co ma dnes potešilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Jééééééééééééj,ja môžem otvoriť šampus,ešte pred polnocou,práve som zbadal,že môj predošlý príspevok bol "guľatý"
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- Reklama
- Hanzy
Mno dej pokoj na pumpe tohle i me zatuhlo pekne dost...a obsluze posleze jak docvaklo jak jsem po nich hulakal o hasicak taky byli radi ze leleteli luftem...alvin píše:Hanzy,tak bola scéna ako z akčného filmu,ešte dobre,že si spávne a včas zareagoval
aj tu,v Nitre predvlani vlete zhorela jedna Vectra,úplne do tla,vraj tiež od skratu
A blahopreji Alvine k lubileu...
Naposledy upravil(a) Hanzy dne stř pro 31, 2008 22:33, celkem upraveno 1 x.
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Já jsem něco podobného viděl na vlastní oči zde v CL, kdy u nemocnice takhle začalo hořet auto Renault Scénik a nebýt pohotového řidiče sanitky, mohl auto majitel odepsat. Hned jsem po této příhodě nainstaloval do svého Matíze hasicí přístroj ( 2 kg) a odpojovač baterie. Člověk nikdy neví co ho může potkat a utěšovat se , že mě NE , je neprozíravé.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
No ale V.Brousku-musíš rátať s tým,že ti už bude žrať viac benzinu matízek,keďže si do neho naložil ďalšie 2 kg...V.Brousek píše:Já jsem něco podobného viděl na vlastní oči . Hned jsem po této příhodě nainstaloval do svého Matíze hasicí přístroj ( 2 kg) a odpojovač baterie...
Ale nie-...sranda je sranda,ale určite máš aspoň kľudnejší žaludok,že máš niečo po ruke v takýchto prípadoch. Myslím ,že aj ja po záruke auta kupim nejakého "hltača ohňa".
Jinak mě dnes potěšilo, že se mi podařilo opět zprovoznit uzávěr vyrovnávací nádržky chladící kapaliny. Zátku jsem rozebral, propláchl ventilky v čisté vodě při současném odtlačením sedel ventilků. Doplnil chlad. kapalinu a dnes při cestě do Prahy a zpět zátka plně funkční a žádný únik.
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
ja som bol svedkom tohto prípadu,stalo sa to 4.4.2006 v centre Nitry,neďaleko hlavnej križovatky,tomu pánovi vzblklo auto doslova pod zadkom a nepomohol mu ani hasiaci prístroj,sila ohňa mu pridelila rolu bezmocného divákaV.Brousek píše:Já jsem něco podobného viděl na vlastní oči zde v CL, kdy u nemocnice takhle začalo hořet auto Renault Scénik a nebýt pohotového řidiče sanitky, mohl auto majitel odepsat. Hned jsem po této příhodě nainstaloval do svého Matíze hasicí přístroj ( 2 kg) a odpojovač baterie. Člověk nikdy neví co ho může potkat a utěšovat se , že mě NE , je neprozíravé.
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Zdravím - a ani se nedivím ( určitě perfektně uklizená silnice od sněhu)xpet píše:Mě dneska potěšilo, že jsme se Šimonem před chvílí v pořádku dojeli z Velkého Šenova do České Lípy.
pokec
...no mě potěšil včera palikx - přijedu a zaparkuji za žlutou čárou - vymezený prostor pro popelnice ( slyším Brouska - mají se dodržovat předpisy, ale vono to v Praze jinak nejde... ) no a už neodjedu zima a Jablotrom otevřel auto a šprajcnul se... nepustím ti dva okruhy imobilizéru ( v návodu píši jak ho vyřadit valet knoflík - zapalování a nic...elektronika zase nade mnou vyhrála - půl hodiny stepuji... pojistky a tak...pak jsem to vzdal no a Pavel mi přijel pomoc, během 20 minut - potmě a v zimě auto zprovoznil během asi taky 20 minut, zapnul okruhy mimo Jablotron a to bez jakéhokoliv schématu prostě tak...a vážení všechny šroubky a umělohmotný nýty co jsou v tapecírunku jsem našel dnes v teple v garáži...prostě Pavle ještě jednou díky a náš server je opravdu funkční...a zveřejnění mobilních čísel je k nezaplacení...uvedl jsem tam, kdysi i svoje mobilní číslo a rád pomohu taky...
Mějte se fajn a bez závad v zimě je to cítit dvakrát...
Mějte se fajn a bez závad v zimě je to cítit dvakrát...
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
pokec
...no Václave směj se pod vousy ( pokud nějaké máš... ) ale seš řekněme takový " etalon " předpisů a jejich dodržování, nic proti Tobě naopak, aneb si děláme jenom o sobě názor a vyměnujeme si zkušenosti a pomáháme si a to byl hlavní důvod mého příspěvku... navíc jsem se včera dozvěděl, že palikxově manželce se to dvakrát nelíbilo, vezl ji domů, když pak jel pro mě...a o tom to je taky, tedy ještě jednou díky Pavle...
Přejme si, ať se nám daří a problémy s technikou ať nám v zimě dají pokoj, nějak už na to nemám - e - ... a tak mějme se prostě fajn
Přejme si, ať se nám daří a problémy s technikou ať nám v zimě dají pokoj, nějak už na to nemám - e - ... a tak mějme se prostě fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico