Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Hynecku strasne rad te vidim...no ja tu taky dlouho nebyl a ani ted tady moc nejsem no...ale jsem rad,ze te vidim...no uz aby se prehoupla zima a udelame zase nejakej srazik v lodenici pokud mozno...Hynek píše:Mě dnes potěšil definitivní návrat k bílé vaně a teplé vodě po týdnech prožitých v přírodě. Už je tam zima a musí se topit! Ani kocour už tam nechce být!!!!![]()
![]()
To jsi moc hodnej, že jsi se o ně postaral. Takových lidí si vážím. A přímo nenávidím ty, kteří zvířata zabíjejí, nebo mučí.Hynek píše:![]()
![]()
Chlapci, vy mě dojímáte!!
![]()
![]()
Ale jsem taky stejně rád, že jsem zase doma. Děkuju za pozdravy a opětuju je.
No letos jsem si s kočkama užil! Jedna si tam udělala porodnu, měla tři koťata a když jim byl asi měsíc, nechala se přejet autem.Takže to bylo na nás, aby koťata přežila. Pak se tam objevilo ještě čtvrté odněkud z pole. Když jsem si po obědě " sednul na záda",jak říkal náš děda, tak jsem je měl na sobě všechny. I s naším 8,5 kg Jonáškem!!
Dělají mi ale radost, dnes se jim podařilo ulovit krtka, kterého jsem já chytit za celé léto nedokázal!
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |