Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Pavle klid,myslim že já ti ještě budu muset doplatit.palikx píše:tak ukotveni heveru je hotove.dnes jsem dodelal zbylou polovinu.
naklady na tuto akci vysly na cca 2900.ale neni zapocitan pisek (za neskutecnou drinu jsem ho mel zadarmo)
a nove zapojeni elektriky a cena kabelu a spojky-vyrovnam se s petou pri vymene chladice klimy
a jinak dalsi akce bude buh vi kdy jelikoz diky tomu ze sem ted 14 dni nic nedelal mam na 3 mesice plno.a jeste to nemam kde poradne delat.
Tak bohužel mix už nebude.Serpico píše:....to Pavle vyrovnat ohradit a nalít beton z mixu hodně řídkej ( to jsme se už naučili ) a máš rovinu, kterou prostě potřebuješ i jinak, co Petr nezmínil se o mixu
Mějte se fajn
Byl ses tam podívat??Tak hoď foto ať i ostatní vidí jak to pomalu dostává řádný rozměr....Petr S. píše:No myslím,že se u Pavla ješte budeme muset sejít,protože sám to dohromady asi nedá. Ale už to nabralo ten správný směr a doufám,že tuhle zimu už Pavel mrznout nebude.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |