Podľa mňa sa k autu hodia perfektne ( hlavne k bielemu )čajda píše:Mame belocha, zrcatka a kliky v barve, listy v cerne by byl krok zpet. Uz tak me trochu stvou ty cerne lemy blatniku
CHEVROLET ORLANDO-doba dodání
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Re: CHEVROLET ORLANDO-doba dodání
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
- Reklama
Podľa mňa sa k autu hodia perfektne ( hlavne k bielemu ) [/quote]
100 % souhlas možná si je nadělím už kvánocum
100 % souhlas možná si je nadělím už kvánocum
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
Zdravim,
Tak vyjednavani zatim nic moc. Deler si porad stoji za svim-pokud nepodepisu novou smlouvu s vyssi cenou, tak auto nebude. Koukal se mi na to uz pravnik a potvrdil ze na toto opravdu nemaji narok a pokud to nepodepisu, tak porad plati ta puvodni smlouva.
Auto uz je v Koperu, pak pojede na revizi do Madarska a pak az do Cech.
Nez bude tady tak to musim vyresit.
Situaci sem popsal zastoupeni Chevrolet CZ a oni si to uz interne prosetruji. Sami potvrdili ze to je nestandarni postup a byli prekvapeni.
Moc diky vsem za rady a nazory!!!
Snad se to nepotahne nejak dlouho, kdyby to nejak rozumne a duvodne vysvetlili, tak to pochopim, ale ten natlak se mi proste nelibi. Bud muzu odstoupit od smlouvy a nebo podepsat novou smlouvu. Nakonec sem to blbe spocital a je to celkem o necelych 19 000,- vic nez mam podepsano v puvodni smlouve. Z toho tam je za 7 000,- ta ochrana sada - tu jsou pry ochotni z toho vyjmout, takze chteji ve finale na nove smlouve vic o 12 000,-
Clovek ceka tak dlouho a pak chteji nakonec jeste vic penez a vnucujou podepsani nove smlouvy - děs běs! Jako by toho stresu a starosti pred vanoci bylo uz tak malo...
Tak vyjednavani zatim nic moc. Deler si porad stoji za svim-pokud nepodepisu novou smlouvu s vyssi cenou, tak auto nebude. Koukal se mi na to uz pravnik a potvrdil ze na toto opravdu nemaji narok a pokud to nepodepisu, tak porad plati ta puvodni smlouva.
Auto uz je v Koperu, pak pojede na revizi do Madarska a pak az do Cech.
Nez bude tady tak to musim vyresit.
Situaci sem popsal zastoupeni Chevrolet CZ a oni si to uz interne prosetruji. Sami potvrdili ze to je nestandarni postup a byli prekvapeni.
Moc diky vsem za rady a nazory!!!
Snad se to nepotahne nejak dlouho, kdyby to nejak rozumne a duvodne vysvetlili, tak to pochopim, ale ten natlak se mi proste nelibi. Bud muzu odstoupit od smlouvy a nebo podepsat novou smlouvu. Nakonec sem to blbe spocital a je to celkem o necelych 19 000,- vic nez mam podepsano v puvodni smlouve. Z toho tam je za 7 000,- ta ochrana sada - tu jsou pry ochotni z toho vyjmout, takze chteji ve finale na nove smlouve vic o 12 000,-
Clovek ceka tak dlouho a pak chteji nakonec jeste vic penez a vnucujou podepsani nove smlouvy - děs běs! Jako by toho stresu a starosti pred vanoci bylo uz tak malo...
Chevrolet Orlando LTZ 2.0 VCDi 163k + navi MY2012 Europe + EkoChip 177k a 405Nm + VzduchFiltr K&N
Yamaha XVS 1300A MidnightStar
Srba Servis - Řeporye
Chevrolet Orlando LTZ 2.0 VCDi 163k + navi MY2012 Europe + EkoChip 177k a 405Nm + VzduchFiltr K&N
to je drzost od Srba servisu, porad se taky s ČOI oni na to dohlédnou rádi nebo napiš Vladu Štanclovi do Černých ovcí na ČT1 )))
Chevrolet Orlando LTZ 1,8 AT + NAVI + střešní okno + stříbrná metalíza
zakoupen jako skladový nový vůz 6.12.2011 v Renocaru v Brně
***8.2.2012 vůz přestaven na LPG systém Stefanelli autorizovaným servisem Chevrolet, záruka nebyla omezena***
bydliště kousek od K.Varů
zakoupen jako skladový nový vůz 6.12.2011 v Renocaru v Brně
***8.2.2012 vůz přestaven na LPG systém Stefanelli autorizovaným servisem Chevrolet, záruka nebyla omezena***
bydliště kousek od K.Varů
Nechci to resit nejak zdlouhave, hlavne chci uz brzo jezdit. To ze se jim zvedla asi cena jejich nakupu me popravde nezajim a je dost odvazne si takto rikat o nejake penize od klienta navic. Zbytecne si tim kazi jmeno...
...tomu hovorím reklama...snáď toto tu niekto od nich číta, nech vedia čo sú za ....naky píše:Srba Servis - Řeporye
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
Tady na foru je prodejce, Pivson.
Pracuje v Srba servise Modřany.
Já u něj kupoval Cruze a je moc hodný, ochotný a férový prodejce
Ale myslím si že zaměstnanci za to nemůžou, dělají jenom to co jim nařídi šef.
Pracuje v Srba servise Modřany.
Já u něj kupoval Cruze a je moc hodný, ochotný a férový prodejce
Ale myslím si že zaměstnanci za to nemůžou, dělají jenom to co jim nařídi šef.
Carthell Prg
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Já teda beru za standard boční lišty v barvě karoserie. Ale chápu že u bílýho auta nebo ofrouta vypadaj černý i líp.smire666 píše:Podľa mňa sa k autu hodia perfektne ( hlavne k bielemu )čajda píše:Mame belocha, zrcatka a kliky v barve, listy v cerne by byl krok zpet. Uz tak me trochu stvou ty cerne lemy blatniku
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
smire666 píše:Podľa mňa sa k autu hodia perfektne ( hlavne k bielemu )čajda píše:Mame belocha, zrcatka a kliky v barve, listy v cerne by byl krok zpet. Uz tak me trochu stvou ty cerne lemy blatniku
100lidí 100chutí
Chevrolet Orlando 1,8 LT+ White
Ford Fiesta 2015 1,0 EB Black panther
Ford Fiesta 2015 1,0 EB Black panther
Lišty na dverách jednoznačne lakované, prípadne chróm, to je jasné, no tie prahy a "rozširovačky" blatníkov sa im podarili
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
Ahoj,
tak zaverecny stav je, ze opravdu musim zaplatit novou vetsi fakturu, jinak auto proste nebude. Potvrdili to i z Chevrolete CZ. Ve smlouve mam objednany model 2011 a dostanu model 2012 a ten je uz drazsi. Pres to vlak nejede. Muzu to dat klidne k soudu, ale to bych jezdil a buch vi jestli, az nekdyz tak za dalsiho pul roku.. coz se mi fakt nechce.
Nekdy pristi tyden si to tam skaknu podepsat a auto by melo byt nekdy v tydnu mezi svatky, docela se uz tesim az budu jezdit a pripojim se do vasich rad
pekny svatky vsem!!!!!!
tak zaverecny stav je, ze opravdu musim zaplatit novou vetsi fakturu, jinak auto proste nebude. Potvrdili to i z Chevrolete CZ. Ve smlouve mam objednany model 2011 a dostanu model 2012 a ten je uz drazsi. Pres to vlak nejede. Muzu to dat klidne k soudu, ale to bych jezdil a buch vi jestli, az nekdyz tak za dalsiho pul roku.. coz se mi fakt nechce.
Nekdy pristi tyden si to tam skaknu podepsat a auto by melo byt nekdy v tydnu mezi svatky, docela se uz tesim az budu jezdit a pripojim se do vasich rad
pekny svatky vsem!!!!!!
Naposledy upravil(a) naky dne sob pro 17, 2011 00:03, celkem upraveno 1 x.
muj nazor na bocni listy:
- jeden pohled je vkus, nekomu se libi, nekomu se nelibi, kazdy sme preci jiny.
- druhy pohled je, kdo ma a nema garaz, kdo parkuje pred domem, nebo na sidlisti, ja sem pripad ze sidliste a ty listy povazuju za nutnost, jinak bych mel vsechny barvy sveta na bocich sveho belouse.
- jeden pohled je vkus, nekomu se libi, nekomu se nelibi, kazdy sme preci jiny.
- druhy pohled je, kdo ma a nema garaz, kdo parkuje pred domem, nebo na sidlisti, ja sem pripad ze sidliste a ty listy povazuju za nutnost, jinak bych mel vsechny barvy sveta na bocich sveho belouse.
S těma lištama - u mě především převažuje to, že se mi na Orlandu prostě nelíbí, na Mondeu je mám a tam se mi i docela líbí, ale:
1. jsou decentní
2. jsou lakovaný
3. jsou vodorovně
4. jsou v cca polovině výšky dvěří
První tři body jsou záležitost vkusu, ten čtvrtej ale i záležitost praktičnosti - u Orlanda se mi zdají hrozně nízko, stejně se vám 90% ostatních vedle parkujících kolegů řidičů trefí při otevírání dveří (což považuju za nejčastější poškození) někam nad lištu...
1. jsou decentní
2. jsou lakovaný
3. jsou vodorovně
4. jsou v cca polovině výšky dvěří
První tři body jsou záležitost vkusu, ten čtvrtej ale i záležitost praktičnosti - u Orlanda se mi zdají hrozně nízko, stejně se vám 90% ostatních vedle parkujících kolegů řidičů trefí při otevírání dveří (což považuju za nejčastější poškození) někam nad lištu...
Chevrolet Orlando 1.8 LT+ '11, pewter grey
dříve - Mondeo III 2.0 TDDi kombi '01, ještě dříve - Renault R21 GTS '91, ještě dříve - ...
Suzuki AN400 Burgman '99
dříve - Mondeo III 2.0 TDDi kombi '01, ještě dříve - Renault R21 GTS '91, ještě dříve - ...
Suzuki AN400 Burgman '99