsie poskrabatelne, ale ak sa nahodou moc poskodia, tak sa vzdy daju kupit nove. A na trh urcite dojde zachvilu dostatok doplnkov, ktorymi budeme moct upgradeovat nase Cruzy.
Ja som hlavne prihliadal na to, aby auto motoricky vydrzalo a nesklamalo. To je najdolezitejsie, tak len dufajme, ze po tejto stranke to bude v poriadku.

Inak ja uz mam tiez ten "novsi" typ plastu pri pedaloch, a to som si myslel ze mam ten starsi! V Golfe mam na tomto mieste taky asi max. 5 mm polytyrenovy kryt, ktory to tam uplne zakryva a vobec neni nejak specialne uchyteny, len je tam tak vsunuty (od vyroby). To by sa dalo dost jednoducho spravit.
Ale musim povedat, ze necitim teplo na nohach (na Cruzovi).
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Daff.Cz

Příspěvek od Daff.Cz »

Potřeboval bych radu prosím, myslíte že je tohle vhodný pro zaizolování té topící středové konzole?

http://www.auto-doplnky.com/protihlukov ... 00113.html
Kjub

Příspěvek od Kjub »

Podla mna je to dobre, ale nemal by sa tam (oblast pedalov) nechat aj tak trochu priestor pre urcitu prievzdusnost?
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Daff.Cz

Příspěvek od Daff.Cz »

Sakja to nechci uplne neprodysne utesnit, jen to chci nalepit zevnitr na ten plast aby tak nefajroval, ale nejdriv pockam jak to bude s tim novym krytem, treba uz to bude oukej.
topa77

Příspěvek od topa77 »

Jj, nějaké místo bych tam nechal a snažil se to teplo "odvádět" mimo elektroniku.
černý Cruze 1,8 LT
Daff.Cz

Příspěvek od Daff.Cz »

No nejlepší by bylo kdyby se to teplo z té středové konzole odsávalo ven pod auto :twisted: , ale to už by bylo moc velký bastlení. :lol:
Daff.Cz

Příspěvek od Daff.Cz »

takže dneska mi po týdnu a něco volali z renocaru, aby mě oznámili, že ten novější plast nelze objednat pro evropu a že neví jak s tím pomoct, že si to mám kdyžtak zaizolovat sám nějak :? tím mi potvrdili doměnku, že se jim prostě nechce to nijak řešit.
Nicméně mi to nedalo a stavil jsem se v BS auto, což je druhý servis Chevrolet v Brně. Tam jsem jim popsal problém z topící středovou konzolou, a světe drž se, hned mě objednali na příští týden, že o tom ví, že to topí, že už nekolik takových případů řešili a že to půjde pravděpodobně na záruku. Takže si o tom udělejte obrázek sami....
Pokud tohle dobře dopadne, což vypadá velmi nadějně, tak měním servis a budu jezdit do BS auto. -i
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

Tak ten první servis jsou idioti a věřim tomu že dlouho nevydržej. V mym původnim servisu (teď jezdim k palikXovi :-) ) jakmile slyšeli o záruce tak se tetelili radostí a povyměňovali by mi půl auta. Počítam že jim to dovozce nebo někdo ještě vejš slušně proplácí. Víc se radovali už jenom z pojistný události ;)
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
chrudoš

Příspěvek od chrudoš »

Daffe, asi taky zacnu jezdit do BSka, pristup Renocaru je hrozny: zvlast ten mlady pan na prijmu, ten je nazabiti, zapomnel na me s vymenou baterky, a kdyz teda uznal, ze je to jeho chyba a slibil vypucovat auto, musel jsem si to precistit sam, bylo to jeste horsi, nez kdyz jsem tam auto vezl. Takze popis BS auto, jsem zvedavy a drzim palce
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
chrudoš

Příspěvek od chrudoš »

No jinak auto mi behem ani ne 5000 km vysalo cely olej...meril jsem v 10000, uplne plno, meril jsem jen tak nahodou pred 3 tydny (cca 12500 km) a pulka, coz mi prislo divne, no a dneska pri 14900 zahlasil, at doliju olej. Na merce je ho trochu nad minimem. Je to vubec mozne? Louzi pod autem nemam, to vim natuty
Daff.Cz

Příspěvek od Daff.Cz »

No zitra to tam teprve vezu, jinak jsme uplnou nahodou zjistili, ze v BS auto mame znamou, ta si hned moje auto vyhledala a prej na to dohlidne a popozene, pokud to pujde, aby jsme si ho v patek mohli vyzvednout. :lol:
Jinak teda musim rict, ze jak se tedka ochladilo, tak uz taky nepocituju zadny salavy teplo na nohy, ovsem horky misto na plastu zustava. Ted se mi s cruzem jezdi fajn.

No s tim olejem je to divny, to se mi nejak nezda, radsi bych to nechal zkontrolovat, ale do renocaru bych s tim nejel teda. Drzim palec at to neni nic vaznyho.
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

Taky mi přijde ten olej divnej. Kolik píšou maximální úbytek u Cruze v manuálu ? Běžně se udává do 0,5l na tis. km, u Feldy 1.6 psali až litr (!!!). Každopádně ještě jsem se nesetkal s autem kde bych musel dolejvat cokoliv během 15 tis km mezi výměnama. Kdybych musel tak motor považuju za vadnej.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
chrudoš

Příspěvek od chrudoš »

Tak ja si to dneska poradne prohlidl a prostudoval, pac jsem se v tom absolutne nevyznal a ten ubytek je vlastne litr, coz je dle manualu rozsah MAX MIN. Ale kazdopadne mi auto hlasilo doliti, a olej se ztratil "nahle", ne pozvolna. No zitra tam vrazim litranek a uvidim, jak dlouho vydrzim, zatim to nejak neresim, auto jezdi
Daff.Cz

Příspěvek od Daff.Cz »

Tak jsem si dneska přivezl Cruze z BS Auto, opět jsem tam byl zbytečně, žádná oprava se nekonala, uznali že to topí, řekli proč to salá, ale žádnej postup na opravu není takže s tím nic nemůžou udělat, oznámili to na nějakou servisní podporu a prej to budou zkoumat, jak to udělat aby to netopilo. Přístup super ale to je tak všechno. Jsem nasranej, že jsem vůbec někdy vlezl do autosalonu chevrolet a ujasnil jsem si jedno, že já jsem s chvroletem nadobro skončil. Lituju, že jsem si pořídil takovej krám. :x
Odpovědět

Zpět na „Cruze - Technická sekce“