Poznate toto auto???

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
SkylineGTR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SkylineGTR »

Topol píše:Pěkný den :D
Poznali a mohl jsem si to koupit protože mi vláda od příštího roku přidá asi 350 na měsíc tak na to budu mít :lol: :lol: :lol: Koloušek je Koloušek :P
Ať nám jezdí a nezlobí :P
Kde jsi to nafotil???Nebo to máš z netu?
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)

http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
Reklama

Topol

Příspěvek od Topol »

Pěkný den :D
Dostal jsem mejl od kamaráda tak jsem fotky přidal na mejl ;) On taky psal že mu došla zásilka ale i když dělá v Praze na ministerstvu tak to jeho určitě není.Známe se ještě z Renault klubu a má Scénika.Tento Fordík nějakej meloun stojí a určitě zas kde kdo na něj přeci jen nemá :cry:
LIFELIKE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LIFELIKE »

Inak mala som celkom peknu zabavku v Škotsku ...sledovať Kaloskov na cestách. Jazdí ich tam pomerne dosť. A samozrejme so srandovnym volantom na pravej strane. Aj Lacetti sa objavovalo dosť často.
Ale mám aj iný postreh: ani v Nemecku ani vo Francuzsku nie je toľko športiakov (a veru pekných a drahých), ako vo Velkej Britanii. Akokeby tam viac dbali na potešenie z auta ako na jeho praktickosť.
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
Topol

Příspěvek od Topol »

Pěkný den :D
To určitě znáte ale tady je ´plně novej ;)

http://www.novinky.cz/auto/frankfurt07/ ... lrh2g.html

Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Teda pokud by měl vypadat nějak takhle, tak je pěkně ošklivej :(
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Slam

Daewoo Speranza

Příspěvek od Slam »

Daewoo Speranza

Licencne vyrabena auta (od ledna letosniho roku) v Daewoo Motors Egypt (DME) v Kahire (mj. vyrabeji jeste stale Nubiru a Lanose). :)

Obrázek
Daewoo Speranza A516 1.6 - neboli take Chery A5, Chery Fora (Rusko) ci Chery Elara (Ukrajina)

Obrázek
Daewoo Speranza A620 2.0 - neboli take Chery Eastar - Oriental Son ci Chery Mikado (Rusko)

http://www.meca-club.com/site/s1.htm (parametry)
http://carbl.com/2006/08/03/chinas-cher ... egypt.html
http://www.chinadaily.com.cn/china/2006 ... 655221.htm
http://www.globalautoindex.com/maker.plt?no=2858
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Serpico

auta

Příspěvek od Serpico »

...no já se v tom ztrácím orientovat " MG " vlastní čína a vyrábí a ty přesuny a plagiáty ( čína ) neberou konce...navíc je v číně nenasycený trh asi v budoucnu řeknou více....

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Abych řekl pravdu, tak Číně fandím....jestliže zapracují i na dílenským zpracování co do kvality, tak si klidně auto z Číny koupím...a je mi jedno jestli to bude věrná kopie X5ky....jen to zpracování..... :?
Slam

Příspěvek od Slam »

Ivoš píše:Abych řekl pravdu, tak Číně fandím....jestliže zapracují i na dílenským zpracování co do kvality, tak si klidně auto z Číny koupím...a je mi jedno jestli to bude věrná kopie X5ky....jen to zpracování..... :?
To ja taky, zvlast kdyz ctu ty blitky v komentarich na auto.cz ci autorevue.cz od zamidrakovanych chudaku. No aspon se diky tomu prestali tak opirat do korejskych aut... :) Jinak nejde ani tak o kvalitu zpracovani, jako spis o bezpecnostni standardy (i kdyz zrovna ja si auto kupuju na jezdeni a premistovani, nikoliv abych rozrazel zatarasy a bariery, honil chodce na prechodech apod.). Ja ocenuji, ze se mi design tech cinskych aut budto primo libi, nebo je alespon zajimavy, narozdil od te "slavne" "ceske" automobilky (s cestnou vyjimou Octavia II) se 102 letou tradici... :roll:
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Přesně tak....tím zpracování jsem myslel přečnívání plechů, nelícování atd....zahrnuju do toho bezpečnost (nekupujem si auta na destrukční derby, ale najde se třeba nějaký pitomec, který to do nás může střelit).... ;)
Serpico

Čína

Příspěvek od Serpico »

....to Ivoš u Číny jsou největší problém plagiáty ( a na to doplatila i naše firma Blatta výrobce minibajků ) a o tom to je nemůžu bezmezně krást cizí majetek.....ale nejspíš do Evropy přes různé kotrmelce dorazí....

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Habron

Příspěvek od Habron »

Tak já zase té Číně vůbec nefandím, protože jestli to takhle bude pokračovat dál a ono bude, tak si ty čínský výrobky nebudeme mít za co kupovat, protože věci vyráběné u nás nepůjdou na odbyt, tudíž nevyděláme a budeme rádi, když se uživíme.

Na druhou stranu by na té kvalitě měli poměrně dost zapracovat, protože jsem koupil čínskou motorku a kamarád si koupil čínskou čtyřkolku ... a například za kvalitu sváru by se styděl i člověk, který drží svářečku podruhé v životě. A třeba takové detaily, že šrouby jsou každý jiný, podle toho, co přijde montážníkovi pod ruku se snad ani nemá cenu zmiňovat.
... nikdy v životě bych nechtěl hondu ...
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Já mám taky čínský výrobek a to skútr....kopie Kentoa:-)Nemají to moc dobře pořešený...třeba prostor, kde je hnací řemen mají úplně zadělaný, takže řemen vydrží podstatně méně km , než ostatní skútry a trhá se...musím to nějak vyřešit za ně, protože už se mi nechce tlačit skútr 7 km do garáže...o kvalitě plastů nebudu mluvit....prasklin je tam už dost....much je tam spousta, ale pořád jezdí a doveze kam potřebuju, takže zatím relativně ok.
dedo.miki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dedo.miki »

A taký si kúpi niekto? Obrázek
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Dedulo to je predca TRÁBI takzvaný vysávač ale tento je custom car :lol: :lol: :lol:
Odpovědět

Zpět na „POKEC“