---------------------peha- píše:Sandruš Ty pivo Já čaj a bude sa spievať
Hele Hanzy nevieš dobehnúť na legyne aby sme to mrňousím natreli
He,he, stejně nakonec se někdo z " Leganzáků " odhlásí a mrn'ata zase obhájí prvenství čau " Vazoun "
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
---------------------peha- píše:Sandruš Ty pivo Já čaj a bude sa spievať
Hele Hanzy nevieš dobehnúť na legyne aby sme to mrňousím natreli
--------------------------FoXo píše:nevymyslaj a pridi:)
Vsak neboj niekto ta pred dverami uchyli zober si spacak
------------------alvin píše:Určite to vyjde lacnejšie,bez "vysokohorskej prirážky". vôbec v Olšovci som nepil čapáka z hospody,tak ani neviem čo tam čapujú,za to v maníne bývaleho Olšavana,teraz Janáčka
http://www.pivovar-janacek.cz/
Už si tady fakt připadám jak u blbých, nic proti, ale že už nemohu ani jmenovat osoby, když je nijak neosočuji, tak to už je na mě moc....Vazoun píše:Zdravím všechny na foru a přeji hezký den ... vážení kolegáčci a kolegyně jsem velice překvapený,že se se na hlavní sraz Chevy/Daewoo - nepřihlásil jediný zástupce " SPARKA " Vždytˇsnad už mají dokonce své zastoupení na tomto forů,či snad ne ??? Kolegyně " Jajuško " tak jak je to vlastně se Sparkařema čau " Vazoun "
Vlastně i Slovensko je zahraničí....PeterF píše:Ahojte ja sa tiez nemozem zucastnit budem v zahranici.Tak hadam aspon Manin sa podari a uvidime sa tam.
-peha- píše:No Já hlavne dúfam že zvíťazí Legynky A keď nie počtom tak alespon velkosťou a patrí k nám aj Sandruška huráááá
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |