Podľa mňa sa k autu hodia perfektne ( hlavne k bielemu )čajda píše:Mame belocha, zrcatka a kliky v barve, listy v cerne by byl krok zpet. Uz tak me trochu stvou ty cerne lemy blatniku

Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Podľa mňa sa k autu hodia perfektne ( hlavne k bielemu )čajda píše:Mame belocha, zrcatka a kliky v barve, listy v cerne by byl krok zpet. Uz tak me trochu stvou ty cerne lemy blatniku
...tomu hovorím reklama...snáď toto tu niekto od nich číta, nech vedia čo sú za ....naky píše:Srba Servis - Řeporye
Já teda beru za standard boční lišty v barvě karoserie. Ale chápu že u bílýho auta nebo ofrouta vypadaj černý i líp.smire666 píše:Podľa mňa sa k autu hodia perfektne ( hlavne k bielemu )čajda píše:Mame belocha, zrcatka a kliky v barve, listy v cerne by byl krok zpet. Uz tak me trochu stvou ty cerne lemy blatniku
smire666 píše:Podľa mňa sa k autu hodia perfektne ( hlavne k bielemu )čajda píše:Mame belocha, zrcatka a kliky v barve, listy v cerne by byl krok zpet. Uz tak me trochu stvou ty cerne lemy blatniku
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |