MATÍZ CLUB CZ

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
FoXo
Kontaktovat uživatele:

Re: MATÍZ CLUB CZ

Příspěvek od FoXo »

A dake foto vasich vseliakych klubovych nalepiek a podobne veci sem mozes dat? Nech naberiem troska inspiracie lebo by som chcel nieco spravit pre Lanos club kedze som zatial nic take nevidel.
My stranku zase mame ale dlho sa na nej nic nerbilo ziadna aktualizacia a tak
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Reklama

Vojta

Příspěvek od Vojta »

My nemáme ani nálepky, máme jen průkazky a trička s logem clubu. Je nás málo a ty samolepky by byly drahé. Minimální množství dělají 100ks. A já to nemíním financovat. Já si dělám každoročně kalendář a malý kalendářík na svoje náklady a to mi bohatě stačí. Chtěl jsem dělat čepice, ale při počtu zájemců by vyšla jedna na 400,-Kč. A bylo po zájmu.
FoXo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FoXo »

Tak to som teraz v soku lebo ked som sa pytal na podobne veci bolo mi odporucene ze matizaci maju vsetko a super tak preto sa pytam :)
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Vojta

Příspěvek od Vojta »

To bych rád věděl, kdo Ti to napovídal. Já sice mám pár věcí, ale to nejsou clubové - buďto jsem si je nechal dělat sólově, nebo udělal sám. (čepice, kalendáře, deštník, hrneček, pouzdro na vizitky, autoatlas aj.) Až to sám začneš organizovat, zjistíš, jaký je "obrovský" zájem. Spousta lidí bude mít mnoho návrhů co by se mělo, jak by se mělo, ale když dojde na "lámání" chleba, zůstane pět, šest zájemců.
FoXo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FoXo »

Poznam to velmi dobre.
Clovek sa ide pre to roztrhat a nakoniec nic z toho a este na neho nadavaju zato ze sa o nieco pokusal snazil atd.
Sme len ludia :)
Seat Altea XL 1,6 TDI
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazoun »

Zdravím všechny na foru a přeji hezký den - na adresu " Foxo " vždyt ty nejsi žáden začátečník :o) podle počtu příspěvků sem do fora, už přeci musíš vědět jak to tu chodí - a co " Lanosáci " tě nechtějí nebo nemáš zájem ? Ahoj " Vazoun " :lol:
------------------------
Člen Matiz clubu reg.č. 20 :P
Matiz SE r.v.07/2002 - sv.zel.metlina U 38 - STK+Emise do 07/2010
FoXo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FoXo »

Ja som sem prisiel nabrat daku inspiraciu aby som mohol nieco pre lanos podniknut a nie len pre seba ale pre vsetkych lanosakov kedze zatial som nepostrehol, ze by mal lanos dake klubove nalepky alebo podobne veci. :)
Seat Altea XL 1,6 TDI
Stanley

Příspěvek od Stanley »

Vojto,můžu použít znak Matiz klubu na výrobu Obtisku na hrnek ? Chtěl bych se pokusit i o další věci, např.samolepky-kamarád od xsara clubu nechal dělat samolepky a i v malém počtu vyšli na cca 5 kč.Zkusím to ošéfovat a dám vědět.Má někdo samolepky daewoo clubu na SPZ ? ;)
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Stanley píše:Vojto,můžu použít znak Matiz klubu na výrobu Obtisku na hrnek ? Chtěl bych se pokusit i o další věci, např.samolepky-kamarád od xsara clubu nechal dělat samolepky a i v malém počtu vyšli na cca 5 kč.Zkusím to ošéfovat a dám vědět.Má někdo samolepky daewoo clubu na SPZ ? ;)
Jsi člen Matíz clubu, tak se realizuj. Pokud se Ti povede něco nechat udělat za rozumnou cenu, nezapomeň na kamarády :lol:
Když, tak pošli SZ, domluvíme se.
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazoun »

Přeji všem a to nejen na foru hezký den :o) tak nějak to nedopadlo s tou realizací , že ? Od toho 11.srpna už přeci jenom uběhla spousta času a nikde nic ? " Stanleyku " ty kluku Děčínská :o) zájem by byl určitě :lol: čau " Vazoun " :lol:
--------------------
Člen Matiz clubu reg.čís. 20 :P
Matiz SE 0.8 r.v. 07/2002 - sv.zel.metlina U38 - STK+Emise do 07/2010
Stanley

Příspěvek od Stanley »

Byl jsem za ním dvakrát,poprvé byl v Praze a na podruhé na dovolené.Příští týden se za ním chystám.Nechci zůstat jen u myšlenky ,ale něco i zrealizovat.Za tu delší dobu se omlouvám.
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazoun »

Stanley píše:Byl jsem za ním dvakrát,poprvé byl v Praze a na podruhé na dovolené.Příští týden se za ním chystám.Nechci zůstat jen u myšlenky ,ale něco i zrealizovat.Za tu delší dobu se omlouvám.
-------------------------
Zdravim a přeji všem hezký den - kolegáčku " Stanley " potřeboval bych nutně, na středové krytky kol 4 samolepky Daewoo znaku které by se hodily na sv.zelený podklad / to je barva mých krytek / nejlépe stříbrné nebo bílé - zkus něco sehnat.
Na srazu v Olšovci jsem dostal od našeho partafíry " Vojty " stříbrné perletové, ale ty jsou moc veliké na krytky kol.
Ivo R.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivo R. »

Tak hoši, tady vám chválí Matesa :D http://auto2.lidovky.cz/clanek_lidovky. ... lanek=4235
CHEVROLET AVEO 1.4 16V ( 100 k ) bílá barva
DAEWOO LEGANZA - automat (předáno ml. synovi)
CHEVROLET SPARK
nový FORD S-MAX - bílá barva , automat , pohon 4x4
Člen SK fóra Daewoo http://www.daewooforum.cz/
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazoun »

Ivo R. píše:Tak hoši, tady vám chválí Matesa :D http://auto2.lidovky.cz/clanek_lidovky. ... lanek=4235
------------------------
Zdravim všechny na foru :o) a neříkají " Ivo " nic co bychom nevěděli či neznali :lol: zdraví " Vazoun " :lol:
REBEL

Příspěvek od REBEL »

Zdravim matizkare behem zitrka sem dam foto samolepek jak jsem domlouval s vazounem
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“