Dannik91 HatchBLACK Cruze
Moderátor: Blue Lanos
Re: Dannik91 HatchBLACK Cruze
Nahodou, keby boli na vsetkych 4, to by bolo coool. Ale pokuta kedy bola x4, to uz by nebolo cool...
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
- Reklama
Marphy říkal, že je to taková červená adidaska ..
Jinak to není v Praze, bylo to v Táboře, holt tam ta moje SPZ nezapadala do řady no.. byli jsme v kavárně a došla řeč na to, že od tý doby, co mám papíry, jsem se ještě s policajtama nesetkal. Pak jdu k autu a
Ale jak jsem se na to zpětně potom díval na fotce, už mě napadl i nějaký červený tuning k tý černý to jde
Jinak to není v Praze, bylo to v Táboře, holt tam ta moje SPZ nezapadala do řady no.. byli jsme v kavárně a došla řeč na to, že od tý doby, co mám papíry, jsem se ještě s policajtama nesetkal. Pak jdu k autu a
Ale jak jsem se na to zpětně potom díval na fotce, už mě napadl i nějaký červený tuning k tý černý to jde
Naposledy upravil(a) Dannik91 dne ned pro 23, 2012 11:15, celkem upraveno 1 x.
Chevrolet CRUZE 2.0 LTZ HatchBLACK; Anthracite Matte Metallic wrap; 17" rims - Chevrolet special EDITION; Carthell Prg
Follow me: www.facebook.com/pages/Daniel-Dvoracek-planespotter/260478763995647
Já ti hned řikal, že to chce třmeny na červeno:) já je budu barvit, až budu přezouvat (červená, nebo zlatá)Dannik91 píše:Marphy říkal, že je to taková červená adidaska ..
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon LT(Z) cihlová kůže
Carthell Prg
Carthell Prg
Asi je na jaře vážně už něčim vezmu.
Chevrolet CRUZE 2.0 LTZ HatchBLACK; Anthracite Matte Metallic wrap; 17" rims - Chevrolet special EDITION; Carthell Prg
Dannik91 HatchBLACK Cruze
Nevite nekdo kde seznat ten plastovy kryt zrcatek? Do Chevroletu nejdu ten to ma hrozne napalenou cenu za obycejny kus plastu.
Dannik91 píše:Nevite nekdo kde seznat ten plastovy kryt zrcatek? Do Chevroletu nejdu ten to ma hrozne napalenou cenu za obycejny kus plastu.
Dej tam pruh bílého karbonu
Bývalý majitel Cruze LT+ 1,6 Hatchback, Černá Carbon Flash, 2012
Carthell Prg
Carthell Prg
Co si vyváděl Dane
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
Bývalý majitel Cruze LT+ 1,6 Hatchback, Černá Carbon Flash, 2012
Carthell Prg
Carthell Prg
Poky: pri parkovani do takovyho pidimista pod strechu jsem vzal tu betonovou podperu.
Honza: dobry napad ale ja bych radeji cely cerny, hlavne ten pruh tam ani nenalepis, je tam velky oblouk.
Nevi nekdo, kde koupit ty kryty? Nebo nejaky vrakac?
Honza: dobry napad ale ja bych radeji cely cerny, hlavne ten pruh tam ani nenalepis, je tam velky oblouk.
Nevi nekdo, kde koupit ty kryty? Nebo nejaky vrakac?
zkus ebay.. mají tam i s blinkrem. kdyby si bral s blinkrem dej echo a podělíme se o poštovný.
Tico,Nexia,Kalos
Chevrolet Cruze 2.0 VCDi 110 kW/150HP-134,5kW/183,5HP,K&N Filter,Chip
chevrolet-cruze.wz.cz Webovka věnovaná mému vozu ve výstavbě!
Prodám: A.E. svět. Kalos 400Kč
lam. zad. nárazník Cruze s difusorem 1000Kč
KN vložku vzduchového filtru vč čistíci sady. dle dohody ;)
Chevrolet Cruze 2.0 VCDi 110 kW/150HP-134,5kW/183,5HP,K&N Filter,Chip
chevrolet-cruze.wz.cz Webovka věnovaná mému vozu ve výstavbě!
Prodám: A.E. svět. Kalos 400Kč
lam. zad. nárazník Cruze s difusorem 1000Kč
KN vložku vzduchového filtru vč čistíci sady. dle dohody ;)
Ebay uz znam nazpamet a nic. Ja shanim jen ten kryt ne cely zrcatko. Cely zrcatko je za 2 litry na to prdim.. Premyslim jestli by se to nedalo nejak striknout - nasel jsem sprej magicka cerna metaliza, tak by to mohlo snad sedet. Jinak uz nevim.
Kryty netuším kde sehnat, ale ta magická černá metla je fakt hodně podobná. Stříkal jsem si tím mračítka, který jsem si sám vyráběl, ale když náš mladej za ně dostal flastr, tak jsem je tam nakonec nedal .
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Aha Dannik, tak takto to vyzera...objednaj z ebayu, na 100% tam maju aj iba krytky, ja som to kukal...
lhttp://motors.shop.ebay.com/i.html?_nkw=chevrolet+cruze+side+mirror+cover&_sacat=&LH_BIN=1&_dmpt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&_odkw=chevrolet+cruze+side+mirror&_osacat=0&bkBtn=&_trksid=p4506.m270.l1313
Mozes dat aj hocijake a supnes tam foliu....
lhttp://motors.shop.ebay.com/i.html?_nkw=chevrolet+cruze+side+mirror+cover&_sacat=&LH_BIN=1&_dmpt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&_odkw=chevrolet+cruze+side+mirror&_osacat=0&bkBtn=&_trksid=p4506.m270.l1313
Mozes dat aj hocijake a supnes tam foliu....
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Já měl na tom dřív karbon, sundal jsem ho protože se mi přestal líbit a stane se tohle.
Na Ebay seženeš (i u nás) hlavně ty chrom kryty jenže to jsou kryty, který ještě nasadíš na to co tam máš, neni to kus za kus. Spíš by to chtělo sehnat nějaký vrakoviště. Nebo někoho jako jsi ty Kjub, kdo by to chtěl střelit
Na Ebay seženeš (i u nás) hlavně ty chrom kryty jenže to jsou kryty, který ještě nasadíš na to co tam máš, neni to kus za kus. Spíš by to chtělo sehnat nějaký vrakoviště. Nebo někoho jako jsi ty Kjub, kdo by to chtěl střelit