Rádio: TA, AF a RDS umí, stanici ukládá pod číslem frekvence, na hlavním "panelu" rádia je zobrazen název stanice, vzhledem k tomu, že je rádio dost citlivé (hraje i v prostoru garáže, kde původní již ztratilo signál) jde někdy na nervy. Reprodukce zvuku je znatelně lepší jak u původsního rádia.
Navigace: IGO Primo, verzi nevím, ale zatím se nestalo, že bych "jel po poli".
TV: jde perfektně, neskáče, obraz se neztrácí. Někdy říkám, že je lepší jak rádio.

Můžeš si v nastavení dát, jestli chceš poslouchat TV jen při stání nebo i při jízdě.
Ostatní: displej odporový/kapacitní: jsem spotřebitel, takže mi to nic neříká
je matný
automatická klima funguje normálně, zobrazuje v základním nastavení i venkovní teplotu, při zapnutém rádiu, resp.při zapnutém cd nebo USB hodiny. U TV hodiny nevidíš.
Ano, při vypnutém stavu jsou info o klimě, hodiny, venkovní teplota, rychlost ventilátoru, nastavení vnitřní teploty a info o vstupu vzduch do kabiny.
Couvací kameru jsem nechtěl, protože couvací senzory se zobrazením siluety auta a grafická a zvuková signalizace se mi zdá dostačující. Vše naskakuje ihned po zařazení zpátečky.
Stačí takto? Pokud jsi z Prahy nebo z jejího východního okolí je možno se dohodnout a prohlédnout si to.