-peha- píše:No no no -kočkám svetší vjetší trebárz tohle to ......
hmm a co takle Honda Civic V-TEC
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
-peha- píše:No no no -kočkám svetší vjetší trebárz tohle to ......
JRD McLAREN píše:ANOOOoooooo...
ako vidim je nas cim dalej tym menej...
Odřenej zadní nárazník a nad SPZ ďolík..krom teho..ten kdo nesii koupi musí nechat opravit tu spojku..a něco začalo klepat na zadní nápravé..asi tlumič nebo něcoJRD McLAREN píše:jak moc jej ubizil.. ..??
Ehm, nevim proč do ní pořad ryješ? vadí ti, že ti fušuje do tuzerskýho řemesla?
to ne....já mám na nex..čepi OK zatím..JRD McLAREN píše:nuz... nic netrva vecne.....
ja som robil upravy na prednej naprave...
a dneska tak zacal hrkotat gulak, ze som mal pocit ze mi odpadne koleso..
Civic ..je dobre auto ...
ale ked budem nedajboze cosi ine kupovat...
tak to bude SUBARU ...
Protože mě rozčiluje ten pravopis. Toto jsou, příteli, věci, které se učí ve 3. třídě základní školy.krowman píše:Ehm, nevim proč do ní pořad ryješ? vadí ti, že ti fušuje do tuzerskýho řemesla?
btw. nepíše se podnět ale podmět
Moc by mě zajímalo, kolik lidí dokáže z podprůměrného platu přes zimu našetřit 100 tisícIvan píše:.... tak ještě chvíli šetřím (přes zimu bys stejně asi moc nejezdila, ne?) a na jaře koupím buď staršího Opela Astru nebo Corsu, nebo klidně i toho Civica, pokud bude motor OK. Pokud bys našetřila kolem 100.000 Kč....
Vojta píše:Moc by mě zajímalo, kolik lidí dokáže z podprůměrného platu přes zimu našetřit 100 tisícIvan píše:.... tak ještě chvíli šetřím (přes zimu bys stejně asi moc nejezdila, ne?) a na jaře koupím buď staršího Opela Astru nebo Corsu, nebo klidně i toho Civica, pokud bude motor OK. Pokud bys našetřila kolem 100.000 Kč....
Vojto, já nevím, kolik kdo vydělává, proto jsem napsal všechny možnosti, které mě napadlyVojta píše:Moc by mě zajímalo, kolik lidí dokáže z podprůměrného platu přes zimu našetřit 100 tisícIvan píše:.... tak ještě chvíli šetřím (přes zimu bys stejně asi moc nejezdila, ne?) a na jaře koupím buď staršího Opela Astru nebo Corsu, nebo klidně i toho Civica, pokud bude motor OK. Pokud bys našetřila kolem 100.000 Kč....
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |