Moja robota a iné aktivity

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
tarale

Re: Moja robota

Příspěvek od tarale »

-peha- píše:No my s tým máme dosť skúseností takže keby sme to rátali tak to vychádza 50 - 50 pre pripútaných a nepripútaných :( Ono je to tak že si človek proste nevyberie lebo práve ta polovica môže byť na miske váhy pre život a smrť,no já vetšinou po meste velmi pásy nepoužívam lebo Taxi nemusí,Hasiči nemusí a z Legynkou velmi nechodím ale ako náhle ideme mimo mesta tak sa celé osazenstvo pripútává aj v taxíku.Takže rozhodnutie o pásoch by malo byť na každom človeku teda minimálne na rozhodnutiu vodiča.Veď pokud je žena v inom stave tak pripútaná byť nemusí ,to však neznamená že je na tom bezpečne lepšia proste v týchto prípadoch sa dá velmi polemizovať ;)
No my sme sa urcite uz videli ako som pozeral tv foto ak pamatas na skodovecku co vletela pod Man myslim to bol co viezol drevo cca rok dozadu na Sulovskom kopci ja som akurat sielz odtahovkou do RS .Inak uz viem preco si ty dobry v chevrolete v RV a ze mi to az teraz doslo
-i :mrgreen:
Reklama

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Jo myslíš tu čo šoférovali tie tetušky tak tam bolo šťastie na mieste lebo sa im nič vážne nestalo :D
bastet

Příspěvek od bastet »

Zdravím všechny a hlavně Pehu ;) , a mám na něho "odborný" dotaz : Uvažuje se u nás(CZ) povinnost vozit v autě hasičák. Má to cenu, nebo je to nanic? Já ho vozím(2kg),protože občas jezdím do Polska a tam je to povinné.
DAEWOO Nubira II SE(social edition) hatchback, 1.6 16v , 76kW, zlatá metalíza, LPG ELPIGAS Stella Nord, r.v.2001, rádio JVC KD-G631,160tis. km, dovoz z Holandska.
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No u nás to povinosť nie je a ako je to v CZ neviem ale já ho vozím lebo nezaberie vela miesta a môže setsakramenci pomôcť :lol: :lol: :lol: Keď ho uchytíš dakde v kufry v rohu tak ani nezavadzá a je prístupný,jo alebo si ho daj pod nohy pod sedačku to je tiež dobré riešenie :lol: :lol: :lol:

Takto som ho mal já a už mám vetší lebo istota je istota :lol:
Přílohy
DSC02677.jpg
DSC02677.jpg (94.71 KiB) Zobrazeno 1288 x
bastet

Příspěvek od bastet »

Díky za odpověď. Ptám se proto,že se u nás poslanci uvažují o zařazení do povinné výbavy a ty jako hasič máš praxi v tom,jestli se s tím dá něco uhasit.Já ho vozím položený zezadu pod mým sedadlem spolu s lékárničkou a výstražnou vestou.Jen ho budu muset nějak upevnit,ať se tam volně nepřevaluje ;)
DAEWOO Nubira II SE(social edition) hatchback, 1.6 16v , 76kW, zlatá metalíza, LPG ELPIGAS Stella Nord, r.v.2001, rádio JVC KD-G631,160tis. km, dovoz z Holandska.
Topol

Příspěvek od Topol »

Pěkný den :D
Naprosto souhlas s pehou -i
Už jsem to tady taky dával tak se ještě jednou pochlubím :?
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=12&t=9579
Ať nám jezdí a nezlobí a nepotřebujem nikdy minimax a hasiče ;)
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Kluci, když mám hasičák - sprej prošlý asi 3 měsíce, to je asi blbě,že? Navíc byl nějakou dobu zamrzlý v autě :(
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

No,Pepo,zas muselo byť u Vás,v Rožňave horúco,ak si mal službu tak nezávidím,ale vôbec nikomu to neprajem
http://www.aktuality.sk/spravy/domace/r ... uchol-plyn
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No jiste my sa nenudíme teda dneska zatial hej ale do rána daleko a nočáky sú bežné hlavne som zasa ako obvykle holka pre všetko od nehody po vetší požiar :D :D :D
Přílohy
fireman-cu9[1].jpg
fireman-cu9[1].jpg (126.14 KiB) Zobrazeno 1198 x
simone
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od simone »

Pepo v tom peknom :lol: hasičskom aute ako spolujazdec si ty??? http://infonoviny.sk/vyletel-z-cesty hmmm ja som končil nočnu ale tu som bol ja http://infonoviny.sk/hrhov-falo%C5%A1n% ... po%C5%A1te
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Jo som to Já :lol: To preto že ked sa vraciame z výjazdu tak mladý musí ísť na kondičku a já ho musím kontrolovať,ale máme šikovných chlapcov takže žiaden problém :lol: :lol: :lol:
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Nojoooo, mediální hvězdy....jestlipak s náma ještě budete kamarádit a jezdit na srazy? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Co sa bojíš Ivošku já už mám vybavenú dovolenku a Legynku šetrím a čistím aby bola kočka pripravená,no a samo cesta zmapovaná na AUTO ROUTE a založené udaje do navigačky takže Máj je lásky čas a stretka dobrých ludí :lol: :lol: :lol:
SkylineGTR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SkylineGTR »

Už se nemůžu dočkat, jak se budem tulit. :lol:
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)

http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Helejte ho kaňoura....ale vopovaž se tulit ke mně :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Odpovědět

Zpět na „POKEC“