Vazoun píše:Přeji všem na foru hezký den a všechny také zdravím

kolegáčkovi " Vladovi alias Alvinovi " neházej tu flintu do lesa a znáš to porekadlo ? " VYDRŽAT !
Nesmíš si to připouštět tolik k srdíčku, aby sa s Teba nestal nakoniec " alkoholik " to nie " Vlado "

čau " Vazoun "
Pepíku,to mi rozhodne nehrozí,v našej rodine nebol ani nebude najaký alkoholik,ale keď sa z času načas zídeme najaká dobrá partia,pri malinovke rozhodne sedieť nebudeme

. Ide o to,že to stretnutie,"scúgh" som organizovával od r.2005 každý rok na našej chatke,aj vypísal predžné info s fotkami do sekcie "Srazy" ale,neviem,či momentálne je nádej,že sa to uskutoční,ke´d som prišiel na tú chatku,pichlo ma pri srdci,ako to tam tá vtierka všetko preinačila a tým aj pošliapala pamiatku mojej maky,ktorá to tam roky budovala,už sa tam proste necítim dobre,ako donedávna,navyše Oldisáci, s ktorými sme sa tam stretávali mlčia

. Ale to pivečko na tom Autoslaóne si rád dám,budem rád,keď sa stretneme tam s niektorými z Vás. Vôbec ja mám zásadu,že keď si aj občas vypijem,tak vždy od radosti a nie od žiaľu,keď ma niečo štve,potrebujem to dostať zo seba von,trebárs sa aj vyrozprávať tu,no fóre,ale pivo tečie potokmi,keď sa stretnem s fajn ľuďmi, s takými ako ste Vy tu

,alebo keď sa niečo oslavuje.
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L