Moderátoři: Blue Lanos, pejee
aj mna to nepotesilo je riadny vietor vonka sice je slnko ale to nepomaha nemam rad zimu iba kvoli lizovaniuTompetr píše:mě dnes nepotěšil pohled na teploměr-1°C, tak to asi brzo budu muset do sklepa pro zimní gumy
Pěkný denMiso29 píše:aj mna to nepotesilo je riadny vietor vonka sice je slnko ale to nepomaha nemam rad zimu iba kvoli lizovaniuTompetr píše:mě dnes nepotěšil pohled na teploměr-1°C, tak to asi brzo budu muset do sklepa pro zimní gumy
tak to je pechcsali píše:
Tak toto ma dnes nepotešilo, keď som to našiel na mojom nessie. Normálne ma to bolí. Auto som nechal asi 15 min na parkovisku a keď som sa vrátil toto ma čakalo.
http://fotky.azet.sk/jsAlbum.phtml?i9=9 ... al=1992739
Najhoršie na tom je, že to nikdo z okoloidúcich nevidel, a ten maniak čo to spôsobil sa samozrejme stratil.
Existuje spousta serioznich firem, kde Ti dokazi skrabance i vrypy "zaretusovat" tak, aby nebyly temer a nebo vubec videt. Rozhodne mi nepripada dustojne kvuli kazdemu skrabnuti strikat pokazde cely auto (nebo jeho podstatnou cast) znova a znova...mipo píše:"Výhodou" toho je, že servisy opravujú 5cm škrabanec prelakovaním celého dielu:-)
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |