Spotřeba
Moderátor: Blue Lanos
Re: spotřeba
no, tak abych to uvedl na pravou míru, nejsem zaměstnanec, ale dělám pro ně jako externista a mám placenou jednu cestu na akci a jednu zpět, takže pokud mám špatný den a akci nedokončím, protože třeba něco zapoměnu, tak tam jednu další den znova, tentokrát ale zadarmo. Smluvní dopravné mám 9,- Kč / km + DPH, takže sorry, je to o pár halířů míň než 11 ,- Kč
co se spotřeby týče, tak tomu co jsem napsal nemusí nikdo věřit, ale najezdím celkem hodně kilometrů a tohle je prostě moje zkušennost s benzínem od Shellu. nejde o konkurenční boj, ale prostě to takhle vidím. Když natankuju na shellu a pak někde jinde , pokaždé za stejnou cenu a na benzím od shellu ujedu o 120 km méně, tak je něco špatně. třeba to není tím, že by na shellu byl benzím špatný, třeba na té druhé benzínce byl extrémně dobrý.
osobně bych ale doporučil každému aby zkusil vyjet nádrž do dna a pak ujet maximum na 10 litrů od shellu a pak to samé na 10 litrů třeba z benziny.
co se spotřeby týče, tak tomu co jsem napsal nemusí nikdo věřit, ale najezdím celkem hodně kilometrů a tohle je prostě moje zkušennost s benzínem od Shellu. nejde o konkurenční boj, ale prostě to takhle vidím. Když natankuju na shellu a pak někde jinde , pokaždé za stejnou cenu a na benzím od shellu ujedu o 120 km méně, tak je něco špatně. třeba to není tím, že by na shellu byl benzím špatný, třeba na té druhé benzínce byl extrémně dobrý.
osobně bych ale doporučil každému aby zkusil vyjet nádrž do dna a pak ujet maximum na 10 litrů od shellu a pak to samé na 10 litrů třeba z benziny.
- Reklama
-
Už jsem porozumněl tomu vysvětlení té ceny. Sorry byl jsem příliš zahleděn do své hlavy.
Chevrolet Orlando 1,8 LT+
BMW 530D
Kia Cee'd 1,6 CRDi 85kW
Kia Cee'd SW 1,6 CRDi 85kW
Hyundai Coupé 2,0i 16V
Daewoo Lanos 1,3i
Daewoo Tacuma 1,6 16V - dnes má manželka
Fiat Croma 2,0i 16V
Fiat Croma 2,0i 8V
Fiat Punto 1,25i
-------------------------------------------------------
Yamaha FZS600 Fazer
BMW 530D
Kia Cee'd 1,6 CRDi 85kW
Kia Cee'd SW 1,6 CRDi 85kW
Hyundai Coupé 2,0i 16V
Daewoo Lanos 1,3i
Daewoo Tacuma 1,6 16V - dnes má manželka
Fiat Croma 2,0i 16V
Fiat Croma 2,0i 8V
Fiat Punto 1,25i
-------------------------------------------------------
Yamaha FZS600 Fazer
jak to tak ctu tak nespokojenych zakazniku Shellu pribyva, ale myslim ze tohle je jen tady u nas v cesku, treba v nemecku ma Shell porad kvalitni benzin, ale ten co je dovazen tady jako kdyby byl nejak osizen, ikdyz cena tomu neodpovida, ja jezdim na Vervu od Benziny a nemuzu proti tomu rict jedine spatne slovo
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.
Prodám : pružiny H&R -30mm
www.chevy.tym.cz
Prodám : pružiny H&R -30mm
www.chevy.tym.cz
U me to bylo prvnich 500km brzda plyn ve meste cca se vsim tech 12,5litru natural 98 " plus aditivum.
Ted do je tak tech 11,8litru a mam najeto dalsich skoro 200km ale v kombinaci se slabym provozem v noci"
Ted do je tak tech 11,8litru a mam najeto dalsich skoro 200km ale v kombinaci se slabym provozem v noci"
červenoučký chevrolet cruzíček 1.6 ls plusinko
Tak po 7000 km průměrná spotřeba 6,9 litrů, i když brodění ve sněhu umím i za 10
Cruze 2.0VCDi LS 110kW GoldMica řídím
Spark 0.8 tříhrnek SilverMica financuji
Mate už někdo 1.6 model 2011. Je nějaky rozdil ve spotřebě oproti tomu staršimu.
MZ 150 etz, Daewoo Lanos 1.5, Zetor 6945,
Cruze 1.6 LS Moroccan Blue 2011
No asi budeš prvý. Z toho prístavu v Slovinsku to má tvoj nový Cruze už len naskok. Sám som zvedavý čo tá zmena s tou 1.6 urobí. Dúfam že budeš potom referovať.zico píše:Mate už někdo 1.6 model 2011. Je nějaky rozdil ve spotřebě oproti tomu staršimu.
Pak dam vědět.Iacobus píše:No asi budeš prvý. Z toho prístavu v Slovinsku to má tvoj nový Cruze už len naskok. Sám som zvedavý čo tá zmena s tou 1.6 urobí. Dúfam že budeš potom referovať.zico píše:Mate už někdo 1.6 model 2011. Je nějaky rozdil ve spotřebě oproti tomu staršimu.
MZ 150 etz, Daewoo Lanos 1.5, Zetor 6945,
A tim se chlubis? diesel co nejezdi do 6l bych teda nechtel.ivo1339 píše:Tak po 7000 km průměrná spotřeba 6,9 litrů, i když brodění ve sněhu umím i za 10
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Co by se nechlubil. Auto to určitě umí, jen šofér "možná! ne. A neřeš to, na sněhu je to bašta, tam si každý rád zařádí...
Chevrolet Trax 1.4T LT Rock Orange
ChevroletCruze 1.8 16V LT 141 HP Moroccan Blue ex
Fiat Grande Punto 1.4 16V Starjet Dynamic
ChevroletCruze 1.8 16V LT 141 HP Moroccan Blue ex
Fiat Grande Punto 1.4 16V Starjet Dynamic
Ja mam tiez priemer 6.9, ale iba preto, ze nejazdim jak dochodca. Na lyzovacku som mal priemer 6.0 a dalo by sa kludne este stlacit dole.
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Těch 150 koníků nemám na to, abych je měl napsané v techničáku
Cruze 2.0VCDi LS 110kW GoldMica řídím
ivo1339 píše:Těch 150 koníků nemám na to, abych je měl napsané v techničáku
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Jak tak pozerám tak nie je to by tak zle. U mňa je to 8,7 v-power a asi po takých 1100km. Inak s inými benzínkami mám zle skúsenosti . Okrem shell chodím sem tam aj na omv , alebo slovnaft.
Nexia 1,5 8V GLE + Cruze 1,8 LT
mikikoti@azet.sk
mikikoti@azet.sk