Co sa tyka pisania sms, oproti telefonu s klasickou klavesnicou je to pre mna uplne utrpenie. Kym napisem jednu vetu, aj 10 krat musim zmazat preklepy. (dodavam, ze som z generacie, ktora zazila sms boom a tych sms som napisal nie stovky, ale tisice a tisice na klasickej klavesnici). Mne osobne sa na tom pise fakt zle, ale mozno je to tym, ze sms uz teraz takmer vobec nepisem a jednoducho nie som na tu dotykovu klavesnicu zvyknuty. Ale aj ked pisem nejaku www stranku do vyhladavaca, vzdy sa aspon dvakrat pomylim

Asi to xce cvik. Ale predtym som mal HTC Touch HD, ktore malo dotykovy displej zalozeny na tej starsej technologii a pisalo sa mi na nom ovela lepsie. Tento novy je uplne citlivy, tam staci slaby nepresny tuk a bum, si vedla

Ale priznavam, ze keby som napisal aspon 100 sms na tomto novom, mozno by sa to zlepsilo. Drzanie je uplne v pohode, palcom ovladnes cely displej. Akurat na nejake mensie ikony treba zasa presnejsiu ruku, lebo inak sa netrafis

Dost mi vadi jedna vec, a sice ked bezi nejaky program (www prehliadac, pisanie sms, fotoalbum), pri ostatnych telefonoch som bol zvyknuty, ze ked som stlacil tlacitko pre navrat do menu, vsetky aplikacie sa zavreli. Lenze pri HD2 nie, ak ju nevypnes klasicky krizikom alebo cez ponuku vypnut, tak jednoducho ostane bezat. Dal som si na pracovnu plochu manazera procesov a raz za cas tam mrknem a ked nieco bezi, vypnem to naraz. Ked som to predtym nerobil, vecer som chytil telefon a mal som tam este od rana otvorene maily, sms spravy a internetove stranky.